|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
kazdy z Nas ma swoje zdanie i moze je przedstawiac na forum, jesli wolfy zaczyna obrazac, nie wazne kogo, nawet najwieksych debili na forum, zapomina ze Ci debile to wiesniacy i musi sie liczy ze slowem ktorego uzyl czyli konsekwencja swoich slow. Dzieki jego postowi wiemy kto sie udziela na fb przynajmniej, ja o hasztagu nie slyszalem nawet. No i jeszcze a propos tego co TY napisales, ja rozumiem Twoj punkt widzenia ale spojrz na moj. " Ufam, ze ktos kto siedzi w klubowych finansach, analizujac slupki wie co robi i podjeli najlepsza decyzje w danej chcwili " no a ja juz nie ufam. Ufałem raz, ufalem drugi, nie ufam trzeci. Tak jak z kobieta i ludzmi. Jak mnie ktos zdradzi raz to nie ufam juz drugi. A z klubem. Czy masz podstawy by ufac? Bo ja ....a nie mam, ale jesli masz, i mnie przekonasz, to bede ufal. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|