|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Umówmy się .... zagraniem meczu zasługującym na miano KABARETU była 300% sytuacja Klimenta, Sadlok zajmuje drugie również zaszczytne miejsce.
PS: Wole Boguskiego w napadzie niż Klimenta
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 08.02.2022 o godz. 11:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Pisałem że będziecie Boguskiego ostatnie sezony dobrze wspominać przy tym szrocie jaki sprowadzają.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Szczerze? Dla mnie wygrywa Cisse, który stwierdził ".......ę, nie biegnę dalej, mam wyjebane". Dla mnie to kpina. Gość ledwo przyszedł i zamiast się pokazać to odwala takie coś. Jak my ściągamy takich grajków bez ambicji to nie mam pytań.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 08.02.2022 o godz. 19:27.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 08.02.2022 o godz. 20:35.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Sadlok zamiast trzymac linie spalonego przy bramce na 2-0 krzyczy na kolegów żeby wyszli do przodu. No pożal się boze. Jeden wielki dyrygent, drugi na wyjebce, trzeci notuje same straty w meczu, inny unika kontaktów. Jak tam jeden z drugim się nie weźmie w garść i nie będzie patrzył na siebie to widzę ciężary w tej rundzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Wolę Belotte niż klimenta, ba Darci-ego! (ziomek brasilii)
![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
To może być uwaga do tych co chamsko bez szacunku jechali po Rafale, ja byłem przez cały czas świadom jego spadku spowodowanym wiekiem. Nie raz pisałem, że wystawiłbym go w 1 składzie w miejsce jednego z ówczesnych łamag.
Największym hejterem Boguskiego był/jest Wehrmacht
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 08.02.2022 o godz. 11:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
To jest dramat, ale nie wiem czy Boguski nie przydałby się nam dzisiaj przy tym szrocie wywalającym poza skalę...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Jasne to kogo jeszcze odkopiemy? A tak poważnie to przecież wiesz ze Boguś z racji wieku na Wisłe już się nie nadawał. Pomijam te miernoty które ktoś sprowadził, bo zarówno one jak i osoba odpowiedzialna za te transfery powinni być wywiezieni na rogatki Krk z zakazem oglądania się za siebie. Wedle mnie powinien dostać jakaś funkcje w klubie czy może w Akademi. Napewno coś by się znalazło Ale PIŁKARSKO czy Wisła to przytułek?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Niczym Dani Alves w Barcelonie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Wykupmy Boguskiego, przywróćmy Brożka. Proszę, niech saga trwa.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
To ma być śmieszne?
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szatnia to są zamknięte drzwi, kto wynosił co się dzieje w szatni do mediów?
Napisałem jak było z wynikami 14 punktów w 8 meczach. Zobaczymy ile teraz będzie. Jak miał trudny charakter to trzeba mu było podziękować po rundzie. Problem był inny, trzymał krotko kopaczy i to dawało efekty na boisku. Czy jakiś kibic przyjąłby wywalenie trenera chama, ale mającego wyniki? Wątpię. Dlatego po "jajeczku" średnia spadła z 1,5 do 0,25 na mecz. Klub potrafił złamać wszystkie święte zasady, stracić kupę kasy za miejsce w lidze byle tylko pogorszyć wyniki i mieć pretekst do zwolnienia. Koszmar. Oczywiście to wszystko teoria spiskowa .
Ostatnio edytowane przez Drozd : 08.02.2022 o godz. 15:27.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie o to chodzi !!
Równanie w dół zamiast w górę. Dlatego Taki kapitan to kula u nogi dla wszystkich. I nie tylko w meczu to samo jest na treningu. Jaki młodzi mają przykład? Ale nie można się pewnie odezwać bo to kolega właściciela. Ktoś tu wrzucił filmik ze zgadywaniem ciekawostek o naszych zawodnikach. W parze z Sadlokiem był Plewka. Popatrzcie sobie o czym cały czas była mowa. Nawet w takiej sytuacji. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Ja jestem ciekaw czy po takich meczach jest odprawa, na ktorej na wideo panowie sobie ogladaja swoje babole, chu()&we zagrania, zle ustawienia etc. Bo z Rakowa to tak na luzie mozna caly dzien o tym rozmawiac.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Nie no akurat z Sadlokiem to Drozd ma absolutną rację
|
|