luke1906 napisał(a):

W zasadzie to wystarczą 3 zwycięstwa, albo nawet 3 remisy i dużo szczęścia w rzutach karnych.
A poważnie mówiąc to utrzymać się i nie skompromitować w kauflandzie. Więcej nie oczekuję w tym sezonie.
|
Racja, zapomniałem o pucharze polski, ale trzy zwycięstwa z rzędu to w tej chwili taka abstrakcja, że wyrzuciłem to z podświadomości. Ale, kto wie? Jak to mawia nasz dyrektor sportowy TRZEBA WIERZYĆ. Myślę że co jak co ale PZPN i Ekstraklasa nie pozwolą Olimpii wyrzucić Brzęczka za burtę. Z Rakowem czy Legią będzie trochę trudniej, ale co tam.
Wcześniej miałem na myśli ligę, do pewnego momentu w temacie statystyka liczono średnią potrzebną do pucharów, ale od pewnego czasu przestano. Ciekawym, czy to jeszcze matematycznie możliwe?
Mimo słabej gry pewni siebie i jazda bo my jesteśmy Wisła Kraków i mamy rozpierdalać. W imię Boże ciąć frajerów równo z trawą. A po meczach chodzić na kremówki.
Naszym motto: Panowie, kiełbachy do góry, rąbiemy ich w kakao! Siekać frajerów, do piachu z nimi! Wślizg, wślizg, wślizg!