|
@Gradzik a czy ten trener czasem Cię nie skrzywdził, nie dotykał Cię, nie powiedział Ci że grasz jak ciotunia czy coś w ten deseń? zachowujesz się jak rasowy frustrat, chwalisz się zarobkami i inteligencją a hołota piszesz przez "CH", używasz Caps locka, może jednak przestań wylewać frustrację w internecie i zamiast tego idź do specjalisty? Poza tym nie wiem jak Ty się nie boisz tak pisać jak Kibole/bandyci nawet wybory mogą wygrać... lepiej wyjedź z Polski, bo oni Cię znajdą i co wtedy? co im powiesz?
P.S. Jadczak się ośmieszył tym artykułem, który m.in. ja wrzuciłem a Wy się tasujcie do tego jak macie ochotę,bo ja z głupotą i pomówieniami walczę... powtarzam, gdyby to było rzetelnie i obiektywnie przygotowane, to nawet szacunek ale to jest gniot, coś co ma uderzyć w Wisłę i jej kibiców a nie naświetlić pewne systemy działające w naszej piłce klubowej. także tania sensacja i chęć dowalenia Wiśle a nie dziennikarstwo śledcze na poziomie. cieszę się, że Sz.J. popełnił ten artykuł, bo teraz jest dużo łatwiej go ośmieszać.
Powód: 123
Ostatnio edytowane przez PSYCHOLTSW : 18.09.2018 o godz. 08:06.
|