|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Chyba wszystko już zostało napisane więc dodam tylko krótkie: WISŁA PANY!
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Dobra trza coś skrobnąć, żeby nie było...
Radość ogromna, walka potworna, zaangażowanie drużyny 109,6 %. Strasznie cieszy mnie ten remis z Płockiem, gdyby nie on to nie świętowalibyśmy zwycięstwa. Szkoda Niepsuja. Słabo Tupta i jak dla mnie Wojtkowski :] Szkoda, że żydek ma kontuzje, gdyż myślę, że coś ustrzeliłby wczoraj. ProbieŹ cw... a le a le a le HAHAHA !!!! ROZKMINA ROKU PARCHATEGO BEZMÓZGA : "GDYBYŚMY WIĘC ODWRÓCILI SZCZĘŚCIE Z MECZU Z ARKĄ NA MECZ Z GTS-EM, A NIESZCZĘŚCIE Z DERBÓW NA ARKĘ TO ZAMIAST GOLA HANKI W GDYNI MIELIBYŚMY TRAFIENIE GŁÓWKĄ HELIKA PRZECIW GTS-OWI - TYLKO, ŻE WÓWCZAS Z ARKĄ PRZEGRYWALIBYŚMY DO PRZERWY 0-2, A Z GTS-EM PROWADZILIBYŚMY 1-0 PO PIERWSZEJ POŁOWIE I MECZE POTOCZYŁYBY SIĘ ZUPEŁNIE INACZEJ!"
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 04.03.2020 o godz. 22:28.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Nie zmyślasz?
![]()
nie dla nas jest porażki smak XDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pierwszy raz zrobiłem to z dwa lata temu... Straszny mam ubaw, śmiech, komedia, wszystko tam jest, polecam serdecznie, takiego zakompleksienia i frustracji nie ma nigdzie...
Nie, losy potoczyłyby się inaczej i pewnie dostalibyśmy w cymbał :] Nic nie pokazaliśmy im, bo oni doskonale sobie zdają sprawę z tego w jakim miejscu są, są świadomi również, że są za nami od zawsze. Stąd ich nienawiść i kompleks, wiedzą, że nam NIGDY nie dorównają. Większość tych "kibiców" pijaczyn bez zębów, gdzie jedyną rozrywką jest flaszka po 40stym roku życia , bo baba w domu paskudna i gruba/śmierdząca zdaje sobie sprawę z tego, że w swym marnym żywocie nie doczeka czasów MP o dogonieniu nas w glorii i chwale, którą zdobyliśmy nie wspominając .
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 04.03.2020 o godz. 23:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2019
Offline |
|
|
https://gazetakrakowska.pl/derby-kra...ar/c2-14837522
W Buchalika też rzucali i przy rożnych jak nasi wykonywali.
Ostatnio edytowane przez Cycu : 05.03.2020 o godz. 13:19.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2012
Offline |
|
|
Już dwa dni po Derbach, a w głowie ciągle plątanina myśli. Czy to był sen, czy jawa? Wisełka zagrała tak, jak powinna była zagrać. Czyli koncertowo. Od początku do końca. Brawo! Tak dalej trzymać!
Tak sobie też myślę, że w sumie to bardzo dobrze, że trenerem sąsiadki jest pan Probierz. Ja mu tam życzę jeszcze wielu lat na ławce trenera Pasów. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Strata gola w 95min to najlepsze co mogło nam się stać! Dzięki Uryga!
![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jestem tego samego zdania, a pokemony nie kumają o co chodzi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Uryga wychowanek ,wiedział co robi hah !
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2013
Offline |
|
Ochroniarz sobie tylko popatrzył ze znudzeniem na flaszkę, która po trafieniu w zawodników wylądowała na murawie. Co ciekawe ma on na plecach logo firmy ochroniarskiej "Hektor", której prezesem był Jacek P., skazany niedawno w procesie o kupowanie meczów na korzyść Cracovii, co można przeczytać na Interii: https://sport.interia.pl/pilka-nozna...i-,nId,4298531 Ostatnio ostrzał fajerwerkami sektora gości, teraz takie kwiatki, nie wygląda na to, że ta firma dobrze wywiązuje się ze swoich obowiązków. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2020
Offline |
|
|
Od wtorku wieczorem uczucie fantastyczne!!! To zwycięstwo to lewy sierpowy wymierzony w tą KSowską obłąkaną narrację.
Brawo drużyna i sztab trenerski! Brawo kibice za akcję z przejazdu drużyny i powitanie!!!! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Morda się cieszy i to bardzo
![]()
Piggy oddaj hajs
|