The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2018, 19:20
Moje dwa grosze:

O ile sama porażka mnie nie zaskoczyła (zreszta stawialem Jage jako zdecydowanego faworyta i niektorzy z tego kpili)to juz pewne elementy gry mocno mogły irytować.

Mianowicie:
Wypada nam SO, dokonujemy 3 (!) roszad w ustawieniu. Jagiellonia nawet mając gorszy dzień musiala w nas wjeżdżać jak w masło.
Naprawdę aż takim ryzykiem bylo wpuscic SO Świątko za Wasyla? To po co ten chlopak jeździ z zespołem skoro nie zasluguje na gre? Na wycieczki? To już nawet Smuda miał więcej odwagi.
Carrillo zarobil u mnie za to dużego minusa. Postawienie Palcicia na LO który grał tam pierwszy raz w życiu też było genialnym posunięciem. Chłopaka nawet nie zamierzam oceniać bo grał tam z przymusu.

Stawianie na Brożka. Kolar i Balaniuk sa az tak słabi? Trzeba bylo ich w zimie wypożyczyć lub rozwiązać kontrakty bo kolejne pol roku na trybunach nic im nie da.

Carlitos. Kolejna sytuacja. Facet jest sflustrowany. Gwiazda która myśli tylko o golach, zamiast o drużynie. 45 min na ławce aż tak zaszkodziło by Wiśle? Od 4 spotkań i tak nie wnosi nic do zespołu. Zimny prysznic zrobilby mu lepiej niż nieograniczony kredyt zaufania.

Porażka była niejako wkalkulowana i naprawdę Carrillo mógł zaskoczyć czymś rywala. A tak zaskoczył swoich zawodników.

Na maly plus Mitrovic.
Velez na duży minus.
Brlek bez oceny. Nie bylo gościa przez 60 min meczu.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów