|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Niektórzy to już w tych swoich frustracyjnych wyziewach odlecieli w kosmos.
Fakty są takie, że: 1. Mieliśmy farta w Niecieczy, zasługiwaliśmy tam na porażkę. 2. Mecz z Rakowem był na remis w sytuacjach, co pewnie niedługo expected goals potwierdzi jak zostanie opuikowane. Czyli co los dał ostatnio, odebrał teraz. 3. Cztery punkty w 3 meczach to wynik na srodek tabeli. 4. Mielismy bardzo duzo zmian w skladzie w tym sezonie i potrzeba czasu, żeby to zażarło. Ja rozumiem, że przy 1:0 i czerwonej każdy już sobie dopisał w głowie 3 punkty i tym większe rozczarowanie, że zamiast rozklepać Raków to sobie daliśmy wbić dwa gole, ale niektóre komentarze zajeżdżają mocno Babińskim. Sam nie do końca ogarniam jak można było w tak frajerski sposób przegrać mecz, ale taka jest piłka i czasem tak się po prostu dzieje. Co do Dawida Szota i oczekiwań to ja się po nim za wiele nie spodziewałem. W żadnym meczu, przynajmniej wg mnie nie przekonywał, że gra z jakiegokolwiek innego powodu niż przepisu o młodzieżowcu. Gruszkowski to przy nim fizycznie jest taran nie do zatrzymania, a piłkarsko mu w żadnym wypadku nie ustępuje. Wcale się nie dziwię, ze Dawid nie gra, powinien zostac wypożyczony dla własnego dobra.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 09.08.2021 o godz. 13:28.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|