The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2021, 13:03
Niektórzy to już w tych swoich frustracyjnych wyziewach odlecieli w kosmos.

Fakty są takie, że:
1. Mieliśmy farta w Niecieczy, zasługiwaliśmy tam na porażkę.
2. Mecz z Rakowem był na remis w sytuacjach, co pewnie niedługo expected goals potwierdzi jak zostanie opuikowane. Czyli co los dał ostatnio, odebrał teraz.
3. Cztery punkty w 3 meczach to wynik na srodek tabeli.
4. Mielismy bardzo duzo zmian w skladzie w tym sezonie i potrzeba czasu, żeby to zażarło.

Ja rozumiem, że przy 1:0 i czerwonej każdy już sobie dopisał w głowie 3 punkty i tym większe rozczarowanie, że zamiast rozklepać Raków to sobie daliśmy wbić dwa gole, ale niektóre komentarze zajeżdżają mocno Babińskim.
Sam nie do końca ogarniam jak można było w tak frajerski sposób przegrać mecz, ale taka jest piłka i czasem tak się po prostu dzieje.

Co do Dawida Szota i oczekiwań to ja się po nim za wiele nie spodziewałem. W żadnym meczu, przynajmniej wg mnie nie przekonywał, że gra z jakiegokolwiek innego powodu niż przepisu o młodzieżowcu. Gruszkowski to przy nim fizycznie jest taran nie do zatrzymania, a piłkarsko mu w żadnym wypadku nie ustępuje. Wcale się nie dziwię, ze Dawid nie gra, powinien zostac wypożyczony dla własnego dobra.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 09.08.2021 o godz. 13:28.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów