Hermond napisał(a):

To dobrze, że nie jesteś menago Cristiano Ronaldo bo by karierę zakończył po meczu reprezentacji w którym do Bronowicki tunelem objechał.
Kuba w tym sezonie zdobywał bramki co 115 minut (3 wynik w ekstraklasie)
https://twitter.com/EkstraStats/stat...77962403319811
żadnej bramki z rzutu karnego w przeciwieństwie do Pekharta i Świerczoka
po odjęciu bramek z rzutów karnych:
Kuba - 115
Pekharta - 136,54
Świerczok - 143
(najefektywniejszy zawodnik ekstraklasy)
Gdyby nie decyzje trenera Kuba na pewno grałby więcej i tych bramek byłoby więcej. No i prawdopodobnie trochę.więcej wyciągnęlibyśmy ze SFG.
Jednak rafkur jest smutny bo Kuba zagrał słabo z Piastem na DMie. Stracił piłkę a po wymianie 5 kolejnych podań Piast zdobył bramkę. Co prawda Kuba na DMie według instata zagrał lepiej niż Yeboah, Silva, Szot, Frydrych, Mawutor na swoich pozycjach.
|
Moze i Hyballa był toksyczny - nawet jestem tego pewny. Natomiast jedno mu wyszło. Odsunięcie Kuby od gry. Gdyby grał to albo by był jechany na boisku przez każdego albo by mu coś .......nęło na amen. Nie nie jestem aż tak smutny bo zasadniczo piłka jest u mnie na którymś tam miejscu. Smutny byłbym gdyby nie daj Boże moja żona czy dziecko było chore. Albo gdybym stracił dobrze płatną pracę i musiał zacząć jebać w jakiejś fabryce azbestu za 3 k . Tutaj jestem tylko zażenowany. Nie lubię oglądać upadków. Tak! Masz k..., rację! Kuba był wg czegoś tam lepszy od Mawutora. Od ....a Mawutora !!!! To jest najlpesze podsumowanie właśnie - był lepszy od Mawutora ale ....a czy na pewno od Badia czy jak się tą legendę piłki światowej pisze? ! ....a gość walczył o LM i mistrzostwo Bundesligi a teraz porównuje się go do amatorów.... To jest właśnie rozmienianie się na drobne i niszczenie własnej legendy. Rywalizacja raz wygrana a raz przegrana z amatorami.