|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Do puszki rowerzystów wsadzał Ziobro ze swoimi sądami 24h
![]() A poza tym gratuluję samopoczucie przed zostaniem podsądnym, więc do czasu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wyobraź sobie, że uczciwych także wymiar sprawiedliwości dopada. Sam kiedyś się o tym przekonałem i znam kilku chłopaków skazanych za coś czego nie zrobili. Za Ziobry to będzie do kwadratu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
zaczyna się (a raczej trwa) strasznie PiSem.
A w Warszawie nadal Saska Kępa... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Mandaciki za blokowanie sciezki rowerowej dla wszystkich, a co!!! Jak ma byc rezim i dyktatura, niech bedzie rezim i dyktatura
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Najwięcej złego o PiSie dowiedziałem się i przeczytałem w czasie przyszłym. Będzie, zrobią, będzie wojna, będzie gówno.
Zobaczymy, będzie to będzie, na pewno złej woli nie mają bo są nastawieni bardziej pro obywatelsko niż wszystkie inne zdradzieckie ....y więc nie ma czego żałować, że sobie zawłaszczą sądy czy inne gówno, które do tej pory było wielce niezawisłe a tak na prawdę działało na telefon czy pod dyktando jakiegoś pajaca. Minęły 2 lata prawie jak rządzi PiS. Czy oprócz innego spojrzenia na politykę niż mam ja, Ty, czy Ty, oni zrobili coś na prawdę złego dla Polski? Jest już ta wojna z Rosją, drzewa w Polsce jeszcze są czy już wszystkie powycinali? Czemu wy to wszystko piszecie? Dlaczego macie taki tupet żeby z jakiegoś Ziobry, Kaczyńskiego czy Macierewicza robić najgorsze szmaty w sytuacji gdzie ćwierć wieku w Polsce był przekręt na przekręcie, układy, rozkradanie i wyprzedaż tego Państwa, ludzie PZPRu dosłownie wszędzie, polskojęzyczne media ale niekoniecznie myślące po polsku czy też brak poszanowania dla Polski, Polaków, patriotów i bohaterów, którzy zginęli w walce za ten kraj? Tak wam się na prawdę podobało to państwo niepisowskie? To rozpęd i baranka w ścianę. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Online |
|
|
Ja tylko dodam, że ile to osób pisało: "trzeba uciekać" "wyjeżdzam" po wyborach.
Ilu wyjechało? ![]() ![]()
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Pomijam kwestie 500+ i tego jak obciążyli ludzi dodatkowymi podatkami, bo to dyskusja na wiele stron.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 20.07.2017 o godz. 16:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Ciekaw jestem tylko jednego. gdyby analogiczną ustawę uchwaliła PO, co dzisiaj pisaliby tutaj zwolennicy PiSu? Chyba używaliby podobnych argumentów co dzisiejsza opozycja.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
@serek
patrzcie patrzcie co robiło PO - ulubiony argument. Czyli własne sk.urwysynstwo można usprawiedliwiać czyimś. Cytat: Dlaczego macie taki tupet żeby z jakiegoś Ziobry, Kaczyńskiego czy Macierewicza robić najgorsze szmaty w sytuacji gdzie ćwierć wieku w Polsce był przekręt na przekręcie, układy, rozkradanie i wyprzedaż tego Państwa, ludzie PZPRu dosłownie wszędzie, polskojęzyczne media ale niekoniecznie myślące po polsku czy też brak poszanowania dla Polski, Polaków, patriotów i bohaterów, którzy zginęli w walce za ten kraj? Byli, są i będą dopóki w naturalny sposób nie znikną. Czymże PiS zasłużył się dla poszanowania Polaków i patriotów? Tym, że mówi, że Wyklęci są si? Czy tym, że każdego kto chociażby liznął partii chcą ukamienować, najlepiej publicznie? W dupie mają jakikolwiek patriotyzm, poza tym, który się dobrze sprzeda - a sprzedaje się całkiem dobrze, zwłaszcza w określonej grupie docelowej. Pewnie kiedyś sam dojdziesz do tego, że patriotyzm to raczej duma z pochodzenia, a nie historii. Powód: 10znakow
Ostatnio edytowane przez azor : 20.07.2017 o godz. 18:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Sorry za post pod postem, ale nie dało się drugi raz edytować.
Wiem że to też persona non grata, ale chyba lepiej od Stanowskiego nie dało się tego podsumować : Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Skoro niczym, to dlaczego nie widziałem wpisów potępienia osób od wskazywania palcem na Piotrowicza, gdy sądownictwo sięgało dna? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
....a prokurator stanu wojennego jest twarzą "reformy" wymiaru sprawiedliwości i nawołuje z trybuny sejmowej "precz z komuną" i żąda wyjebania komunistów z życia publicznego, a gość powyżej nie widzi w tym s....ysyństwa <lol>
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Gość powyżej nie o tym pisze lolu
![]() ps. btw, sprawdź kto krzyczy "precz z komuną" na spędach "obrońców demokracji" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stanowski to pożyteczny idiota.
Nie chce mi się nawet wypunktowywać |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Rozumiem, że zaliczasz mnie do grupy osób biorącej 500+?
Minęły prawie dwa lata, w tym czasie pod rządami PiS: - miała rozpętać się wojna z Rosją - mieliśmy być izolowani na arenie międzynarodowej - mieliśmy przez wspomniane 500+ zbankrutować - wzrost gospodarczy miał lecieć na łeb na szyję - ratingi jak wyżej - waluty miały drożeć - paliwo również Do tego rozumiem dorzucamy teraz sądownictwo, które z niezależnego stanie się zależne od jednej partii? Co jeszcze?
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 21.07.2017 o godz. 08:23.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Liberalne państwo prawa z komunistami w stylu Piotrowicza przepychającymi ustawy. Przecież wiesz na kogo głosowałeś. Nie ja będę musiał się wstydzić w przyszłości
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a wy zawsze o przyszłości.
Kiedy rządziła złodziejska klika z PO nie myśleliście o wstydzie w przyszłości? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czemu miałem myśleć o jakimś wstydzie skoro PO mi kompletnie zwiewała. PiS mi mniej zwiewa i mam nadzieję, że takim klakierom pisowskim po ich rządach nie będzie do śmiechu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Tak się buduje wierną bazę wyborców. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczywiście z tym zgoda. Świetnie rozegrana kwestia szkodliwego dla Polski 500+ daje efekt. Z rodzinami jest to rezerwuar wyborców rzędu 3 mln osób co przy rodzimym elektoracie PiS ok. 5 mln robi robotę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Wybacz, kilka razy głosowałem w zgodzie z sumieniem, nic mi to nie dało poza w....ianiem się podczas kolejnych rządów pomagdalenkowych... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A co do ograniczania tej "zarazie" przywilejów - czy jest różnica czy kradną i kombinują komuniści czy nie-komuniści? Dla mnie nie ma, efekt jest taki sam. Z twoich wpisów wydaje się, że najważniejszy jest cel - wytępić komunistów. A że przy okazji oberwie się w zdecydowanej większości innym to trudno. Cel uświęca środki. Ta "zaraza" tak kradła i opanowała Polskę, że dopuściła do zdobycia przez PiS większości w Sejmie. To z pewnością tylko zasłona dymna, która wymknęła im się spod kontroli. A może nie, to też było wcześniej zaplanowane. Co do twojego wyliczenia tego co się "miało stać pod rządami PiS", to chyba sam wiesz doskonale, że w polityce mało rzeczy dzieje się z dnia na dzień. Do podsumowania ich rządów dojdziemy w odpowiednim czasie. Idąc jednak twoim tropem, wypada stwierdzić, że 8 lat rządów PO nie było takie złe, wręcz przeciwnie - było świetne, bo Państwo funkcjonuje wspaniale. Dramatycznie złe rządy PO przez 8 lat nie sprawiły, że gospodarka upadła, nie zbankrutowaliśmy przez 500+, mieliśmy złe ratingi i wojnę z Rosją. Prawda jest taka, że PiS tak naprawdę walnie w momencie, w którym zacznie brakować im kasy. Obecne prognozy wzrostu PKB na poziomie 4% są dla nich jak dar niebios.
Ostatnio edytowane przez Fuks : 21.07.2017 o godz. 12:00.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Z pamięci, ale w rozmowach w Magdalence ani Jarek, ani Krycha nie wzięli udziału
W obradach okrągłego stołu i owszem. Daleko mi jednak do wniosków, że każdy kto uczestniczył w tym wydarzeniu chciał dogadać się z komuchami (może tak, może nie - nie wiem).Nie ma dla mnie różnicy, kto kombinuje. Wytępić, a raczej pozbawić komunistów przywilejów - to dość istotny cel. Komu się oberwie poza nimi - jesteś w stanie podać jakieś przykłady? Ta zaraza jest mocno "umocowana", jeśli uważasz, że nie - Twoja sprawa... Możesz nawet pisać, że to bzdury i teoria spiskowa, nie zabronię Ci przecież Moje wyliczenie z przymrużeniem oka - jak sam zauważyłeś, rzeczy nie dzieją się z dnia na dzień. Może więc zamiast straszyć strasznym Kaczorem poczekamy... Następne wybory za dwa lata, jeśli będą odpierdalać szopki nikt na nich nie zagłosuje. Mam tylko nadzieję, że Polacy wtedy rzeczywiście przejrzą na oczy i nie zagłosują ponownie na twory POpodobne...
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 21.07.2017 o godz. 12:38.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|