The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.11.2021, 20:54
Savik napisał(a):Wyświetl post
Podziwiam Cię za Twój optymizm
Gdyby w tych sytuacjach po stronie Tych byli lepsi wykonawcy, mecz byłby zamknięty w pierwszej połowie...

Jedyny optymizm jaki widzę to, że może oni sami w siebie uwierzą ...
Gdyby u nas byli lepsi wykonawcy to z Płocka wywieźlibyśmy 3 punkty. Tam po pierwszej połowie powinno być 3-0 dla nas.

Tychy padły ok 60 minuty i wątpię aby mecz zakończyłby się inaczej. Gdyby była dogrywka też sądzę że byśmy w niej wygrali.

A gdyby w tym meczu za Szote zagrał Uryga, a w pomocy Mahdoui to GKS nie miałby nawet 1/3 tyle okazji co miał.

Jako że bramek Wisły z akcji nie pamiętają już najstarsi Górale, tak ja się cieszę że w końcu coś drgnelo.
Odpowiedz cytując
pepe72
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 03.11.2021, 21:56
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Gdyby u nas byli lepsi wykonawcy to z Płocka wywieźlibyśmy 3 punkty. Tam po pierwszej połowie powinno być 3-0 dla nas.

Tychy padły ok 60 minuty i wątpię aby mecz zakończyłby się inaczej. Gdyby była dogrywka też sądzę że byśmy w niej wygrali.

A gdyby w tym meczu za Szote zagrał Uryga, a w pomocy Mahdoui to GKS nie miałby nawet 1/3 tyle okazji co miał.

Jako że bramek Wisły z akcji nie pamiętają już najstarsi Górale, tak ja się cieszę że w końcu coś drgnelo.
Myślę, że trener wiedział, że pierwszoligowcy kondycyjnie nie pociągną całego meczu. A musiał oszczędzać na niedzielę.
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12

Cele Wisły na sezon 2026/27
Na razie świętowanie awansu
Odpowiedz cytując
Savik
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 04.11.2021, 08:46
Karherop napisał(a):Wyświetl post

Jako że bramek Wisły z akcji nie pamiętają już najstarsi Górale, tak ja się cieszę że w końcu coś drgnęło.
Meczu z Płockiem nie widziałem, byłem wtedy w samolocie.

Natomiast w tym meczu rozwalała mnie nonszalancja, brak odpowiedzialności za zagranie, chaos - przy umówmy się mało wymagającym przeciwniku....
Co do bramek z akcji - 100% zgody. Co do ogólnego obrazu meczu, nie określiłbym, że go kontrolowaliśmy...
Ale tak jak napisałem wcześniej, oby to był pozytywny impuls - żeby oni sami uwierzyli, że mogą grać lepiej.
CZY WYGRYWASZ, CZY NIE !!! ZAWSZE JA KOCHAM CIĘ !!!!
Odpowiedz cytując
pawlozm
Senior Member

Od: 02.2017

Stary 04.11.2021, 08:53
Savik napisał(a):Wyświetl post
Meczu z Płockiem nie widziałem, byłem wtedy w samolocie.

Natomiast w tym meczu rozwalała mnie nonszalancja, brak odpowiedzialności za zagranie, chaos - przy umówmy się mało wymagającym przeciwniku....
Co do bramek z akcji - 100% zgody. Co do ogólnego obrazu meczu, nie określiłbym, że go kontrolowaliśmy...
Ale tak jak napisałem wcześniej, oby to był pozytywny impuls - żeby oni sami uwierzyli, że mogą grać lepiej.
Czy ja wiem czy przy mało wymagającym przeciwniku Może na papierze - na zasadzie, przeciwnik z niżej ligi. Ale ja uważam, że do 60 minuty przeciwnik był BARDZO wymagający. Wychodzili bardzo wysoko, grali agresywnie, w środku nie pozwalali się Wiślakom nawet na chwile obrócić, bo natychmiastowo przecinali podania. Walczyli twardo i postawili się na prawdę na bardzo dobrym poziomie. Stąd wynikały błędy u nas w rozegraniu i niedokładność. Choć w 100% zgodzę się, że przy wielu zagraniach Wiślaków widać było nonszalancję i wcale nie myślę tutaj tylko o dwóch "popisach" Serafina przy wyprowadzaniu piłki.
Jednak ogólnie w mojej ocenie, ambicjonalnie, motorycznie, ale i piłkarsko Tychy do 60 minuty były mocno wymagającym przeciwnikiem.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów