|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
TYLKO WISŁA! 2-1 po dogrywce
![]() ![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Online |
|
|
A niech się skończy 0-0
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Przez apke ipli chyba jak wykupisz to powinno hasać
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
jesli masz androida to pobierz przeglądarke Puffin i odpal jakiegokolwiek streama, pojdzie Ci, bo jest w niej flash
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
W tym momencie u siebie jestesmy w stanie wygrac z kazdym o ile wiekszosc waznych zawodnikow jest zdrowa bo gdybysmy dzisiaj mieli zagrac w takim samym składzie jak w Szczecinie to ciezko byłoby nawiazac dzisiaj walke. Oby tylko sedziowie znowu numerow nie odwalali jak w pierwszym meczu z bramka dla Amici ze spalonego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
K...ć dziś mam imieniny, super prezent!!! Jak zobaczyłem tą obronę Żemło, Mójta, Uryga to już wiedziałem, że zgubią się w śniegu. Z taką obroną nie mamy o czym myśleć...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ładnie sędzia nas wyruchał w pierwszej połowie...
Akcja Brożka sam na sam i faul Burica, powinna być czerwona kartka... Gol dla amici z karnego po dyskusyjnym "faulu" Jovića... Żółte kartki za byle gówno... 3 gol dla amici ze spalonego...
Ostatnio edytowane przez heoij : 30.11.2016 o godz. 23:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nasza obrona istnieje tylko teoretycznie
![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Widząc zestawienie naszej obrony można było być przygotowanym na porażkę. Ale jednak...
raczkowski ty jeb@na pierd0lona kurvvo, ile pralek dostałaś? ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Piłkarze dzięki za walkę !
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 01.12.2016 o godz. 07:42.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Sędziowie wprowadzili Lecha do półfinału - błędy arbitrów w obu meczach skandaliczne. To, co wczoraj wyprawiała ta ....a z gwizdkiem, dajcie spokój... Najgorsze, że dalej sobie będą spokojnie kręcili swoje wałki, nikt się nawet nie zająknie nad sposobem prowadzenia tego dwumeczu.
Inna sprawa to nasze asy w defensywie - Uryga i Żemło to jest poziom rezerw, o Mójcie to już w ogóle szkoda gadać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Wiadomo co z Głowackim? Nie znalazłem żadnego info jak powazny jest uraz.
![]()
DysoN
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2014
Offline |
|
|
Powodem lekki uraz Achillesa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Najgorsi na boisku wcale wczoraj nie byli Uryga i Żemło, ludzie. Uryga zagrał duuużo lepiej niż gloryfikowany po drugiej stronie Bednarek. Piotrek też poprawnie, proporcjonalnie do rytmu meczowego...
Najbardziej elektrycznie w mecz weszli Boban i Denis - to on zawalił przy drugiej bramce urządzając sobie jazdę na sankach. Jović w drugiej wrócił na swój poziom, niestety Popović dalej poniżej tego, do czego nas przyzwyczaił. Szkoda tego meczu, bo widać, że wielu zawodników wystrzeliło z formą (Mąka niesamowity). Raczkowski... oczy w dupie, no i wcale nie przesadzał z kartkami, ani trochę. EDIT: No i spalony jest jak c**j, żaden stykowy. Piłka tu jest jeszcze przed zagraniem, Makuszewski ma nogę odchyloną, Jović idzie do przodu, a ten już jest pół metra na spalonym... Powód: Dodanie zdjęcia
Ostatnio edytowane przez Maciek17 : 01.12.2016 o godz. 09:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie będę pisał o tej szmacie z gwizdkiem, bo kto był to pewnie nadal ma nerwice. Poza tym wszystkim to jedna sprawa - Mójta powinien zostać odsunięty od pierwszej drużyny. Ten gość jest chodzącym dramatem. Strzelony wolny "na pałę" z Pogonią nie robi z niego piłkarza.
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czemu nie grali Guzmics i Sadlok ?
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Sadlok za kartki, Guzmics ponoć jakiś uraz na kadrze.
Strach pomyśleć gdybyśmy musieli na Lechię i obrzezańców wyjść z taką obroną jak wczoraj. Mójta do wyjebania od zaraz. Nie chcę go więcej oglądać. To chyba po jego zagraniu do nikogo poszła kontra na 0-3? Popovic był dramatyczny, Mąka też mi się nie podobał wczoraj. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Dramatyczny to był pedał sędzia. Czerwona Burica i wtedy inaczej mecz wygląda.
No ale lepiej żeby zdobyła puchar druzyna z Wronek a nie jakas tam niepewna przyszłości Wisła Kraków...Jak za czasów piłkarskiego pokera normalnie. Jak wg. was wypadł Żemło ? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2014
Offline |
|
|
Mimo wszystko wczoraj bardzo podobał mi się Brlek! Widać, że się chłopak rozkręca! Może być z niego kawał grajka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Na zdecydowany minus Mójta, już poza umiejętnościami czysto piłkarskimi, które ma znikome jak na ten poziom rozgrywek, ale to zwykły debil. Faul na drugą żółtą kartkę wynikał z desperacji i głupoty, bo sytuacja nie przedstawiała na tyle realnego zagrożenie, żeby jej przerwanie okupić faulem i utratą zawodnika.
Drugi minus dla Popovicia, zagubiony, sporo strat, bez kreatywnych podań... gorszy mecz mam nadzieję, bo ostatnio wyglądał przyzwoicie. Na plus na pewno Brlek, który pokazuje, za co go kupiliśmy. Dynamiczny, z dobrą wizją i niezłym dryblingiem, widać, że coraz lepiej rozumie się z Mąką (który swoją drogą też zagrał niezły mecz), niezły strzał z dystansu, potem bramka... wczoraj najlepszy. Mam problem z Małym - po 60 minucie widać było, że głowa nie nadąża za nogami - za dużo dryblingów, za mało podań, ale jednak swoje robił. Żemło z Urygą poprawnie, poza jedną stratą Piotrka nie mam za wiele do zarzucenia, to, że rozgrywali asekurancko... Uryga tak już ma, Żemło brakuje ogrania, choć miał dwa fajne wejścia z piłką w drugą linię, coś z niego może być. Choć jego widok w pierwszej połowie bez rękawiczek i w krótkim rękawku mroził mnie na trybunie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
to że Alan rozgrywa asekurancko to nie dlatego ze on tak ma. Powód jest inny : przyjrzyjcie się jak on KOPIE piłkę. Ustawianie ciała stopy itd. Toż to Osman Chavez 2
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Koleś to dno, jeb@ny sabotażysta. Poziom II ligi. Zero inteligencji piłkarskiej, trzymania linii, asekuracji, prawidłowego ustawienia się przy przeciwniku. Żegnaj i nie wracaj Mójta!!!
![]()
Porter
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Mójta powinien mieć rozwiązany kontrakt w trybie natychmiastowym... jebany talizman, ściągnie nas do 1 ligi tak jak TSP i Bełchatów
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Chójta a nie Mójta
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Też nie chcę widzieć Mójty w składzie, ale też nie można nie wspomnieć, że Makuszewski tą piłkę wypuścił na kilkanaście metrów! Uważam, że któryś ze stoperów powinien być przygotowany na takie akcje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Dajcie spokój Mójcie, chłop się stara i daje, ile może. Na krytykę zasłużył, ale przecież nie przeszedł koło meczu!
W ogóle rozmowa o tym dwumeczu nie ma sensu. W Poznaniu bramka dla Lecha po stykowym spalonym. Ok, dyskusyjna sprawa. W Krakowie: faul Buricia na Brożku ewidentny, ale nieodgwizdany (a gwizdek oznaczałby czerwoną dla Buricia), pierwsza bramka po bardzo mocno dyskusyjnym karnym, trzecia po ewidentnym spalonym, mnóstwo kartek dla Wisły, w tym pierwsza dla Mójty, nie bardzo wiadomo za co, mnóstwo drobnych decyzji krzywdzących Wisłę. Wszystkie sytuacje stykowe na korzyść Lecha. To nie miało nic wspólnego ze sportem i mam serdecznie w dupie takie "fair play". Podziękowania dla drużyny, uważam, że nie mogliście tego wygrać. Zrobiliście bardzo dużo. Przy 3-2 zacząłem myśleć, że może... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
|

|
||||||