The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.06.2018, 20:41
Myślicie, że to co się dzieje jest pokłosiem przegranej z górnikiem o 4 miejsce i niewykorzystanej sytuacji Imaza na pustaka przy stanie 0:0

Stolarczyk to opcja oszczednościowa czy po prostu z braku czasu i zaskoczenia rezygnacji Carillo? Co myślano w klubie płacąc mu taką kasę jeśli to prawda co przewija się w prasie? Nie kumam tego zupełnie...

Ciekawe co z transferami?

Nie do wiary, że wszystko z dnia na dzień padło na twarz...

Sprawa zCarillo to jakaś zagadka, chodzą tylko mity na forum, że to Mitrovic, to miał ego duże, to Sobol, to brak środka, to wałki z Junco... co jeszcze Mamy sobie wybierać czy co?

Z Kiko też były jakieś jazdy, wolałbym hiszpana niż Maćka, Kiko przynajmniej mógł wyczarować jakiegoś darmowego kozaka...

CZY KTOŚ WYTŁUMACZY CO SIĘ DZIEJE

Należy jeszcze podkreślić KOLEJNĄ KOMPROMITACJĘ użytkownika: Marcus -- pisał jak to Junco nas podniósł, powoływał się na urojone sprawozdania... a tu kwiatki z klubu płyną takie, że szok... Co na to Markus Spisek w klubie

Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 14.06.2018, 21:49
trzecie z rzędu gorące lato przy Reymona. Jak nie Meresiński i Stechert, to ucieczka trenera, końcówka rządów dyrektora sportowego i przyjście na ich miejsce ludzi bez większego doświadczenia.

Jeszcze kilka dni temu obawiałem się, że czeka nas kolejny (siódmy? ósmy?) sezon męczenia buły w środku tabeli. Teraz bardzo bym chciał, żebyśmy w tym środku się znaleźli.

Z drugiej strony, jeśli to wszystko jakimś cudem wypali, to możemy być świadkami faktycznie kompletnie nowego rozdziału w Wiśle.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 14.06.2018, 21:59
https://twitter.com/janekx89/status/1007336771946995712

Kto wie, czy tak jak Elendil wyżej napisał, okaże się żę ten nasz "wiślacki" pomysł odpali w eklasie..
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
sedonh
Banita

Od: 03.2015

Stary 14.06.2018, 22:10
[QUOTE=

Z drugiej strony, jeśli to wszystko jakimś cudem wypali, to możemy być świadkami faktycznie kompletnie nowego rozdziału w Wiśle.[/QUOTE]

Co roku jest ....a nowy rozdział, bez kitu..
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 14.06.2018, 22:15
Elendil napisał(a):Wyświetl post
Z drugiej strony, jeśli to wszystko jakimś cudem wypali, to możemy być świadkami faktycznie kompletnie nowego rozdziału w Wiśle.
Cud to w tym przypadku słowo klucz. Przecież te ruchy kadrowe to czysty hazard, coś na zasadzie stawiamy na czerwone, jak wypadną czarne to lądujemy w I lidze. Kto, w razie niepowodzenia tego "projektu", przyjdzie tu na gorące krzesło w zimie ratować nam ekstraklasę? Zapowiada się ostra jazda bez trzymanki......

[35/54]

Znafca internetowy za sezon 2023/2024
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 14.06.2018, 22:29
Damy rade...jak zawsze .
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 14.06.2018, 22:39
Nie będziemy wiecznie lądować na czterech łapach. W końcu się wy.......imy konkretnie...
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 14.06.2018, 23:15
wester napisał(a):Wyświetl post
Najbardziej jestem zdziwiony zachowaniem Sobola...
Mógł chłop być pierwszym trenerem, pokazać się... wybić, nakręcić swoją trenerską karierę,... tymczasem wybrał wykonywanie poleceń faceta zza biurka z drugiej części Polski którego doświadczenie w trenerce jest znikome tak samo jak jego, wybrał bycie w cieniu faceta który o jego drużynie ma pojęcie znikome, który nie zna tych zawodników który nie będzie potrafił pogadać z nimi po hiszpańsku. Strasznie dziwna decyzja Radka bo facet startujący z niższego pułapu niż on chwyta jego szanse.
Serial :"Wszyscy wszystko wiedzą" trwa nadal...

A odpowiedź na ten bzdurny zarzut jest jest w linku poniżej i to całkiem logiczny...

http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...tabu,13259877/

- Bene Nati,

Ostatnie odpuszczenie meczu to z Widzewem w 2011.

Fanatyzm ku.rwa fanatyzm! Żadnych załamań i wykrętów! Trzeba być twardym, pokazać charakter. Rzeczywistość nas hartuje a dla wytrwałych będzie nagroda!
Ostatnio edytowane przez regan : 14.06.2018 o godz. 23:19.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
SlawekS
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 15.06.2018, 01:36
Albo w zarządzie są kompletni dyletanci-ryzykanci (nie bardzo w to wierzę) albo jesteśmy w strasznym g..... że do takich wyborów dochodzi.
Nie wiem co gorsze
Odpowiedz cytując
wislak2214
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 15.06.2018, 02:10
Obserwowali kolesia rok czy dwa tak jak mówili. Opinia że to trener wymarzony który pociągnie zespół do góry słyszana była na każdym kroku . Sarapata tak chwaliła , że w końcu może z trenerem się porozumieć na bieżące tematy klubowe bo ogarnia angielski (pewnie szpila w stronę Kiko) Teraz się okazuje że jak sobie zażyczył swoich ludzi w sztabie to wielki problem... Wiadomo było , że to trener o jakieś dwie trzy półki wyżej od magistra wuefisty. Ale co jeszcze ważniejsze wiadomo było zanim się tu na początku stycznia pojawił dlaczego odszedł z Videotonu i Hajduka i że prawdopodobnie nie da sobie w kaszę dmuchać.... Nie wierzę już w ŻADNE słowo zarządu które się pewnie po weekendzie pojawi... Zaraz nam Marzenka wytłumaczy , że przecież klub był niedwano realnie zagrożony 4 ligą . Wspomni też pewnie że już za chwilę wejdziemy do świata wiellkiego bieznesu tylko nie wszystkie dokumenty zostały przetłumaczone przez amerkyńskich prawników Bragiela bo się przygotowują na Dzień Niepodlełosci w USA a Dukat coś przebąknie że już trawe wykosil i przywiózł worek cementu pod ten wyśniony sklep klubowy i że już za momencik już za chwileczkę bedzie wszystko cacy.... NIE WIERZĘ I W NIC JUŻ IM NIE UWIERZĘ. Amen.
Ostatnio edytowane przez wislak2214 : 15.06.2018 o godz. 02:14.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 15.06.2018, 07:14
Proponujecie wiele ciekawych rozwiązań, jak np. Papszun, Bartoszek czy nawet Ojrzyński. Problem w tym, że dopóki sytuacja nie będzie jasna i w klubie nie będzie stabilizacji, to bardzo ciężko będzie skusić do pracy jednego z wymienionych trenerów. Polityka transferowa w zawieszeniu, sytuacja finansowa niepewna, odbiór Wisły w mediach i środowisku przeciętny (jak mniemam). Na chwilę obecną, jeżeli nie ma woli, by ciągnąć projekt hiszpański, pozostają rozwiązania jak trener M. Stolarczyk i dyrektor A. Głowacki. Każdy oczekuje stabilizacji i zapewnionego komfortu pracy.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Toeju
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2017

Stary 15.06.2018, 07:23
Niezależnie kto teraz będzie trenerem, to należy dać mu kredyt zaufania, a nie skreślać z miejsca.
Nikt z Was nie zna warsztatu trenerskiego, nie zna go również zarząd, czy zna go sam Maciej Stolarczyk? O tym przekonamy się w pierwszych grach sparingowych i na meczu otwarcia nowego sezonu.
Odpowiedz cytując
MMTS
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 15.06.2018, 07:30
A może właśnie tak ma być, że trenerem ma być ktoś, kto dogada się z Sobolem? Może będzie tak, że to Sobol bęzie podejmował decyzje "z tylnego siedzenia"?
Jeśli Sobol odmówł ze wzglęu na kurs trenerski, a klub jak widać chce w niego inwestować I wiązać z nim przyszłość, to może w ten sposób pozwoli mu praktycznie realizować swój rozwój, a tym samym I klubu?
I dlatego Stolar, który jest jego kolegą, a jednocześnie mówi w dwóch językach będzie głównym? MOże dlatego nie Kazek ani inny trener z doświadczeniem, bo żaden taki trener nie zgodziłby się na podobne rozwiązanie?
Tego się pewnie nie dowiemy, ale będzie można obserwować po zachowaniu ławki w meczach.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 15.06.2018, 08:36
Toeju napisał(a):Wyświetl post
Niezależnie kto teraz będzie trenerem, to należy dać mu kredyt zaufania, a nie skreślać z miejsca.
Nikt z Was nie zna warsztatu trenerskiego, nie zna go również zarząd, czy zna go sam Maciej Stolarczyk? O tym przekonamy się w pierwszych grach sparingowych i na meczu otwarcia nowego sezonu.
identiko sytuacja z Tadziem Pawłowskim była, z tym ze on przynajmniej coś w trenerce osiągnął, no i był trenerem a nie dyrektorem sportowym.
Rozumiem ze jakby dzisiaj trenerem ogłoszone Panią Haline to też by dostała kredyt zaufania itd, nikt nie zna jej warsztatu, dajmy szasne, kredyt zaufania....

Czasem mam wrazenie ze siedzie na forum politycznym, gdzie rodzina rodzine wkreca na stołki i kazda decyzja bedzie miałą swego obrońce typu daj im czas i kredyt zaufania. Na jakiej ....a podstawie mamy cos takiego dawac
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
GBO
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 15.06.2018, 08:40
Wszyscy się tak zapatrzyli na kandydaturę Stolarczyka a umyka inny, dla mnie znacznie bardziej znaczący fakt. Głowackiego jako dyrektora sportowego.

Stolarczyk jak spieprzy to najdalej za pół roku odejdzie. Szkody, jakie może poczynić kiepski dyrektor sportowy, mogą być nieodwracalne przed długi czas.

Dla mnie Arek nie ma nic, dosłownie nic, co upoważniało by kogokolwiek do samego rozważania jego kandydatury na to stanowisko.

Wiedza na temat prawa pracy/kodeksu pracy ważna przy negocjacji/podpisywaniu kontraktów? Bo mało mamy przykładów kontraktów, gdzie przecież to my mieliśmy rację ale dziwnym trafem sąd uważał inaczej.

Kontakty w Europie/świecie. Bo przecież Arek nie spędził całej swojej kariery W Polsce ( z krótkim epizodem w Turcji )

Znajomość języków? No chociaż angielskiego na poziomi swobodnej komunikacji.

Obawiam się wciskania nam szrotu przez "zaprzyjaźnionych" managerów/agencje.

Swoją drogą, co siedzi w głowie Stolarczyka, który rzuca ciepłą posadę dyrektora w Pogoni i przychodzi na trenera ze świadomością że nie przepracuje nawet całej rundy. Bo chyba nie wierzy naszemu zarządowi w opowieści o trenerze na lata
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 15.06.2018, 08:42
szprotson napisał(a):Wyświetl post
identiko sytuacja z Tadziem Pawłowskim była, z tym ze on przynajmniej coś w trenerce osiągnął, no i był trenerem a nie dyrektorem sportowym.
Rozumiem ze jakby dzisiaj trenerem ogłoszone Panią Haline to też by dostała kredyt zaufania itd, nikt nie zna jej warsztatu, dajmy szasne, kredyt zaufania....

Czasem mam wrazenie ze siedzie na forum politycznym, gdzie rodzina rodzine wkreca na stołki i kazda decyzja bedzie miałą swego obrońce typu daj im czas i kredyt zaufania. Na jakiej ....a podstawie mamy cos takiego dawac
Nie dawaj. Walnij jeszcze płaczliwy post na facebooku wyrażający Twój sprzeciw - gimbaza da ci łapki w górę. Najlepiej teraz, zanim go oficjalnie zatrudnili
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 15.06.2018, 08:50
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie dawaj. Walnij jeszcze płaczliwy post na facebooku wyrażający Twój sprzeciw - gimbaza da ci łapki w górę. Najlepiej teraz, zanim go oficjalnie zatrudnili
jestem kibicem, pisze na forum klubu wiec mam prawo tutaj wyrazic swoj sprzeciw, i go wyrazam.
Ty zamiast mnie przekonac ze robie źle ,zachowujesz sie własnei jak gimbaza. Ale nie bedę walczył, dam CI szanse, przekonaj mnie że ta decyzja była przemyślana decyzja i jakie sa plusy zatrudnienia Stolara jako pierwszego. Przekonaj mnie, i bedzie po temacie, nie musisz cisnąc od jakiejś gimabzy bo bede zmuszony pytać jak idzie Twojemu napastnikowi Patrykowi, jaką zrobił kariere i jaki ma bilans. Przekrzykiwanie sie które nic nie da, przedstaw mi jakieś argumenty ktorych nie brałem pod uwage, ze zatrudnienie byłego dyrektora sportowego (po ktorym dzisiaj w Pogoni otwierane szampany, pomijam ze umowe z Pogonia rozwiazał z Nim prezes bo mu Stolar nie poweidział ze pojechał do Krakowa...) ma sens i bedzie dobrze.

Odpowiedz cytując
fansorina
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 15.06.2018, 08:51

A co mamy zrobić? Facet nawet jednego treningu nie przeprowadził, ale już wiesz, że się nie nadaje. Napisz hashtag #niedlaStolarczyka będziesz jak ta reszta idiotów z Twittera.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 15.06.2018, 08:55
Ja Cię nie muszę do niczego przekonywać, bo czas pokaże czy to byla dobra decyzja. Jak z Kiko.
Potrzebujeny trenera na już, Stolar wypali albo nie. O ile go zatrudnią
Robienie bydła wokół klubu pomoże w czym?

Nie wiem czego się spodziewałeś - nie mamy pieniędzy. Carillo to był błąd, porażka która nas będzie dużo kosztować. Stolarski na pewno taką się nie stanie.
Do tego już nie będziemy chyba napalać się na puchary kosztem stabilności finansowej i zatrudniać trenerów na których nas nie stać. To na pewno jest dobra decyzja.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.06.2018 o godz. 08:58.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 15.06.2018, 08:59
fansorina napisał(a):Wyświetl post
A co mamy zrobić? Facet nawet jednego treningu nie przeprowadził, ale już wiesz, że się nie nadaje. Napisz hashtag #niedlaStolarczyka będziesz jak ta reszta idiotów z Twittera.
czy ja gdzieś napisałem dobitnie ze Stolar sie nie nadaje? Nie, napisalem tylko moje dywagacje, od tego jest forum.
Pozwól że zadam Ci pytanie :
Czy jeśli trenerem dzis by ogloszoną Panią Halinę ze spożywczaka to też byś nie kazał oceniać tej sytuacji przed przeprowadzeniem pierwszego treningu TAK/NIE ?
zaznaczam ze Pani Halina chodzi na mecze, i ma w sobie wiślackie dna.

no normalnie kot szredingera.

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 15.06.2018, 09:11
czy ja gdzieś napisałem dobitnie ze Stolar sie nie nadaje? Nie, napisalem tylko moje dywagacje, od tego jest forum.
Pozwól że zadam Ci pytanie :
Czy jeśli trenerem dzis by ogloszoną Panią Halinę ze spożywczaka to też byś nie kazał oceniać tej sytuacji przed przeprowadzeniem pierwszego treningu TAK/NIE ?
zaznaczam ze Pani Halina chodzi na mecze, i ma w sobie wiślackie dna.

no normalnie kot szredingera.
Stolarczyk to nie jest pani Halina. Nie ma doświadczenia ale Ty przedstawiasz go jako kompletne zero, a gówno wiesz o tym jakim jest trenerem. Wiesz ile Nawałka zaliczył wtop trenerskich po drodze? Wiesz jak internetowe zera jechały po Bartoszku? Nie? To wpisz sobie "Bartoszek trafił na wysypisko". Stolarczyk ma licencję UEFA Pro, był przez lata zawodowym pilkarzem - wie o piłce więcej niż Ty i ja.

Czas pokaże czy się sprawdzi. Cele będzie miał postawione raczej proste. Nie masz na jego zatrudnienie wpływu i mieć nie powinieneś. Chcesz decydować to wykup Wisłę, tylko nie pieniędzmi z Monopoly jak Stechert i Meresiński...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 15.06.2018 o godz. 09:15.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 15.06.2018, 09:22
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Stolarczyk to nie jest pani Halina. Nie ma doświadczenia ale Ty przedstawiasz go jako kompletne zero, a gówno wiesz o tym jakim jest trenerem. Wiesz ile Nawałka zaliczył wtop trenerskich po drodze? Wiesz jak internetowe zera jechały po Bartoszku? Nie? To wpisz sobie "Bartoszek trafił na wysypisko". Stolarczyk ma licencję UEFA Pro, był przez lata zawodowym pilkarzem - wie o piłce więcej niż Ty i ja.

Czas pokaże czy się sprawdzi. Cele będzie miał postawione raczej proste. Nie masz na jego zatrudnienie wpływu i mieć nie powinieneś. Chcesz decydować to wykup Wisłę, tylko nie pieniędzmi z Monopoly jak Stechert i Meresiński...
A skąd Ty wiesz ze Pani Halina nie ma doświadczenia? Czemu ją dyskredytujesz przed pierwszym treningiem? O Pani Halinie nie ma złych głosów ze spozywczaka w ktorym pracowała, w przeciwieństwie do głosów które dochodzą ze Szczecina.
Wiem ile Nawałka zaliczył wtop, tak samo wiem ile wtop zaliczył Kafaraski, Ulatowski, Rumak czy Boniek, ale czy którys z wymienionych był dyrektorem sporotywm jak Stolarczyk ? NIE.
Wiec prosze o przykłąd adekwatny, a nie z dupy....

czas pokaze czy sie sprawdzi--> no oczywiscie, niemniej jednak wg. mnie wiecej jest przesłanek ku temu ze sie nie sprawdzi niz sprawdzi, no ale czas pokaże czy stanie sie nowym Nawałką czy też conajmniej Bartoszkiem.
Tak samo jak czas pokazał ze Patryk Małecki nie bedzie kozackim napastnikiem co przez 2 lata bodajżę starałeś sie wmówić....

przekrzykiwanie sie nic nam nie da, kazdy bedzie swoje racje przeforsować. Spotkamy się w grudniu, i wtedy ocenimy kto lepiej oceniał sytuacje

E: by nie pisac kolejnego posta.
To ze ktoś pracuje jako dyr.sportowy nie oznacza ze bedzie chociaz dobrym trenerem. Przykład Romek Jozak. I to ze ktoś przez ostatnio 8 lat pracował jako dyrektor sportowy (pomijam ocene jego pracy) a nie jako trener, dla mnie ma znaczenie. Dla Ciebie nie. Adam Nawałka, skoro go wyciagnelismy do tablicy, miał swietna opinie, z praktycznie kazdego miejsca w ktorym pracował. Jak jest z MS - inaczej. Dla Ciebie to nie ma znaczenie, dla mnie ma, ale opinie jak dupe, kazdy ma swoja.

I tak jak napisałeś :
Stolar to zasluzony pilkarz dla Wisły, ma papiery trenerskie, krótko pracował w zawodzie (Tak jak Boniek np. co nie?, ciekawe czemu Boniek nie jest trenerem...hmm...bo sie nie nadaje?) i do wczoraj ds. Pogoni.
Czy to są wymogi dot. trenera? ....a, do teraz w takim razie miałem całkowicie inny klucz poszukiwań.

p.s. czyli prawie kazdy pilkarz ktory grał w Wisle z lat 2002-2008 i ukonczył kurs trenerski, nawet na AWF, to dobry kandydat dla trenera Naszego klubu? No ok, to zmienia moj punkt widzenia.

p.s. 2 - A dlaczego jak przychodził Kiko to od razu zmieszałeś go z błotem nie mając takiej postawy jak teraz? Przeciez miał papiery, i nawet jakies wyniki, wiec o niebo lepiej niż na ten moment MS? Czemu nagle przy MS masz taka narracje, a przy Kiko inna? Nazywałeś go wuefista, a jak teraz nazwiesz MS (Zapewne trener na dorobku..)
Ostatnio edytowane przez szprotson : 15.06.2018 o godz. 10:52.

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 15.06.2018, 10:37
A skąd Ty wiesz ze Pani Halina nie ma doświadczenia? Czemu ją dyskredytujesz przed pierwszym treningiem? O Pani Halinie nie ma złych głosów ze spozywczaka w ktorym pracowała, w przeciwieństwie do głosów które dochodzą ze Szczecina.
Wiem ile Nawałka zaliczył wtop, tak samo wiem ile wtop zaliczył Kafaraski, Ulatowski, Rumak czy Boniek, ale czy którys z wymienionych był dyrektorem sporotywm jak Stolarczyk ? NIE.
Wiec prosze o przykłąd adekwatny, a nie z dupy....
Nawałka był u nas dyrektorem sportowym (i chyba nie tylko). Nie wiem co to ma do rzeczy ale ty pewnie też, więc masz...
Do tego Stolarczyk krótko pracował jako trener.

Przykład z dupy jest akurat Twojego autorstwa, bo Stolarczyk to:
- zasłużony piłkarz Wisły
- wyszkolony na trenera
- krótko pracował w zawodzie
- do wczoraj ds Pogoni Szczecin.

Pisanie że skoro on może to każdy inny też jest głupie, obraźliwe i irytuje tylko normalnych ludzi. Stolarski może być naszym trenerem, Ty nie - bo gówno w piłce osiągnąłeś, nie masz wykształcenia i licencji. Czy jest dobrym wyborem czas pokaże.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 15.06.2018, 10:42
Stolar raczej tylko dla papierów, bo Kmiecik we wrześniu kończy 67 lat (emerytura ?).
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 15.06.2018, 11:02
Stolarczyk to ewidentnie opcja wiślacko-oszczędnościowa. Ktoś kto ma Wisłe w sercu i dla kogoś nie jest problemem 3msc opóźnienia w wypłacie...

Tak to wygląda. Jak jeszcze dochodza słuch o pozwie Carillo tzn, że jest GRUBO i znów finanse zostały przeholowane. Licencji się zachciało na Lige Europy to mamy...

MASAKRA - wydawało się, że jest ujowo, ale stabilnie, a tu z dnia na dzień się zrobiło piekło.

Co możemy zrobić? Chodzić na mecze i będzie dobrze lol
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 15.06.2018 o godz. 11:12.

Odpowiedz cytując
seba_109
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 15.06.2018, 12:12
jak oni z tym Stolarczykiem na poważnie to może T.Kulawik ? chociaż coś trenuje chyba(?)
Odpowiedz cytując
Grymas
Member

Od: 05.2007

Stary 15.06.2018, 12:32
Wszystko już jest klepnięte. W poniedziałek prezentacja: http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...azdy,13261973/
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 15.06.2018, 14:28
Witamy na pokladzie!
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 15.06.2018, 14:43
delikatnie podpytam zwolenników "dania szansy" Stolarczykowi - czym on różni się od Ramireza poz tym, że grał w Wiśle?
Odpowiedz cytując
TIR_DO_SŁUBIC
Senior Member

Od: 05.2017

Stary 15.06.2018, 14:46
azor napisał(a):Wyświetl post
delikatnie podpytam zwolenników "dania szansy" Stolarczykowi - czym on różni się od Ramireza poz tym, że grał w Wiśle?
Zobaczymy po kilku miesiącach. Czysta kartka, decyzja zapadła, czekamy i ocenimy.
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów