The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pawlozm
Senior Member

Od: 02.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.04.2021, 11:57
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Ty to już się pod wszystkim podpisujesz co jednoznacznie "broni" Hyballe a strugasz bezstronnego. Nie owijaj w bawełnę i leć dalej z kolejnymi "podpisami"
Takie zachowania jak np Bashy na insta coraz mocniej mnie utwierdzają, że Hyballa jedyny po całej akcji spojrzy z czystym sumieniem w lustro.
Albo zatrudniamy trenera i trener rządzi, a Kuba, Kazek i inni nie wcinają się w jego kompetencje ustalone przy podpisaniu kontraktu, albo zatrudnijmy Marionetkę na trenera i niech sobie nim steruje Kuba z Bashą, Sadlokiem i z kim tam jeszcze chcą.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 29.04.2021, 12:01
pawlozm napisał(a):Wyświetl post
Takie zachowania jak np Bashy na insta coraz mocniej mnie utwierdzają, że Hyballa jedyny po całej akcji spojrzy z czystym sumieniem w lustro.
Albo zatrudniamy trenera i trener rządzi, a Kuba, Kazek i inni nie wcinają się w jego kompetencje ustalone przy podpisaniu kontraktu, albo zatrudnijmy Marionetkę na trenera i niech sobie nim steruje Kuba z Bashą, Sadlokiem i z kim tam jeszcze chcą.
Wzruszają mnie takie opowieści. Trener męczennik

btw
Niech najpierw zetrze "pianę z pyska" po wybuchu furii zanim spojrzy w lustro.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
pawlozm
Senior Member

Od: 02.2017

Stary 29.04.2021, 12:09

btw
Nic z tych rzeczy. Właśnie Hyballa nie chce być męczennikiem i robić coś wbrew swojej filozofii i tego co zapowiedział na początku. Nie chce być marionetką nagle i stąd kwasy. Męczennika to robi z siebie Jaro na tt swoimi żalami i smutkami. Na pewno nie Hyballa, który robi swoje.
Męczennikiem to długi czas był Stolarczyk, który może i miał ochotę dokręcić śrubę piłkarzykom, ale nie wypadało, bo połowa to byli kumple. Później ci kumple nie potrafili ambitnie chociaż powalczyć, pobiegać żeby dupe mu ratować, tylko wpier*ol wszędzie dostawali. Męczennik Stolarczyk wiemy jak skończył. Pogonili go. Niby z żalem. K*rwa w dupie mam ich żal, Stolarczyk do dzisiaj powinien być trenerem.
Zaś Hyballa nie ma zamiaru być męczennikiem, ma w dupie te układy.
Jak teraz się nie dogadają z hyballą to będziemy w tym bagnie kolejne lata tkwić. Ale pewnie co tam.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 29.04.2021, 12:19
Nic z tych rzeczy. Właśnie Hyballa nie chce być męczennikiem i robić coś wbrew swojej filozofii i tego co zapowiedział na początku. Nie chce być marionetką nagle i stąd kwasy. Męczennika to robi z siebie Jaro na tt swoimi żalami i smutkami. Na pewno nie Hyballa, który robi swoje.
Męczennikiem to długi czas był Stolarczyk, który może i miał ochotę dokręcić śrubę piłkarzykom, ale nie wypadało, bo połowa to byli kumple. Później ci kumple nie potrafili ambitnie chociaż powalczyć, pobiegać żeby dupe mu ratować, tylko wpier*ol wszędzie dostawali. Męczennik Stolarczyk wiemy jak skończył. Pogonili go. Niby z żalem. K*rwa w dupie mam ich żal, Stolarczyk do dzisiaj powinien być trenerem.
Zaś Hyballa nie ma zamiaru być męczennikiem, ma w dupie te układy.
Jak teraz się nie dogadają z hyballą to będziemy w tym bagnie kolejne lata tkwić. Ale pewnie co tam.
Chyba nie zrozumiałeś - Ty robisz z Hyballi męczennika

btw
Stolarczyk po 0-7 z legią nie powinien być trenerem.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 29.04.2021, 13:19

btw
O jest ten który płakał, że nazwanie Skowronka parodystą to ubliżanie... Kabaret.

Pewny jestem tylko jednego, jeżeli Hyballę wywalą i usprawiedliwią to jakimiś farmazonami. To sam Hyballa nie będzie czekał kilku lat żeby powiedzieć jak było i wszystko wyjdzie na wierzch...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 29.04.2021, 13:31
Drozd napisał(a):Wyświetl post
O jest ten który płakał, że nazwanie Skowronka parodystą to ubliżanie... Kabaret.

Pewny jestem tylko jednego, jeżeli Hyballę wywalą i usprawiedliwią to jakimiś farmazonami. To sam Hyballa nie będzie czekał kilku lat żeby powiedzieć jak było i wszystko wyjdzie na wierzch...
No kabaret kabaret.

I dobrze, niech wychodzi, będziesz miał swojego "pudelka piłkarskiego" bez którego nie możesz żyć.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 29.04.2021, 13:51
Drozd napisał(a):Wyświetl post

O i jest ten co jeszcze 5 miesięcy temu twierdził że problemem jest trener a nie piłkarze...
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 29.04.2021, 12:04
Martw się czy ty po całej akcji będziesz mógł spokojnie z czystym sumieniem spojrzeć w lustro.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów