|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jak Kliment przychodził to pisałem, że to kolejny defensywny napastnik w stylu Felicio i miałem rację.
W ogóle Nieciecza była tragiczna, tyle co mieliśmy sytuacji to powinno się skończyć conajmniej piątką. O naszym tragicznym wykończeniu akcji powinno świadczyć to, że aby prowadzić 2:0 Ashraf musiał się wkurzyć i przyłoić z dystansu, a drugą Loska wrzucić sobie sam. Sam siebie przechodził Yeboah, który powinien kończyć z trzema golami, a strzelał tak, że jakby nie kuriozalny babol bramkarza kończyłby z okrągłym zerem. Na plus wg mnie : Ashraf (POTM), Szota, Savić i Skvarka (jak dla mnie to on strzelił dwa gole w tym meczu - nie uznaje tej rozpaczliwej interwencji Forbsa Na poziomie Sadlok, Plewka, Biegański, Hanousek. Na minus : Gruszkowski (pierwsza połowa tragiczna, bezmyślne faule, raz poszedł na grzyby zamiast zasłaniać światło bramki - kryminał), Felicio i Yeboah. |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|