|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Jakie dajcie spokój
Bądźmy poważni.....W normalnym przedsiębiorstwie jest tak, że pracownika się zatrudnia-weryfikuje jego zaangażowanie i profesjonalizm, a jak nie daje firmie nic a tylko przynosi straty- to się z nim rozstaje. Tyle. ![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
I po wymarzonym pucharze. Moze gdyby Glowa nie wypadł nie byłoby tak zle chociaz mielismy Mojte w składzie to raczej duzo by sie nie zmieniło. I nie, jemu nie mozna dac spokoju do czasu az sie w koncu opamieta. Szkoda PP, chyba ten puchar nas nie lubi i nie chce bysmy go zdobyli
|
|
|
|
Member
Od: 04.2016
Offline |
|
|
Mójta tak to był dramat Załuska dobrze że był tylko jeden karny dla Lecha bo jakby skończyło się na rzutach karnych bo byłoby jeszcze gorzej Najgorszy był 12 bohater Lecha Mójta i Załuska nie przebije tego co zrobił Warszawiak za ewidentne starcie Burica z Brożkiem nie podyktował nawet rzutu wolnego dla Wisły ale za faul widmo obrońcy Wisły podarował Lechowi rzut karny Bravo dla Sobolewskiego za młodych w wyjściowym składzie Bravo za grę do końca nawet jak przegrywają to odrabiają.Cudu nie było ale walczyli do końca teraz walczyć do końca o komplet punktów w ostatnich ligowych meczach w tym roku. A w zimie wszystko dopracować poukładać i wrócić do gry o grupę mistrzowską w mocniejszym składzie.Będzie lepiej bo gorzej już było
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Naprawdę masz pretensje do Zaluski? Gdyby nie on, byloby z 6 dla Lecha.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Dzięki za walkę do końca!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Brawo za walkę dla naszych piłkarzy, naprawdę pokazali charakter.
Sędziemu wiadomo co wiadomo gdzie. Trybuny bardzo trafnie podsumowały kim jest Raczkowski i obym tej mendy nigdy więcej na Reymonta nie musiał oglądać. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co na plus dla Sobola, nie ma wielu trenerów, którzy namówiliby zawodników do zapieprzania przy 0-3 do przerwy.
Może to przesada, bo Lech wtedy już mocno spuścił z pary, ale imo Bartosz jako prawonożny chłopak z dosyć przecietną techniką lepiej się zaprezentował na LO niż Mójta. Wiadomo, ile on [Mójta] ma kontraktu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
podniecacie sie jak ksieza nowymi ministrantami - a prawda jest taka ze jestesmy prawie najslabsza druzyna ligi , oj przepraszam , wygralismy z Arka 5-1 , no to juz jestesmy 7egia , nie , nie , nie jestesmy jedna z najgorszych druzyn ligi ... i widmo spadku jest duze ....rok temu te byl jeden koncert w Bielsku .....oprzytomnijcie , czy wy nie widzicie co sie w tym klubie dzieje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Może Ci posłuży jako awatar, chociaż wymiary chyba nie stykną ![]() Btw. wkurza mnie Boniek - 2/5 bramek w dwumeczu pada ze spalonego, ale problemu żadnego nie ma. Dodatkowo na TT napisał, że wygrała drużyna lepsza, więc w sumie to na jedno wyszło... Nie wiem, czy śmiać się, czy płakać
Ostatnio edytowane przez piotek : 01.12.2016 o godz. 23:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Pamiętam do dziś rżnięcie głupa po bramce z metrowego autu bramkowego. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Może i Boniek denerwuje, ale to tylko dobitnie pokazuje jak ten cały warszawski (tfu!) kur..widołek jest skorumpowany i jak bardzo nic na to nie można poradzić :(
![]() WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Przecież jak nie wiadomo o co chodzi to o pieniążki. Po tym jak legiunia odpadła, trzeba jakoś doprowadzić, żeby na finał Pucharu sprzedało się dużo biletów, a tak może się stać w tym układzie jaki został tylko gdy w finale zagra Lech z Arką. Stąd też takie a nie inne pary półfinałowe. No i odpada ryzyko zadymy. "Sędzia" raczkowski pilnował odpowiedniego wyniku, ma ktoś jeszcze wątpliwości dlaczego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Raczkowski tak pilnował wyniku, że związał naszym kopaczom nogi(dzięki temu nie mogli zbliżyć się do pola karnego przeciwnika)... Pierwsze 45 minut było kompromitujące dla zawodowego klubu piłkarskiego. Amika robiła co chciała i 0 : 3, to był najniższy wymiar kary(bo było jeszcze kilka okazji, w tym Robaka sam na sam). Potwierdzenie tego, o co grają zespoły(MP vs utrzymanie).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czemu SKWK nie złoży oficjalnego zażalenie do PZPN za te mecze pucharowe. Przecież Wisła notorycznie jest krzywdzona przez sędziów, nie tylko w pucharze. SKWK powinno mieć większą siłę przebicia niż pojedynczy kibic.
co do obrony. To czemu Panowie czepiacie się młodych stażem środkowych defensorów, a powiedzcie jakie oni mają zaplecze/wsparcie w postaci bramkarzy albo defensywnych pomocników. To tu leży wina bo nasi bramkarze mają najmniejszy odsetek obronionych strzałów w lidze. Nie wierzę że młody Zając puścił by więcej bramek w meczu niż robi to Załuska PS. Mójta nie nadaję się na obronę. ![]()
Pieniądze są w sieci tylko trzeba wiedzieć jak po nie sięgnąć!!!
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Pytanie gdzie się nadaje tzw. grajek bez szybkości, zwrotności, techniki, a z dobrą wrzutką i strzałem? U nas o ile ma zdrowie do gonienia (nie wiem) to może za Ondraska do ataku (wiem-bardzo kotrowersyjne) albo... wcale (najpewniej).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Na orlika.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wydawalo mi sie ze Borek wolal aby to Wisla awansowala. Zupelnie inny komentarz niz w c+, gdzie z reguly sytuacje stykowe, komentatorzy oceniaja na korzysc rywali Wisly.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak to było? "Panowie, komisyjnie, to był spalony"?
Powód: spalony, nie karny...
Ostatnio edytowane przez piotek : 03.12.2016 o godz. 00:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Po prostu Borek jest obiektywny, przynajmniej podczas komentarza.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
do futbolu, tyle, ze amerykanskiego
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Nazwę tematu można uaktualnić, ponieważ dziś wylosowano pary Pucharu Polski:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Wychodzi na to, że z pejsami 3 mecze będą jesienią....O ile oczywiście i oni i MY awansujemy do 1/4 finału...
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
4 mecze, w ćwierćfinale gra się systemem mecz i rewanż
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam nadziej,że Kiko nie odpuści PP i gramy na maksa
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Mogło być lepiej, mogło być gorzej. Nasza ćwiartka drabinki jest potencjalnie dosyć trudna, ale w naszej połowie nie ma ani Legii, ani Lecha, ani Lechii. Za wcześnie, żeby otwierać szampany, ale szansa na finał nie jest mała.
![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|