Cytat:
|
A tak na poważnie - spowiadanie się z posunięć na twitterze, ostatnie wywiady i niemoc władcza pachną totalną amatorką. Jestem zaskoczony, dotychczas miałem zarząd za profesjonalistów - nie przez doświadczenie, ale przez wielką staranność, rozwagę i wolę uczenia się dobrego zarządzania klubem.
|
To co ty nazywasz brakiem profesjonalizmu ja nazywam transparentnością i byciem szczerym ze swoimi kibicami.
Co do reszty to nie rozumiem gównoburzy. Wiedzieli, że jeśli wywalą Kiko będą mu najprawdopodobniej musieli płacić. Zatrudniając w jego miejsce Carillo byli tego świadomi. To nie brak profesjonalizmu tylko dalece przemyślana decyzja.
A to, że będziemy musieli płacić dwóm trenerom to takie dziwne? Praktycznie każdy klub, który zwalnia swojego trenera musi się liczyć z taką ewentualnością na całym świecie. A trenerzy jak nie osiągają wystarczających rezultatów lub ich zespół nie prezentuje odpowiedniego stylu wylatują
WSZĘDZIE. Na pysk. Taka rzeczywistość. Kiko będzie na naszej rencie dopóki mu się nie znudzi, lub nie skończy mu się kontrakt. Widocznie nas na to stać i tyle w temacie.