The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.07.2017, 01:06
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Nie żyłem w komunizmie i co z tego? Ty żyłeś w latach 30-50 tych żeby się wypowiadać na temat tamtych czasów? Więc co Ty w ogóle za komunę przeżyłeś skoro jesteś po 56 roku urodzony?
I dziękuje. Już wiem że Twoja wiedza jest teoretyczna, a że robisz mi wycieczki personalne, to odpowiem szerzej.

W domu mam takiego jednego co nie raz pałą dostał I nie raz musiał stawiać się na komisariacie. Teraz chodzi sobie na marsze KOD'u bo wie jak wyglądał komunizm, co to znaczy żyć w takim ustroju i jak psuje władza absolutna bez jakiejkolwiek kontroli. Ja mu tego nie zabronię, jego życie i jego czasy. Natomiast przykre jest to że miałbyś odwagę powiedzieć mu że jest SB'ek i konfident, choć tak na prawdę nie wiesz co to w ogóle znaczy spotkać kogoś z SB czy przeżyć stan wojnenny. Aż się prosi powiedzieć - z tego co mówisz to w d. byleś i g. widziałeś a głos na ten temat zabierasz niczym alfa i omega '

No cóż Ci mogę innego napisać
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 19.07.2017 o godz. 01:11.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 19.07.2017, 02:30
To zapytaj sie tej swojej osoby z domu, jak sie czuje, walczac ramie w ramie o demokracje z takimi tuzami jak: Borowski, Kalisz, Cimoszewicz, Gross, Smolar, Modzelewski, Swiecicki, Bratkowski itp, itd Tak z pierwszej reki komuchy walczace o demokracje razem z KODem. Jak juz zapytasz, podziel sie z nami wrazeniami jak mozesz.

Tak offtopowo. II Wojna Swiatowa to pewnie sielaneczka byla w bajkowych czasach. Nie mam pojecia w sumie bo nie zylem w tamtych czasach i nie doswiadczylem jej osobiscie jak wiekszosc historykow piszacych na jej temat. W dupie byli gowno widzieli:(
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 19.07.2017 o godz. 02:33.
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 19.07.2017, 07:07
Cytat:
Nie, jeśli ktoś jest antypis to nie znaczy, że nie jest ok ale jeśli ktoś pajacuje i walczy na ulicy o demokrację to jest pajacem. \Wiesz dlaczego? Bo skoro nie podnosił lamentu wtedy gdy na zlecenie polityczne ludzi do aresztu zamykano (Staruch), bo jeżeli mu nie przeszkadzało jak ludzie dostawali w....... za to, że wyszli świętować dzień niepodległości swojej ojczyzny to co taki pajac robi na ulicy teraz? Walczy o prawo do krzyczenia, że Kaczyński to ....a i nie ma prawa isc na grób brata albo zrobić miesięcznicy smoleńskiej, czy walczą o prawo żeby jakiś pajac Diduszko mógł udawać na ulicy pobitego przez psy?
Banda debili, meneli i zdrajców
Zapomniałeś dodać:
"Wiem, że boicie się prawdy. Ale nie wycierajcie swoich mord zdradzieckich pamięcią mojego świętej pamięci brata. Zniszczyliście go, zamordowaliście, jesteście kanaliami!"
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 19.07.2017, 07:35
Taaa. Fajny cyrk na kolkach wczoraj w Sejmie. Darcie japy, obrazanie, podsmiechujki, jak opozycja osaczyla Kaczynskiego, myslalem, ze do rekoczynow dojdzie. Petru jak Kosecki, "przepros naszom paniom" do Kaczynskiego, nawiedzona Pawlowicz z innymi nawiedzonymi z PISu na to - przepros zone Komedyja.
azor
Senior Member

Stary 19.07.2017, 07:47
Nie trzeba przynajmniej do soboty na Monty Pythona czekać
Lukasz
Senior Member

Stary 19.07.2017, 07:57
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
To zapytaj sie tej swojej osoby z domu(..)
Nie będę się wypowiadał za kogoś. Jego wybory. Jego ocena sytuacji przez pryzmat życiowych przeżyć. Co ja mu powiem - ej, pamięć Cię zawodzi? Zostań w domu bo tam będzie Kalisz? Ze lepsze sądy w rękach Ziobry niz pokazanie sie z Borowskim?

Tak offtopowo. II Wojna Swiatowa to pewnie sielaneczka byla w bajkowych czasach. Nie mam pojecia w sumie bo nie zylem w tamtych czasach i nie doswiadczylem jej osobiscie jak wiekszosc historykow piszacych na jej temat. (..)
Gdzie Ty widzisz w nazywaniu kogoś żyjącego menelem, i przyklejaniu mu łatek SB'ka historię? Czyją historię, bo też nie rozumiem? Ja twierdze że kolega raczej nie wie o czym mówi, ty zaś twierdzisz że skoro wszyscy nie braliśmy udziału w II wojnie swiatowej to raczej jednak wie? Absurd.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 19.07.2017, 08:11
Nawiedzony jestes jak Kaczynski. Ja o jednym, Ty o Ziobrze
Nie chce zebys sie za kogos wypowiadal, tylko zebys po ludzku zapytal czy tej osobie nie jest glupio otaczac sie wiernymi slugusami ustroju, w ktorym bylo jej tak zle.
Absurd to "wmawianie" komus, ze nie wie o czym mowi, tylko dlatego, ze nie zyl w tamtych czasach.
Lukasz
Senior Member

Stary 19.07.2017, 09:52
Jak głupio to esbek a jak nie głupio to też esbek? Dlaczego konstruujesz takie pytania na które jakakolwiek odpowiedz prowadzi do potwierdzenia Twojej tezy?

Sprowadzenie tematu do 'daty urodzenia' jest faktycznie głupie, więc inaczej ujmę temat - teoretyk praktyków nie powinien w ten sposób strofować.
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 19.07.2017, 10:14
Jakiej mojej tezy? Zadnej tezy nie wysnuwam, po prostu mnie to ciekawi. Kazdy ma prawo brac udzial w marszach KODu i kazdy z innego powodu. Jedni swiadomie, drudzy nie, jedni to komuchy, inni nie, jednym moze faktycznie zalezec na demokracji a innym na korycie. Wrzucania wszystkich do jednego worka nigdy nie popieralem. Jak napisze, ze tam sa zjeby, debile, esbecy, nie znaczy to, ze mam takie zdanie o kazdej pojedynczej osobie bioracej udzial w tych marszach.
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 19.07.2017 o godz. 10:15.
Lukasz
Senior Member

Stary 19.07.2017, 12:01
Będą jaja jak całe to zawłaszczenie sądów Kaczyńskiemu zacznie służyć do skazania 'winnych' śmierci swojego brata. Czeski film.

Wrzucania wszystkich do jednego worka nigdy nie popieralem. Jak napisze, ze tam są zjeby, debile, esbecy, nie znaczy to, ze mam takie zdanie o kazdej pojedynczej osobie bioracej udzial w tych marszach.
Racja. Jest różnica miedzy 'tam są debile' a 'to są debile'. Ja mówię o tej drugiej opcji, bo taka słyszę i czytam.
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 19.07.2017, 12:28
Po ostatnim wybuchu Kaczyńskiego jestem o tym przekonany.
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 19.07.2017, 18:55
Kaczyński to jest ....a niezły świr
cash_X
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 19.07.2017, 19:00
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Kaczyński to jest ....a niezły świr
Ale z planem i rozumem. Schetyna i Petru razem są słabsi od Niego
AS82
Banita

Stary 19.07.2017, 19:08
cash_X napisał(a):Wyświetl post
Ale z planem i rozumem. Schetyna i Petru razem są słabsi od Niego
Niech jedzie ze swoim planem i rozumem do Tworek
cash_X
Senior Member

Stary 19.07.2017, 19:13
Niech jedzie ze swoim planem i rozumem do Tworek
Widać, że sieroty po paliszmacie mają ciężko. Na babińskiego znajdziesz pomoc
AS82
Banita

Stary 19.07.2017, 19:17
cash_X napisał(a):Wyświetl post
Widać, że sieroty po paliszmacie mają ciężko. Na babińskiego znajdziesz pomoc
dobrze kaczyk*wo
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 19.07.2017, 19:26
Jazda po Jaroslawie jest przednia, aczkolwiek nieco na wyrost. Co by tu nie mowic to stracil panowanie nad soba i w dwoch czy trzech zdaniach sam osobiscie wyrazil to, o co ma ciągle ból dupy. Zrobil opozycji maly prezent bo dzis to emocje rzadza polityka. Z całej tej awantury te właśnie parenaście sekund w....u ludzie zapamietaja na dluzej.
Niemniej jednak duch w narodzie podupada bo nikt nikomu nie przyperdolił, nawet w twarz nie napluł
Jednynie Korwin w ostatnich latach zdobył się na to by komuś osobiscie w ryja dać, co z resztą obiecywał dużo wczesniej....
DysoN
cash_X
Senior Member

Stary 19.07.2017, 19:32
dobrze kaczyk*wo
Ciebie żydowski bękarcie żegnam.
Powód: Nie chce bana
Ostatnio edytowane przez cash_X : 19.07.2017 o godz. 19:40.
azor
Senior Member

Stary 19.07.2017, 19:43
@cash_x

tak tylko z czystej ciekawości - po czym wnosisz, że kolega AS82 jest żydowskim bękartem?
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 19.07.2017, 20:24
Wezcie chlopy nie robcie boruty jak te pajace w sejmie. Dajcie se na luz.
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 19.07.2017, 20:52
Cytat:
W domu mam takiego jednego co nie raz pałą dostał I nie raz musiał stawiać się na komisariacie. Teraz chodzi sobie na marsze KOD'u bo wie jak wyglądał komunizm, co to znaczy żyć w takim ustroju i jak psuje władza absolutna bez jakiejkolwiek kontroli. Ja mu tego nie zabronię, jego życie i jego czasy. Natomiast przykre jest to że miałbyś odwagę powiedzieć mu że jest SB'ek i konfident, choć tak na prawdę nie wiesz co to w ogóle znaczy spotkać kogoś z SB czy przeżyć stan wojnenny. Aż się prosi powiedzieć - z tego co mówisz to w d. byleś i g. widziałeś a głos na ten temat zabierasz niczym alfa i omega '
Jestem Polakiem, chrześcijaninem i kibicem, nie jestem alfą i omegą w żadnym temacie ale jako Polak, który się interesuje sytuacją w kraju swoje zdanie mogę mieć i mam. I nie potrzebuję być wszędzie i przeżyć wszystkiego. Ty nie lubisz Kaczyńskiego a może to fajny chłopak? Może gdybyście walnęli po kielichu to by wyszło, że spoko jest? To dlaczego go oceniasz skoro go nie znasz?
Wiek o niczym nie świadczy. Kiszczak przeżył wiele i jest zwykłą ....ą a nie autorytetem w jakimkolwiek temacie. Doświadczenia + obecne działanie też nie jest wytyczną. Nie jest ważne w końcowym efekcie co kto robił i przeżył skoro kończy jak .....a. Wiesz, że byli żołnierze wyklęci, którzy skończyli jako UBecy, frajerzy? Którzy przeszli na stronę wroga? I co, niby tacy praktycy, bojownicy o Polskę a zdradzili ją. Także pozdrów tego z Twojego domu i mu podaj kilka przykładów ludzi, którzy z bohaterów stali się szmatami. Ciekawe czy coś zajarzy.
I mu powiedz to co napisał wieśniak a co ja powtórzę. Wielki bojownik antykomunistyczny a broni dzisiaj demokracji z komunistami. Chodzi na marsze KODu mówisz? Wow. Czyli razem z nasieniem komunistycznym maszeruje. Rzeczywiście masz w domu bohatera. Gdyby Bóg karał ludzi za głupotę i kurestwo to by już Was jednego w domu było mniej i całe to szmaciarstwo KODowsko-komunistyczne, bezczelne szmaciarstwo, które niszczyło Polskę a dziś udaje demokratów by się spaliło ze wstydu.
Trzeba mieć w życiu jakiś umiar i rozsądek a to wszystko co jest po lewo, włącznie z Bokiem, który obalał komunę, podpisywał, później mówi, że nie podpisywał, w lotka wygrywał (uhehe) to już przekroczyło granicę absurdu razy milion. To się nawet do cyrku nie nadaje tylko wywieźć tylko do wywalenia gdzieś w kosmos żeby tym szambem nie jebało na Ziemi.

A co do mojego teoretyzowania to Ci napisałem jasno, że żyłem w postkomunie gdzie też różne rzeczy się ludziom robiło, może już nie tyle pałą co przepisami i represjami, gdzie lody kręcili politycy i reszta lepsze niż ci za PRLu, którzy mieli frajdę z tego, że sobie załatwili auto, lodówkę i tv.
Także mi tu nie pitu pitu i debila ze mnie nie rób, tylko byś ustawił w domu nieogara swojego.

Cytat:
Zapomniałeś dodać:
"Wiem, że boicie się prawdy. Ale nie wycierajcie swoich mord zdradzieckich pamięcią mojego świętej pamięci brata. Zniszczyliście go, zamordowaliście, jesteście kanaliami!"
Konkrety, konkrety proszę. Coś na Antka, Jarka itp Taką mieli przeszłość złą, tacy zdrajcy z nich? A teraz jacy niedobrzy, przecież ten Kaczyński, oo panie, jaki on zły, i co on komu zrobił złego bo w sumie nie wiem.
Są jacy są, ja na PiS nie głosuję ale jak słyszę kwik świń to mi się nóż w kieszeni otwiera. Nie po to moim Rodacy walczyli o Polskę, żeby teraz jakaś szmata jedna z drugą z WSI czy PZPRu mi mówiła, co mam myślec, co robić i kto jest zły a kto dobry. Ulegliście manipulacjom tych ludzi i bardzo mi przykro z tego powodu.

Cytat:
Jednynie Korwin w ostatnich latach zdobył się na to by komuś osobiscie w ryja dać, co z resztą obiecywał dużo wczesniej....
Stara gwardia się trzyma sztywno.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 19.07.2017 o godz. 20:55.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
azor
Senior Member

Stary 19.07.2017, 21:36
Cytat:
Konkrety, konkrety proszę. Coś na Antka, Jarka itp Taką mieli przeszłość złą, tacy zdrajcy z nich? A teraz jacy niedobrzy, przecież ten Kaczyński, oo panie, jaki on zły, i co on komu zrobił złego bo w sumie nie wiem.
Są jacy są, ja na PiS nie głosuję ale jak słyszę kwik świń to mi się nóż w kieszeni otwiera. Nie po to moim Rodacy walczyli o Polskę, żeby teraz jakaś szmata jedna z drugą z WSI czy PZPRu mi mówiła, co mam myślec, co robić i kto jest zły a kto dobry. Ulegliście manipulacjom tych ludzi i bardzo mi przykro z tego powodu.
ale co konkrety, odnośnie czego?

Nie przepadam za Jarkiem&co z tego samego powodu co z Donkiem&co - nie znoszę bezczelnego manipulatorstwa i populizmu. PO faszerowali bajkami o zielonych wyspach i innym dobrobycie, PiS leci na propagandzie patriotyzmu, odkrywania prawdy, kościoła(nie, nie mam bólu dupy o kościół). I jedni i drudzy to takie same szmaty i kiedyś już chyba na ten temat "rozmawialiśmy" - chodzi mi tylko i wyłącznie o wizerunek. Naprawdę wolę już tych całych ubeków, pzprowców i jak tam ich się jeszcze ich nazywa, niż Jarka, który w kółko bredzi o tym, że mu zamordowali brata etc. Jeszcze raz - według mnie, to wszystko jedna banda, po prostu ryj i sposób zachowania Donalda bardziej odpowiada mi od ryja i zachowania Jarka.
Jaroo1
Senior Member

Stary 19.07.2017, 21:51
Konkrety na temat tego, ze jeśli teraz jest tak źle i tacy źli ludzie są w PiSie to czy PO lepsze, czy ludzie PO lepsi, czy KOD lepszy itd
A jak nie ma konkretów to się nie mówi żeby wywalić w kosmos PiS i... i co dalej? ....y z PZPRu i inni, znowu?

Cytat:
Naprawdę wolę już tych całych ubeków, pzprowców i jak tam ich się jeszcze ich nazywa, niż Jarka, który w kółko bredzi o tym, że mu zamordowali brata etc
No i się pięknie określiłeś. Dziękuję.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
azor
Senior Member

Stary 19.07.2017, 22:01
a jaka to różnica? naprawdę uważasz, że wartości na których "opiera się" PiS mają dla nich jakiekolwiek znaczenie? Bujda na resorach i łapanie gawiedzi na nowy haczyk, który przez wcześniejsze 25 lat nie był grany.
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 19.07.2017, 22:01
Jaroo1, czy ty nie widzisz, że z twoich postów hipokryzja leje się strumieniami?

Piszesz o walce z komunistami, a kibicujesz zmianom wprowadzanym przez ludzi, wśród których członkowie PZPR mają się świetnie. Na czele komisji sprawiedliwości stoi prokurator ze stanu wojennego. Czy ty sam sobie przypadkiem nie przeczysz?

Piszesz o walce z komunistami, a kibicujesz zmianom wprowadzającym pełnie władzy jednej partii. Reforma sądownictwa ma polegać na tym, że najważniejsze decyzje będzie podejmował minister sprawiedliwości. Którym jest Zbigniew Ziobro, który już wielokrotnie dał przykład temu, że bezstronność i sprawiedliwe podejście do spraw najistotniejszych są mu całkowicie obce.

Piszesz o usunięciu ludzi niszczących Polskę, a nie widzisz, że ludzie PiS robią dokładnie to z czym chcesz walczyć?

Poziom twoich wypowiedzi jest żenujący, chwalisz się, że jesteś chrześcijaninem, ale jak widać głównie pod publiczkę, bo chrześcijańskich wartości w tobie nie widać nic a nic.

Piszesz o manipulacjach, a wydaje się, że najlepiej zmanipulowany to zostałeś ty, przez ludzie widzących wszędzie zdrajców narodu, wrogów ojczyzny, niszczenie Polski. Na czele zmian, którym kibicujesz stoi Kaczyński, uczestnik okrągłego stołu którego nienawidzisz, człowiek, który w żaden sposób nie walczył z komuną, tylko siedział i jadł obiadki u mamy. I to ci nie przeszkadza.

Sposób polityki jaką ty byś najchętniej widział, to kara śmierci i więzienie dla opozycji, a w szczególności dla wszystkich mających cokolwiek wspólnego z komuną. Brak jakiejkolwiek tolerancji dla ludzi mających inne opinie.

A na koniec zadaj sobie ostatnie pytanie - co byś pisał , gdyby to ci znienawidzeni komuniści, złodzieje i obecna opozycja wprowadzili takie zmiany jakie wprowadza PiS. Tak wiem, odpiszesz, że nie musieli ich wprowadzać, bo wszystko obsadzili swoimi ludźmi broniącymi układu. Wówczas zastanów się, jakim cudem PiS wygrał wybory, i to mając większość w Sejmie. Tak straszny był to układ, tak bardzo WSI i SB niszczyły Polskę, że dopuścili do zdobycia większości Sejmowej partii, która jest im całkowicie przeciwna. Jesteś chrześcijaninem, więc najprawdopodobniej to cud boski, że PiS w tak zniszczonej i zmanipulowanej Polsce wygrał wybory. No bo uznając, że były to wolne wybory, musiałbyś całkowicie sobie zaprzeczyć.
Jaroo1
Senior Member

Stary 19.07.2017, 22:28
Załóżmy, że się z Tobą zgadzam.
drozd:
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 20.07.2017, 09:37
Przez lata o tym wszystkim pisałem, że PiS niewiele różni się od PO, PSL, SLD, czy innych czerwonych.

Zawsze pojawiał się ruchu oporu, że mylę pojęcia, gdyż PiS sprawi, że będziemy mieli Polskę wolną od komuchów, czy innych zdrajców.

Kaczyński jednak zrobił psikusa rękoma i nogami tych komuchów przepychając ustrój podobny do tego w jakim te komuchy żyły jak pączki w maśle, a cała reszta społeczeństwa była upodlona.

Tego chcieliście. Na PiS ochoczo głosowaliście.

Na forum przyklaskiwaliście posłowi PiS, który teraz stał się gwiazdą mediów.

Teraz podobnie jak reszta niepisolubnego ludu będziecie ponosili konsekwencje swoich wyborów.

W nagrodę życzę zetknięcia się na żywo z prokuraturami i sędziami pod kuratelą Ziobry.

Dobrej zabawy i ubawu będzie co niemiara
Ostatnio edytowane przez emj10 : 20.07.2017 o godz. 09:39.
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 20.07.2017, 10:16
emj10 napisał(a):Wyświetl post
W nagrodę życzę zetknięcia się na żywo z prokuraturami i sędziami pod kuratelą Ziobry.
Już się boję.

Wole sądy którymi zarządza Ziobro, niż to co jest obecnie. Bo jest fatalnie, a jakie będzie "gorsze jutro" - to dopiero pokaże czas.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.07.2017, 10:27
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Przez lata o tym wszystkim pisałem, że PiS niewiele różni się od PO, PSL, SLD, czy innych czerwonych.

Zawsze pojawiał się ruchu oporu, że mylę pojęcia, gdyż PiS sprawi, że będziemy mieli Polskę wolną od komuchów, czy innych zdrajców.

Kaczyński jednak zrobił psikusa rękoma i nogami tych komuchów przepychając ustrój podobny do tego w jakim te komuchy żyły jak pączki w maśle, a cała reszta społeczeństwa była upodlona.

Tego chcieliście. Na PiS ochoczo głosowaliście.

Na forum przyklaskiwaliście posłowi PiS, który teraz stał się gwiazdą mediów.

Teraz podobnie jak reszta niepisolubnego ludu będziecie ponosili konsekwencje swoich wyborów.

Dobrej zabawy i ubawu będzie co niemiara
Może warto przypomnieć ,że gdy skarb państwa tracił miliardy na wyłudzeniach wat,reprywatyzacji,amber gold czy działalności mafii paliwowej to sądy, których bronisz wsadzały do puszki biedaków za jazde po piwku rowerem,kradzież batonika,podrobiona legitymacje szkolna,brak biletu w pociągu...
Ostatnio edytowane przez AYALA : 20.07.2017 o godz. 10:31.
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Stary 20.07.2017, 10:36
Cytat:
Nastolatka została potrącona w marcu na przejściu dla pieszych przez 41-letnią sędzię wydziału cywilnego Sądu Rejonowego w Rybniku kierującą nissanem micrą na ul. Raciborski. Dziewczyna z obrażeniami głowy i potłuczonym ciałem została przewieziona do szpitala. Prokuratura Rejonowa w Raciborzu umorzyła niedawno postępowanie w tej sprawie. Zdaniem biegłego z zakresu ruchu drogowego dziewczyna sama wtargnęła na jezdnię.
Cytat:
Natomiast 74-letni Józef D. z Elbląga zmarł po potrąceniu go przez sędziego Romana K. Wg Prokuratury Okręgowej w Bydgoszczy umarzającej postępowanie to pieszy stworzył niebezpieczną sytuację. Uznała tak, chociaż auto sędziego jechało z prędkością przekraczającą dopuszczalną w terenie zabudowanym. Po ponad sześciu miesiącach trwania postępowania prokuratorzy doszli do wniosku, że sędzia Roman K. nie jest winnym spowodowania wypadku, a jedynie wykroczenia. Za to sędzia nie może zostać ukarany mandatem i postępowanie umorzono.
To są właśnie przykłady tego obecnego kolesiostwa, które trzeba wyburzyć i postawić nowy wymiar sprawiedliwości.
Ostatnio edytowane przez X-Ray : 20.07.2017 o godz. 10:41.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów