The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Gunner1906
Senior Member

Od: 05.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.12.2019, 10:00
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Pisanie o składzie, kiedy taki Raków i Górnik to mają może 1-2 sensownych piłkarzy na całą kadrę to lekkie nadużycie . Poza tym wiosną byliśmy trochę mocniejsi i zdobyliśmy całe 3 pkt więcej od spadającego z hukiem Zagłębia Sosnowiec(skład g*wna), notując przy okazji 9 porażek w 17 spotkaniach(w całym 2019 roku nie będę już liczył Stolarowi...). Liga go zweryfikuje i wtedy ktoś mam nadzieję przyzna się do błędu(to słaby lub to dobry trener).
Czemu skrajne nadużycie? Raków 11 miejsce, Górnik 12(czyli bez szału), a nie przypominam sobie jakieś plagi kontuzji w tych zespołach tak jak u nas. Gdybyśmy mieli mniej absencji pewnie byśmy kończyli ten rok na miejscach 9-12. Pisanie że za kontuzje odpowiada również sztab jest prawda ale tylko po części. Śledząc ostatnie lata naszych zawodników można zauważyć że kontuzje przydarzaly im się praktycznie co chwile. Kuba, Brożek, Wasyl, Burliga i jeszcze kilku można by bez problemu wymienić. Więc po prostu Ci zawodnicy przez swoją karierę sa już tak wyeskploatawani że złapać im kontuzje jest bardzo łatwo.

Skowronek ma ten komfort póki co ze na ataku może dać Brożka, a nie Zdybowicza, na skrzydle Kubę a nie Boguskiego a w środku Bashe a nie Szote czy Szota (mylą mi się i nie wiem który jest sp).

Stolarczyk tego komfortu nie miał i wszystko się s.......ilo. Początkowo nie chciałem żeby go zwalniano później podobnie jak zarząd zmieniłem zdanie gdyż aby podnieść drużyne psychicznie po tylu porażkach potrzeba było kogoś nowego.

Natomiast my przede wszystkim potrzebujemy dobrych piłkarzy. Bardzo ważne żeby do kadry dołączyło kilku jakościowych grajkow. Nie mówię że jacyś super ale chociaż na poziomie takiego Maka. Na wiosnę pewnie znowu ktoś wypadnie i kolejny trener będzie miał problem i zacznie się tu grupowe obrażanie.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów