The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Colin
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2022, 20:39
Książę Palownik napisał(a):Wyświetl post
Zemściło się ciągnięcie za uszy w górę Starzyńskiego, który nie potrafi kompletnie nic.

O ile taki Gruszkowski też nie ma jakichkolwiek umiejętności piłkarskich, to przynajmniej ma charakter i ambicję. Starzyński nie ma niczego i nie wiem co on u nas robi.

Sposób gry daje nadzieję, której jeszcze miesiąc tenu nie miałem.
Też mi się wydaje, że u nas w klubie trochę się zapatrzyli na Lecha czy Pogoń, czy jeszcze parę klubów które za grube miliony sprzedają młodych piłkarzy czy młodzieżowców i też próbują iść tą drogą. Założenie skądinąd dobre bo jeśli młody "odpali" to można go sprzedać za grube miliony. Niestety ale w niektórych przypadkach to rzeczywiście jest "ciągnięcie za uszy do góry" mimo, że przesłanek dla gry Piotrka jest niewiele. Z naszych młodzieżowców rzeczywiście w przypadku Biegańskiego czy Gruszkowskiego można powiedzieć, że zasługują na minuty które dostają i grają nie tylko z racji bardzo młodego wieku.
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów