Harcownik napisał(a):

Fajnie że wyjaśniłeś. Teraz ja w kilku zdaniach powiem, o co mi chodzi. Chcę wuefisty, ale dobrego, skutecznego wuefisty, który sprawi, że Basha czy ktokolwiek inny po stracie będzie na sprincie wracał za akcją, że bramkarze będą wychodzić do centr, obrońcy (np. Janicki) walczyć o górne piłki, który sprawi że nie będą plątać się bez sensu i kryć na alibi czy powietrza. Jeśli to jest niemożliwe, niech ten wuefista posadzi na ławie/trybunach Bashę, Żukowa, Janickiego, Lisa i postawi na innych.
Ja na przykład nie rozumiem Skowronka. Każdy trener ma swoich przydupasów, kogoś na kim można się oprzeć. U niego nic takiego nie zaobserwowałem. Basha i Żukow NIC nie grają od miesięcy, to on stawia na nich co mecz i oni co mecz mu zawalają. Tymczasem Kuveljic na ławie a Pawłowski w Stali. Czy to ma jakiś sens ?
Nie spodziewam się że Savic będzie przestawiał Celebana, spodziewam się i oczekuję walki i ambicji. Na marginesie tu też nie przesadzajcie - w Koronie nie grali sami drągale, był np. taki Maciej Górski, wątły i żaden napastnik, ale chociaż nikogo nie przestawiał to wymusił w meczach z nami kilka czerwonych kartek chwytając się za twarz. Maksymalnie mnie w..wiał, ale swój cel osiągał. Pamiętacie?
Pewnie że wolałbym trenera i piłkarzy z wyższej półki, ale moim zdaniem taki trener byłby dla większości naszych piłkarzy po prostu dla nich za dobry. A tak to taki Ojrzński "jest lepszy bo jest gorszy" i w sam raz do trenowania Klemenza, Janickiego, Kuveljica, Silvy itp.
|
Pełna zgodna tylko wywalić sowo "ojżyński" z tego posta i będzie ok.
Dodatkowo trza przypisać Skowronkowi wywalenie gościa od przygotowania fizycznego. Zna ktoś powody?
Poza tym trener z wiekiem 38 lat w 99 procentach nie bedzie nadawał się na fachowca, który ma mieć posłuch u takich grajków jak: Brożek, Boguski, Kuba czy Wasyl...