|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Moje dwa grosze:
O ile sama porażka mnie nie zaskoczyła (zreszta stawialem Jage jako zdecydowanego faworyta i niektorzy z tego kpili)to juz pewne elementy gry mocno mogły irytować. Mianowicie: Wypada nam SO, dokonujemy 3 (!) roszad w ustawieniu. Jagiellonia nawet mając gorszy dzień musiala w nas wjeżdżać jak w masło. Naprawdę aż takim ryzykiem bylo wpuscic SO Świątko za Wasyla? To po co ten chlopak jeździ z zespołem skoro nie zasluguje na gre? Na wycieczki? To już nawet Smuda miał więcej odwagi. Carrillo zarobil u mnie za to dużego minusa. Postawienie Palcicia na LO który grał tam pierwszy raz w życiu też było genialnym posunięciem. Chłopaka nawet nie zamierzam oceniać bo grał tam z przymusu. Stawianie na Brożka. Kolar i Balaniuk sa az tak słabi? Trzeba bylo ich w zimie wypożyczyć lub rozwiązać kontrakty bo kolejne pol roku na trybunach nic im nie da. Carlitos. Kolejna sytuacja. Facet jest sflustrowany. Gwiazda która myśli tylko o golach, zamiast o drużynie. 45 min na ławce aż tak zaszkodziło by Wiśle? Od 4 spotkań i tak nie wnosi nic do zespołu. Zimny prysznic zrobilby mu lepiej niż nieograniczony kredyt zaufania. Porażka była niejako wkalkulowana i naprawdę Carrillo mógł zaskoczyć czymś rywala. A tak zaskoczył swoich zawodników. Na maly plus Mitrovic. Velez na duży minus. Brlek bez oceny. Nie bylo gościa przez 60 min meczu. |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|