|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Trzeba pamiętać, że Velez jest po długiej kontuzji i zawirowaniach rodzinnych.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Źle na to wszystko patrzycie. Ten mecz był idealny. Nie straciliśmy żadnego zawodnika, ani przez kontuzje ani przez kartki. Z Carlitosa zeszło ciśnienie, teraz już będzie grał na luzie. Treneiro Carrillo zobaczył że bez Mitrovica da się grać, nawet lepiej niż z nim. Głowa wrócił w glorii i chwalę. Llonch będzie wypoczety na L i L. No i oczywiście wpadły w końcu 3 punkty. Cieszmy się i radujmy się.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Kolejny mecz po którym przeraża mnie przyszłość bez Carlitosa. Poza Nie nie mamy żadnych atutów w ofensywie. Imaz czasem coś strzeli, na ogół wtedy jak mu ktoś wyłoży patelnię. Mały bez formy, Boguś... Mam nadzieję, że Junco ma już na celowniku nowego Carlitosa albo dwóch napastników o różnych parametrach do gry we dwójkę. Bez Carlitosa albo kogoś na jego poziomie kolejny sezon będzie rozpaczliwą walką o utrzymanie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Plakalismy co będzie bez Meliksona, Wolskiego, Stillicia, Brleka teraz Carlitosa. Ile można powtarzać, że życie nie znosi próżni i jak nie on, to będzie grał ktoś inny w pierwszym składzie. Wykreujemy nowa "gwiazdę".
Mnie ta przyszłość nie przeraża, mam tylko nadzieję że nie odejdzie od nas za darmo, ale za ładna sumkę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Suljic jak będzie w lecie i w swojej najlepszej formie to ma zadatki by ciągnąć nam grę jak teraz Carlitos. Więc jakąś nadzieja jest na życie po Lopezie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Nie wiem czy psioczący na poziom mecz u zauważyli, ze 3 punkty ze Śląskiem były nam potrzebne jak powietrze, a takie mecze gra się bardzo źle.
Są 3 punkty, można się spokojnie przygotować do meczu w Warszawie. |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Może Kuba to pociągnie. Wiem, wiem, temat wałkowany milion razy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
edit........
Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez maciekkk : 10.03.2018 o godz. 10:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Moment. Staty statami, ale gdyby Imaz trafił po świetnym penetrującym, prostopadłym podaniu od Boguskiego, to pisalibyście o bohaterze Boguskim.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Wegrzn jest slepy ![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
genialna akcja Cywki... to wlasnie pokazuje Nasze miejsce w pilce noznej... i co do meczu. Patrzac perspektywicznie ten mecz to było dno dna, jak ktos twierdzi inaczej to jest slepy bo w 1 polowie, jedna z najslabszych druzyn w lidze zniszczyla nas u siebie. Nikogo po tym meczu procz Carlitosa nie wolno chwalic. Cywka po meczu w wywiadze przyznal ze on byl tym najbardziej cofnietym z trojki pomocy...a gdzie ....a byl Brlek i Mitrovic? Mitrovic 3 podania nic wiecej, wszedl Halilovic i wygladalo to tak jakbysmy grali w końcu 11 przeciwko 11. No ale z drugiej strony Slask od 65 minuty nagle spuchl jak spasiona swinia. Palcic nie wiem czym sie rozni od Frederiksena poki co, fatalne podania na strate Veleza, Cywki, przestraszony pressingiem Imaz i biedny Carlitos ktory co mecz ma wiecej plastrow.Dno dna dopelnia fakt ze Bartkowski powiedzial ze duzo czasu poswiecaja na prace nad stalymi fragmentami gry w ofensywie i defensywie.... patrzac na dzis? Swietny wynik, elo, jedziemy dalej, Carlitos kot Jebac reszte.imho jedno z najslabszych spotkan jakie widzialem patrzac przez pryzmat jakosci przeciwnika. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie jestem Węgrzyn. Wdawało mi się, że to było podanie jeszcze zanim wszedł Halilovic. Muszę obejrzeć powtórkę meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Nie musisz, to podanie było od Tibora.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Eee, to jak od Tibora, to takie średnie jednak to podanie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Podanie od Tibora, co nie zmienia faktu, że akurat w tym meczu Boguski zagrał dobrze. Drugi raz w tym sezonie, bo w reszcie meczów grał totalną żenadę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
"Bogusia" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
. Może oni widzą, że chłop zwyczajnie wie o co chodzi na boisku i to, że nie przepycha się łokciami ma mniejsze znaczenie.![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Fajne bylo to, ze jak Glowa wchodzil, to jednym z pilkarzy co bili brawo byl Zoran
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Zwycięstwo cieszy, ale partactwo naszych grajków nie przejdzie..
NAJGORSI: Brlek,Boguski i Cywka (mimo asysty, pobiegł prosto, sam chyba nie wiedział po co i zo robić zwykły przypadek). Brlek to co każdy pisał, podania pod nogi przeciwników, niewidoczny, na plus w przeciwieństwie do Bogusia zastawianie. Boguś co zwykle, przyjmuje piłke, ktora nagle jest za nim i on sie rozglada, odbija sie od przeciwnikow, nie skacze do glowek , chowa głowę ... Znamienna akcja kiedy walczył dwa razy o gorna pilke z zawodnikiem slaska. Jedna akcja dwa nie-wyskoki a zawodnik slaska raz skoczyl - wygral, przewrócil sie, wstał i znów przeskoczył Boguskiego - DRAMAT. Mitrovic słaby, ale tak jak ktos pisal widac u niego zmysl do gry kombinacyjnej, moim zdaniem Cywka w kazdym z meczy zagrał SŁABIEJ, również dzis. Cieszy przebudzenie Carlitosa, wciaz widac zle zagrania. Velez DUŻO lepiej niż z jagiellonią. Arsenic bardzo dobrze, Sadlok słabiutko, prawa obrona zawodnik z nr 29 również bardzo słabo. Trzymam kciuki za Brleka, mam nadzieje ze sie rozegra, bo srodek mamy fatalny. Wciaz nie wiem jak porównać Pereza do Mitrovica.. Smuci fakt, że Wojtkowski nie wszedł za Bogusia. Mały ława, ale pokazał z jagiellonia ze zmiana za Bogusia nic nie dała. Martwi fakt fatalnej oborny przy stałych fragmentach gry. Już któryś raz tracimy bamke po zagraniu głową, przegrane pojedynki w powietrzu. Halilovic mimo, iż to bardzo słaby piłkarz dał dobrą zmianę - pierwszy raz w roku 2018, wczesniej dno. Kolar, Kostal, Bałaniku --> kto to jest Z Cuesta chba też czuje się pewniej niż z Buchalem, mam nadzieję, że nie puści klopsa - w każdym razie mamy dwóch bramkarzy na podobnym poziomie. Cuesta wychodzi do górnych piłke z prostego powodu - jest wysoki, ma długie łapy.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 10.03.2018 o godz. 16:00.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tyle górnych piłek z dośrodkowań, co Cuesta wczoraj zebrał, to jak gościu zrywający jabłka z drzewa. Buchal pewnie by stał przyspawany do linii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
LucjuszWielki Pero jest z nami ile ? dwa tygodnie ? pół roku nie grał trzeba dać mu czas
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Niby trenuje nas Carillo, ale bramka na 2:1 to akcja z czasów Ramireza
![]() A poważniej: Wynik dobry. Teraz czas na punkty w Warszawie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Brlek bez formy, ale i tak widać, że jest piłkarsko na zupełnie innym poziomie niż Cywka czy Mitrovic, poruszanie się na boisku, prowadzenie piłki, utrzymywanie się na nogach, to nadal jest klasa jak na nasze warunki, pytanie czemu tak mało podłącza się do gry, czy to na pewno kwestia formy, czy może Carillo chce za wszystkie skarby świata z Mitrovica zrobić playmakera?
No i Halilovic jak zwykle gdy wejdzie na boisko to zaczyna robić się gra, jedyny oprócz Carlitosa piłkarz w tej drużynie, który nie boi się piłki. Optymalne zestawienie na dziś to Llonch, Brlek i Halilovic w środku - z tym, że Halilovic powinien głównie myśleć o ofensywie, wszelkie jego straty spokojnie dwójka z tyłu zabezpieczy, na bokach Imaz z Carlosem, i ktokolwiek na szpicy, może być nawet jakiś manekin albo strach na wróble, niech tam po prostu ktoś stoi. No ale jaki sens to pisać, skoro Carillo jest gorszy od Wengera w wystawianiu piłkarzy nie nadających się aktualnie do gry. |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Eberk z większością się zgadzam,ale
Cytat:
Taka poza tym to uważam ,że Tomek Cywka powinien mieć zakaz strzelania z dystansu.Te jego strzały to już któryś raz z rzędu to tragedia. Cieszą trzy punkty i teraz liczę na dobry mecz naszych z mniejszym ciśnieniem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a ze Brleka pilkarsko nie wyszedl na mecz, to gol w dupe
![]() A Zoran zagral kolejne bardzo dobre zawody i wyrasta na ten moment na naszego najlepszego obronce. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Niestety. Niestety dlatego, ze jest slaby a mowa o nim w kategoriach naszego najlepszego obroncy. Glowa, Wasyl mlodsi nie beda, Gonzaleza to chyba pod uwage tez juz brac nie mozna, Velez nie lepszy od Arsenicia. Bieda. Jedyne co za nim przemawia to wiek i mozliwosc rozwoju.
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 11.03.2018 o godz. 17:03.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|