The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2020, 23:30
nie wierzylem , naprawde nie wierzylem ze ten pajac probierz zrobi taka lipe z tego meczu ...na szczescie dla nas Oni tam zatrudniaja niezlych klaunow ...po 1 polowie balem sie strasznie - bo gra szarpana .... Buchal - bez zarzutu - choc tak naprawde to za duzo roboty nie mial ....Klemenz , Janicki - zwyciezcow sie nie sadzi ale czekam czasow na 2 innych stoperow - Niepsuj fajnie bo ....bo nie szarzowal do przodu ( czego nie umie) i zabezpieczal obrone - Sadlok ( hmmm , tu juz nie mam sil - w imie zasady ze zwyciezcow sie nie sadzi ale ...skoro On juz musi grac to moze zrbmy z niego lewego pomocnika bo jako obronca jest mega slaby ...ma za duze parcie do ataku - dzieki temu przeciwnik po lewej stronie ma autostrade ) - Zukow- mega fajny zawodnik - pitbul jak Llonch - tylko z ciagrim do przodu i technika - dla mnie 2 x lepszy - Basha ( o ktorym czesto zle pisze) nawet niezle - choc nigdy mnie on nie zakakuje , Vukan - widac mega potencjal - mysle ze troche za bardzo chaila - znajac realia Belgradu - nie kazdy wytrzymuje presje derbow - nie bylo zle- choc moze byc lepiej - KUBA - pan profesor - nasza mega legenda - Wojtkowski - jeden z najwiekszych wojownikow meczu - fakt ze ni jakis mega grozny w ataku ( bo tego nie potrafi) ale naprawde tak zaangazowanego Wojtkowskiego to tylko oklaskiwac - moze chlopak wkoncu zmadrzej ...Tupta ....poza szybkoscia to dla mnie zaden napastnik , sory- ale jako 1 - wysuniety napastnik to oczekuje czegos wwiecej niz szybkiego biegania - bez zadnego zagrozenia - -spieprzyl setke - tak jak z plockiem - i tyle - dla mnie slabiak - wole promowac Olka ......brawa dla wszystkich , jestescie bohaterami sezonu .......poziom stadionu - dopingu - oprawy - ....az przykro ze takie wiesniaki graja w ekstraklasie ....na festeyn parchate cwoki
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów