wolfy napisał(a):

Obiecali Wisłockiemu że rac nie będzie, teraz łaskawie "zaczną zbierać". Jakoś nie zabanglało że od czasów Cupiała czy Sarapaty "trochę" się zmieniło. Nie wiem jakim trzeba być ogranicznikiem żeby wyrażać oburzenie "bo przecież race zawsze były".
Wierzyłem że na stadionie jest miejsce dla każdego ale obawiam się że wcześniej czy później ten wrzód trzeba będzie przeciąć i (nomen omen) wypalić. Jeżeli UW chce się tak bawić kosztem klubu to trzeba pożegnać UW w obecnym kształcie. Jeżeli mam być brutalnie szczery to strata jakaś gigantyczna nie będzie, zawsze im dużo brakowało do topowych ekip.
|
Kto niby obiecał Wisłockiemu ze nie będzie rac? Wisłocki dużo mówi w mediach, co nie znaczy ze zawsze prawdziwie. Przecież publicznie UW powiedziało przed meczem że żadnych rozmów z Wisłockim nie prowadziło, żadnych! Więc jak mogli mu coś obiecać? UW, Sharksi byli, są i będą. UW ma duże poparcie zwykłych kibiców i koniec kropka, nawet na januszowym twitterze czy facebooku mam wrażenie ze zdecydowanej większości oprawa się podobała, race się podobały, atmosfera się podobała, klimat meczu się podobał. Nawet sam Wisłocki w drugim twicie zaczął wycofywać się ze swoich negatywnych słów na temat UW jak zobaczył jak duże poparcie mają po widowisku jakie zaprezentowali na meczu z Legią.
wolfy napisał(a):

Tak jak się pożegnało patole gdzie indziej. Zakazy stadionowe (wieloletnie lub dożywotnie) za race, współpraca z policją w identyfikacji i karaniu prowodyrów.
Zaskoczę Cię ale teraz jest na to odpowiedni klimat bo większość kibiców stanie po stronie klubu. Popierałem bojkot za Bednarza ale za obecną ekipą mało kto się upomni. Nie po tym co zrobili.
Możesz rżnąć głupa ale Sharksi teraz kojarzą się większości z okradaniem własnego klubu a UW też kręci bat na własną dupę.
|
ładne bzdury z twojej strony. Jak prześledzisz internet, wpisy kibiców Wisły po meczu z Legią to zobaczysz że UW ma ogromne poparcie, tak samo racowisko na tym meczu

.