The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.12.2016, 23:22
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
podniecacie sie jak ksieza nowymi ministrantami - a prawda jest taka ze jestesmy prawie najslabsza druzyna ligi , oj przepraszam , wygralismy z Arka 5-1 , no to juz jestesmy 7egia , nie , nie , nie jestesmy jedna z najgorszych druzyn ligi ... i widmo spadku jest duze ....rok temu te byl jeden koncert w Bielsku .....oprzytomnijcie , czy wy nie widzicie co sie w tym klubie dzieje tyle kontuzji ? kartki - calkiem przypdakowe - itp ochloncie i zacznijcie dzieciaki myslec o ........czynaprawde jeden hat-trick kulawego Boguskiego przeslania wam wszystko ? bedzie lipa w przerwie zimowiej , jesli jakim s cudem utrzymamay w tym roku t w nastepnym sezonie .................specjalnie napisalem ten post o 23 - bo mysle ze 80 % dzieciakow juz probuje zasnac przed jutrzejsza klasowka ...
Zastanawiam się, czy kiedykolwiek zobaczyłem na tym forum jakikolwiek pozytywny wpis Twojego autorstwa.
Może Ci posłuży jako awatar, chociaż wymiary chyba nie stykną

Btw. wkurza mnie Boniek - 2/5 bramek w dwumeczu pada ze spalonego, ale problemu żadnego nie ma. Dodatkowo na TT napisał, że wygrała drużyna lepsza, więc w sumie to na jedno wyszło... Nie wiem, czy śmiać się, czy płakać
Ostatnio edytowane przez piotek : 01.12.2016 o godz. 23:25.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów