The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.02.2020, 01:23
chalwa_wislak napisał(a):Wyświetl post
Basha lipa ? Ja rozumiem ,że subiektywna twoja ocena ,ale ten gość jest niezbędny . Jeśli on był dziś słaby , to nie wiesz co to pilka. To nie jest hejt tylko moja subiektywna ocena Twojej subiektywnej oceny ( w sumie hejt haha). Co do vukana- zgadzam się , że papiery na granie na( od pierwszego meczu ) ,ale twoja ocena dzisiejszego wystepu jest błędna . Twój opis do jego ostatnich 10 meczów ,ale nie dzisiejszego . Jeden z najlepszych jego meczy w Wiśle i conajmniej w trójce Najlepszych dziś na boisku .( Subiektywna ocena )
spoko - masz prawo tak myslec - ja tylko wypowiedzialem wlasne zdanie co nie jest na tym forum za bardzo rozsadne , dla mnie od samego poczatku Basha byl i jest zawodnikiem nie na nasza lige ....laczego >? bo to ani ofensywny pomocnik - kreujacy gre ( fakt - dal dzis dzide - i sie do tego zblaznil bramkarz z obronca jagi - czasem to i Oliwa strzelil bramke w NFL) , ani typowy przecinak i def pomocnik - sory no , kurde - Basha to taki holownik pilki wzdloz - bez ryzyka- bez strat - ot, takie alibi - w pilce albo sie broni albo atakuje i kreuje - a nie gra na alibi minut , - osobiscie wole zapier.....ego Lloncha w obromnie- albo leniwego - choc genialnego Stilica w ofensywie niz takiego "nikogo " , po prostu w naszej podworkowej lidze trzeba albo zapie.....c w obronie i biegac , albo byc technikiem kreujacym gre ....Basha dla mnie nie jest ani jednym ani drugim , sory no , takie ma zdanie nie po 1 meczu ale po 1,5 roku
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów