krysztal napisał(a):

Chłopie czy ty siębie czytasz?
Nic w tej sprawie nie wiesz(no lepiej udawać że nic się nie dzieje) ale wysuwasz tezę w której obsrywasz Kubę,Kmiecika czy kogoś z zarządu?
Jak się potwierdzi to co piszą o Hyballi to wtedy jak gdyby nigdy nic będziesz wspierał właścicieli i zarząd i udawał że to co o nich pisałeś to były żarty?
Ja przynajmniej opieram się na tych jak to mówisz dziennikarskich pierdach i informacjach przemycanych przez ludzi którzy nie maja naprawdę żadnego interesu w tym żeby się Hyballi pozbyć.
Ty natomiast wymyśliłeś sobie sam swoją teorię i teraz kurczowo jej bronisz
|
Kolego coś ci się pomyliło. gdzie wysuwam tezę

Cały czas piszę, że
być może to hyballa jest fair, a ktoś z zarzadu jest nie fair wcinając się w kompetencje. Cały czas pisze
być może , a robię to po to by dać kontrast do waszych twierdzeń, że 100% Hyballa jest winny i nalezy go wyj*bać.
W jednym z postów nawet dałem dwa warianty, oba w trybie
przypuszczającym na zasadzie "a co jeśli...". W jednym założyłem ,że jeśli Hyballa coś odje*ał to jedyna droga to rozstanie, a w drugim zapytałem co dalej
jeśli to jednak ktoś od nas, z Wisły jest nie fair.
WIĘC NIE PISZ MI TU O OBSRYWANIU KUBY CZY KMIECIKA!!
Obsrywasz to ty Hyballe. Ja w celu kontrargumentów daję hipotezy, że może jest inaczej niż to co zakładcie? Podkreslam tym samy, że z braku danych nie wiemy niczego.
Ale pisz sobie dalej wnioski na bazie pierdów dziennikarskich i ludzi z twittera, obrażaj kogo chcesz, ode mnie się odpier*ol