The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.06.2018, 17:40
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Kolego szprotson, Sorki ale wolfy ma racje.

Takie teksty sa zenujace, debilne i idiotyczne oraz nie przystoja kibicowi jakiejkolwiek druzyny. Taka jest nasza opinia czyt. odmienne zdanie na ten temat.

Chyba mozemy miec takie zdanie ?...sam sie do takich frazesow odniosles.
a powiedz mi, czy jakbym pisal ze Stolarczyk to prze ogorek i wuefista, slabeusz jakiego u Nas nie bylo od dawna, to taki tekst jest ok czy jednak nie?

kazdy z Nas ma swoje zdanie i moze je przedstawiac na forum, jesli wolfy zaczyna obrazac, nie wazne kogo, nawet najwieksych debili na forum, zapomina ze Ci debile to wiesniacy i musi sie liczy ze slowem ktorego uzyl czyli konsekwencja swoich slow. Dzieki jego postowi wiemy kto sie udziela na fb przynajmniej, ja o hasztagu nie slyszalem nawet.

No i jeszcze a propos tego co TY napisales, ja rozumiem Twoj punkt widzenia ale spojrz na moj.
"
Ufam, ze ktos kto siedzi w klubowych finansach, analizujac slupki wie co robi i podjeli najlepsza decyzje w danej chcwili "

no a ja juz nie ufam. Ufałem raz, ufalem drugi, nie ufam trzeci.
Tak jak z kobieta i ludzmi. Jak mnie ktos zdradzi raz to nie ufam juz drugi.
A z klubem. Czy masz podstawy by ufac? Bo ja ....a nie mam, ale jesli masz, i mnie przekonasz, to bede ufal.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów