The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
doktor granat
Senior Member

Od: 12.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.10.2022, 05:04
skarabeus napisał(a):Wyświetl post
Jesli ja cos zle mysle, to prosze wyprowadzcie mnie z bledu. Napiszcie ze nie mam racji. Prosze.

Bo wynika mi taki obraz.
Dlug Wisly na dzis to okolo 13 mln zlotych.
W budzecie brakuje kilkanascie milionow. Mowi sie o 13-15 milionach.
Przyjmujac gorna cyfre...
13 + 15 = 28.
Czy to oznacza, ze w 3 lata zrobilismy koleczko, i tyle ile dlugu bylo tyle jest tez dzisiaj? Dokapitalizowania jak nie bylo tak nie ma, a zlotousty prezes zapowiadal, ze sam zasypie dziure do konca wrzesnia. Mamy koniec pazdziernika, dziura jak byla tak jest.
Jesli mamy koniec pazdziernika, czyli juz mozna powiedziec koniec roku, i brakuje nam na ten rok 15 mln zlotych, to jakich zobowiazan Wisla obecnie nie reguluje?
Wobec kogo?

I jeszcze raz, bo mi sie to K)#)U $_@(% R )$@(% W )(%*# A w pale nie miesci, przy wkladzie kibicow rzedu 10 mln zlotych w ten klub, kilku milionach dolarow wplywow z transferow (kolejne kilkanascie milionow zlotych) my nadal mamy ten sam poziom dlugu, ktory byl jak wchodzilo TRIO?

Inaczej mowiac PRZ$(@%*($*JE)%(#)*BA)%(#^)*NO okolo 26 mln zlotych?!!!!!!!!

I do tego spuszczono klub lige nizej?!!!!!!!!

Wyprowadzcie mnie z bledu, jesli cos przekrecilem, jest inaczej niz napisalem. Prosze.
Znajdź księgowego, pokaż mu bilans za 2021 i Ci odpowie. Ja nim nie jestem - w tym bilansie są zobowiązania 72 baniek, w tym tf TO chyba 43 (wymagalność ponad 5 lat). Czyli zostałoby 29 minus należności 7 tj. 22 minus odliczyli swoje pożyczki (chyba 8) to wychodzi 14 czyli w ten sposób byłoby te 13.
A bieżące MINUS 13 tzn. że ktoś założył przychody na ten sezon(?), rok(?) np. 30 z czego nie wpłynęło 9 za transfery czyli przychody są 21, z drugiej strony podrożał koszt oświetlenia, kontraktów w euro/USD bo pln jest słabszy i wydatki się zrobiły 34..
Spójrz na bilans 2018, porównaj w/w pozycje i będziesz miał jakieś pojęcie.
Ostatnio edytowane przez doktor granat : 25.10.2022 o godz. 12:43.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów