|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
To napiszę jeszcze raz.
Po pierwsze, Sobolewski ma swój znaczny udział w 10 miejscu na jesień, o tym niektórzy zapominają. Miał 3 tygodniowy obóz w Turcji i 5 miesięcy pracy, żeby coś zbudować. Tymczasem jego głównym osiągnięciem jest "danie Hiszpanom swobody w ofensywie". Ok, takiej Janasowe podejście, w sumie w porządku - pod jednym warunkiem. Że nie będzie przeszkadzał. A on tej drużynie nic więcej nie daje a tylko przeszkadza. W Niepołomicach - pomimo pewnych informacji o stanie murawy nie reaguje. W trakcie meczu zmiany tak gdzieś 30 minut za późno. W Chorzowie - wprowadza Szywacza, który wcześniej nie grał, o skrzydle nie wspominając. W efekcie zaraz tracimy gola i mecz się sypie. W Łodzi - drużyna nie wyszła na 2 połowę. Wczoraj - kuriozalne ustawienie, taktyka i zmiany. A przypomnę, że w połowie obozu w Turcji wychwalał Talara, który miał być jego podstawowym zawodnikiem środka pola. Skończyło się tym, że Talar ani razu nie był w kadrze meczowej. Świetna robota, pogratulować. Już nawet Łasicki w wywiadzie mówi, że nie grali swojej taktyki i nie wie dlaczego. Ale wiadomo, Sobolewski kazał się.cofnąć. Z nim na ławce nie mamy szansy awansować, dlatego potrzeba czegoś niestandardowego. Kiko jest nie miejscu, dogada się z Hiszpanami i myślę, że skład dobierze dużo lepiej. Poza tym to nie jest kwestia "tylko" awansu. To jest sprawa przeżycia klubu. Co mi z tego, że Sobol weźmie porażkę na klatę? Gdyby drużyna weszła do baraży i było widać, że coś się buduje, że idziemy do góry...A tutaj niczego takiego nie ma. Sobolewski nie zbudował absolutnie nic. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|