wolfy napisał(a):

Operujesz ogólnikami za którymi nic się nie kryje. Ja jak najbardziej wyobrażam sobie brak zmian w zarządzie, spokój jest bardzo mile widziany.
Ty dla odmiany nie podałeś żadnych konkretów, tylko świętojebliwe historie czego to sobie nie wyobrażasz.
I cały czas to my. Jacy Wy? Ja Cię na pewno nie popieram, tu nawet nie ma czego popierać.
Napisz mi co Ty zamierzasz zrobić. Konkretnie.
Zacznę może ja - będę nadal dawał zarobić klubowi, płacił składki socios, dbał o dobre imię klubu.
|
A mi się wydaje, że aby był spokój to trzeba odciąć paliwo tym, którzy jadą na powiązaniach Marzeny z Miśkiem. Wtedy w przynajmniej tym temacie zrobiłoby się trochę ciszej. Jestem za tym, żeby oddelegować ją do TSu niech tam sobie zarządza a spółkę piłkarską powinien wejść ktoś kto się oczywiście na tym zna, ale jest poza podejrzeniami o układy i inne medialne, sensacyjne i dobrze sprzedające się tematy.
Widzimy, że ktoś chce uwalić piłkarską spółkę i nie szuka się haków na innych powiązanych z Miskiem ludzi zasiadajacych w TS, tylko na tych co rządzą spółką piłkarską niestety.