The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2019, 23:33
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
A skąd u ciebie taka obsesja do ksieży? Moze cię dotykał jakiś? Mi nic żaden ksiądz nie zrobił.

I zgodnie z tym od jakichś 5 lat byśmy nie odpalili piro. Fajnie?
Cupiał zawinął się jakieś 2-3 lata temu. Nie przeszkadzało mu to zanadto wcześniej. Wiec odpalilibyście. Zresztą, jebie mnie co było, liczy się co jest. Teraz. A właściwie czego nie ma. Więc jeśli nie rozumiesz, że racami wypierdalasz pieniądze klubu w błoto, gdy liczy się każda złotówka, to ja nie mam nic więcej do dodania. Bo i tak nie dotrze.

Powtórzę jeszcze raz: odpalanie rac zmieni prawo? No nie i ..... Do tego trzeba petycji, nagabywania urzędasów, presji w mediach, prmowania bezpiecznego odpalania, cokolwiek - słowem - pracy społecznej. Której Ty nie wykonasz. Bo nie będziesz się Panu kłaniał.

Przez tyle czasu można było przekonywać urzedasów, zwykłych kibiców, piłkarzy i działaczy, że race są bezpieczne. No ale nie, bo wolność. Nikt nie będzie się Panom kłaniał. No to teraz w imię wolności zabierasz pieniądze klubowi w ciężkiej sytuacji. Możesz być z siebie dumny.
Ostatnio edytowane przez maxx304 : 03.04.2019 o godz. 23:40.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów