The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.03.2023, 22:11
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Nie przesadzajmy z Jamesem. To jest bardzo dobry grajek, który przerasta tą ligę, ale pamiętajmy ze to tylko 1 liga. Potrafi fajnie zagrać w tempo, ale nie ma co go porównywać do Ashrafa. W samym meczu z Tychami miał co najmniej dwie groźne straty i parę podań do nikogo. Bardzo fajny piłkarz na nasze warunki, ale przestańmy przesadzać. Ja wątpię, aby ustawiała się po niego kolejka chętnych, to nie ESA.

Moim zdaniem lepszy mecz od niego rozegrał Basha - bo faktycznie był bezbłędny i karny na nim. Przez 10 minut jak obaj byli na murawie to nasza gra w środku pola była rewelacyjna piłka chodziła jak po sznurku, byłem zdziwiony, że Sobol wprowadzał Dudę.

Tachi był po prostu słabiutki.

Fajnie, że udało się wygrać, bo pechowo się ten mecz układał.

rzecz jasna Twoja ocena nie ma nic wspólnego z tym, że Basha był sprowadzony przez ukochany przez Ciebie klan Błaszczykowskich?
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.03.2023, 09:55
azor napisał(a):Wyświetl post

rzecz jasna Twoja ocena nie ma nic wspólnego z tym, że Basha był sprowadzony przez ukochany przez Ciebie klan Błaszczykowskich?
Tak, oczywiście xD

A mecz oglądałeś? Chyba jednak nie. Bo byś debilizmów nie wygłaszał.

Ja mam w nosie kto trenuje Wisłę o ile są wyniki.
Na tą chwilę Kiko + Sobol - > Brzęczek, a Jaro - > tercet.
Tylko poczekajmy z fanfarami, żeby potem masowych płaczów na forum uniknąć. Dlatego tonuję nastroje, bo nie mam ochoty znów czytać tych wyżyganych lamentów świętokrzyskich, jak drużynie powinie się noga (wczoraj niewiele brakowalo).

Powiem więcej : każdy prawdziwy kibic Wisły ma wielki szacunek dla Kuby i jest wdzięczny za ratunek Wisły. On postawił na szali własny majątek i autorytet, żeby uratować klub. A że zarządzanie mu nie wyszło? Nie jemu pierwszemu, dla mnie jego intencje są najważniejsze, a nie efekt końcowy. Chciał dobrze, kocha ten klub i mu się poświęcił, wyszydzanie go, bo sobie nie poradził jest żałosną próbą podreperowania swojego ego, coś w sam raz dla takich przegrywów jak Ty.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 12.03.2023 o godz. 10:10.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów