|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
2. Nawet jeśli takowy znajdziesz, to gdzie nasz problem mózgu w zrozumieniu, iż gdyby nie ich wystawianie nie wiedzielibyśmy czy to wirtuozi, solidni kopacze, marne grajki czy dno i metr mułu, przynajmniej na danej pozycji. 3. Ktorej części w zdaniu "punkty TRACI DRUZYNA" nie rozumiesz? 4. Trener to tylko i wyłącznie człowiek. Może się mylić. 5. "Nie patrzycie na grę tylko na WYNIKI" - przepraszam, ale za co w piłce nożnej sie punkty przyznaje? Od kiedy zaczęli przyznawać za wrażenia artystyczne, bo nie jestem na bieżąco? ![]() 6. "Nie było Was ani razu na treningu" - mówisz do gościa, który kilka lat mieszkał przy bazie treningowej ![]() 7. Marnują wszyscy, ale niektóre wykorzystują. Tylko tyle wymagamy, przynajmniej ja. 8. Pojazd tylko po Boguskim - nieprawda. Sam zauważyłeś Uryge, widziano często gęsto Popovicia, Cywka, Mojta. Do wyboru do koloru byloby jakby mudziny zostały. Był Czekaj, Brud. Paleta barw, barwy nieszczęścia. 9. O chłopie, tos dojebal. Gdyby którykolwiek grał jak Zienczuk nawet w tym okresie to pisalbys pewny na cześć i codziennie na trening stawiał wodę/kawe/herbate, kanapki i ciastka. 10. Wróć mózgu, przecież byłeś, jesteś i bedziesz najlepszy! ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|