|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Dobra, napisze coś od siebie bo wczoraj mi się nie chciało.
Punt wiadomo, szanować trzeba, może być kluczowy w walce o utrzymanie. Gra padaka niemiłosierna, nie wiem ale chyba w drugiej więcej luzu bo pierwsza do momentu straty bramki to dramat, wszyscy jakby 15-20 kilo w nogach, podobnie jak ostatnio,może jak puści ten balast to może będzie lżej. BRAMKA: nie wiem czy zawodnik z nr 3 nie nadał piłce jakiejś rotacji czy uj wi co, ale takie coś powinno się wybronić - bez jaj, bramka w: 20% Sadlok, 30% nr 3, 50% Lis - tak to widze Refleksja na temat nowych grajków: nr 3 Mehrovic czy uj wie jak nie chce mi się jezyka łamać i tam doktoryzować - po 15 min myslałem, że to paralityk - dużo słabszy od Janickiego w dole formy i wolnego jak czołg Wasyla - po 1 połowie już półparalityk, by finalnie stwierdzić, że wcale tak źle nie zagrał, kilka razy wszedł ślizgiem, gdzie Wasyl w podobnej sytuacji wyciąłby gości i czerwień lub nie zdążył do piłki - generalnie jako ZAMIENNIK Wasyla OK, ale do Heberta nie ma się co równać, również słabszy od Klemenza. Savic - widać, że coś tam techniki ma, ale jest bardzo słaby fizycznie, wydaje się, że Wojtkowski (o zgrozo!!) przy nim to Herkules !!! :/ Po meczu jak zobaczyłem na staty strat to szczęka opadła :. mase niecelnych, przegranch pojedynków, niewidoczny, odbijał się jak od ściany - niestety, ale drugim Meliksonem nie będzie, trzeba bardziej liczyć na coś pokroju Wojtkowskiego. Napastnik - czołg, beton większy niż Wasyl, wolny, zero zwrotności- nie widzę gościa u nas :/ Najsłabsi: BUKSA - zero szybkości (fajna piłke dostał od Kuby i nie dobiegł, przy Turgemanie byłaby brama), złe ustawianie. Rozumiem, że to bardziej egzekutor typu wczesny Lewy, ale co będzie jak zmężnieje z tą zwrotnością? Przeciez jak "mega talent" nie potrafi pograc przy gościach po wódzie i piwkach, którzy traktują piłke jak dodatek (vide KSZO) to nie ma co się podpalać i łudzić, że to super talent i pogonimy go za 1mln euro? Gra od początku mu nie służy, wejścia na 20-30 min końcowych jak najbardziej, ale od początku bardzo średnio. SADLOK - za pierwszą połowę dramatyczną, ogrywany, głupie zagrania - na plus te strzały bo chyba z zeszłym sezonie tyle celnych nie oddał co w tym meczu, co wydaje się kuriozalnie, bo zwykle jak Sadlok uderza no w zasadzie moga się wszyscy położyć, bo będzie bomba poza stadion. W drugiej połowie dużo lepiej, ale to co odstawiał w pierwszej to kryminał. CHUCA - dramat totalny, niewidoczny, gra na alibi. CARLOS - podobnie jak Chuca, widać, że chciał, ale uja z tego wychodziło - dramat. Kolejność najgorszych nieprzypadkowa - opieranie ataku o Bukse to samobójstwo dla klubu i tego chłopaka :/ Transfery konieczne bo nowi pokazali piach i gangrene , jedynie ten Adamowicz może godnie zastąpić Hołownie, choć wiele nie miał sytuacji aby się pokazac. Wiadomo, że po jednym meczu nie ma co wydawać wyroków, ale za 5-10kolejek juz można pokusić się, póki co OCENIĘ: Hebert >> Klemenz > nr 3 > Wasyl Turgeman >> Brożek > nowy ociężały napadzior z Węgier Savic = Adamowicz = Hołownia Po raz kolejny : uzupełnienia skladu konieczne !!! Chyba, że czekamy znów na zime. Poza tym wole grajków na pół roku czy rok, krótkie kontrakty niż kiszenie się ze "swoimi" młodymi, z których i tak uja będzie a zaraz i tak pójdą. Co zagraniczny to się zako..... w Wiśle i Krakowie dając nam reklamę i możliwość wypożyczyć kolejnych - ino taka droga, na inną nie ma kasy.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 25.08.2020 o godz. 19:38.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|