The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.08.2016, 00:47
Odnośnie trybun, to zdecydowana większość tych klaskaczy w stronę Śląska to pikniki w szalikach Spółki Akcyjnej, których kibicowanie ogranicza się do przyjścia na stadion w Krakowie i oychaniem sę pop cornem i piciem piwa, W sektorze A w którym siedziałem starłem się słownie z kilkoma z nich odnośnie ich zachowania i wyjaśniły się przypuszcenia, że jedyne ich wyjazdy to te na R22, Po racowisku przestali być już tacy aktywni i do końca meczu siedzieli juz cicho. Po kilku mocnych słowach innych kolesi ostudzili swoje rozłamowe gierki. Prawda jest taka, że gdyby na sektor weszło kilku gości by zdyscyplinowtych tych gierojów to skończyła by się ich odwaga. Jedynie na co ich stać to klaskanie i gwizdanie.
Nie ma co się dziwić, pokolenie które wyrosło w czasach jednej zgody od 20 lat ma poczucie jakby im sie świat zawalił. Ja pamiętam inne czasy i wiele różnych zgód. I zawsze będę stał za Wisłą i chłopakami, którzy chodzą i jeżdżą za Białą Gwiazdą, Kwestia czasu gdy wszystko wróci do normy. Wielu musi to przetrwić i zrozumieć, że ich koledzy nie siedzą w sektorze przyjezdnych.
Śląsk inteligentnie grał na podział wśród kibiców Wisły a dali się wciągnąć w tą ich gierkę ci najmniej uświadomieni.
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 27.08.2016 o godz. 00:50.
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 27.08.2016, 07:26
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Odnośnie trybun, to zdecydowana większość tych klaskaczy w stronę Śląska to pikniki w szalikach Spółki Akcyjnej, których kibicowanie ogranicza się do przyjścia na stadion w Krakowie i oychaniem sę pop cornem i piciem piwa, W sektorze A w którym siedziałem starłem się słownie z kilkoma z nich odnośnie ich zachowania i wyjaśniły się przypuszcenia, że jedyne ich wyjazdy to te na R22, Po racowisku przestali być już tacy aktywni i do końca meczu siedzieli juz cicho. Po kilku mocnych słowach innych kolesi ostudzili swoje rozłamowe gierki. Prawda jest taka, że gdyby na sektor weszło kilku gości by zdyscyplinowtych tych gierojów to skończyła by się ich odwaga. Jedynie na co ich stać to klaskanie i gwizdanie.
Nie ma co się dziwić, pokolenie które wyrosło w czasach jednej zgody od 20 lat ma poczucie jakby im sie świat zawalił. Ja pamiętam inne czasy i wiele różnych zgód. I zawsze będę stał za Wisłą i chłopakami, którzy chodzą i jeżdżą za Białą Gwiazdą, Kwestia czasu gdy wszystko wróci do normy. Wielu musi to przetrwić i zrozumieć, że ich koledzy nie siedzą w sektorze przyjezdnych.
Śląsk inteligentnie grał na podział wśród kibiców Wisły a dali się wciągnąć w tą ich gierkę ci najmniej uświadomieni.
Powiem krótko, ale dobitnie. Możecie mnie zbanować. Ale zasady Bog, Honor i Ojczyzna ważniejsze od regulaminu forum.

Jebać Śląska, ale jeśli ktoś popiera łamanie sumień Polaków i Wiślaków przy pomocy niemieckiej siły i ich pomagierów to mogę tylko powiedzieć: Wypierdalaj smierdzący volksdeutchu do chorzowa albo żydzie do żydzewa.

Wisła znaczy Polska. Bratanie się z V kolumną niemiecką w Polsce to kompromitacja i głupota osób decyzyjnych
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 27.08.2016 o godz. 08:14.
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 27.08.2016, 09:46
O kuwa, padłem ... Ci klaskacze robią bardzo dużo dla klubu: kupno biletu na droższy sektor, popcornu, coli, kiełbasy, koszulki = zostawiają więcej kasy w klubie niz niejeden hoooligan. Jeździsz na wyjazdy? Super, jesteś elo hooligan i psychofan. Bronisz barw na mieście, robisz wjazdy na osiedla? Ekstra, moje dzieci poczuły ulgę że są tacy batmani na mieście. Ale nie rób z innych ludzi idiotów, nikt mi nie będzie kazał z miesiąca na miesiąc jebać przyjaciół a kochać i tolerować do niedawna wrogów. Karki weszłyby na sektor i zrobili porządek? Zajebisty pomysł stary, to dopiero przyciągnie nowych ludzi na stadion i starych kibiców Wisły. Masz rację, taka akcja na pewno zmniejszy podziały, jak karki będą nade mną stały i plastrami mi uświadamiały jak mam śpiewać

Zejdźcie na ziemię, sytuacja nie wróci szybko do normy. Dużo, bardzo dużo ludzi nie akceptuje ostatnich wydarzeń na trybunach, a ponieważ nie są "decyzyjni" ani nie mają wymiarów pozwalających na rozmowę z decyzyjnymi pozostaje odpuścić sobie kibicowanie.

Cała Wisła zawsze razem nigdy nie było bardziej pustym hasłem niż jest obecnie. I nie jest to wina WKS, Motoru, Łysego Bednarza czy gry grajków.
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 27.08.2016, 10:08
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
O kuwa, padłem ... Ci klaskacze robią bardzo dużo dla klubu: kupno biletu na droższy sektor, popcornu, coli, kiełbasy, koszulki = zostawiają więcej kasy w klubie niz niejeden hoooligan. Jeździsz na wyjazdy? Super, jesteś elo hooligan i psychofan. Bronisz barw na mieście, robisz wjazdy na osiedla? Ekstra, moje dzieci poczuły ulgę że są tacy batmani na mieście. Ale nie rób z innych ludzi idiotów, nikt mi nie będzie kazał z miesiąca na miesiąc jebać przyjaciół a kochać i tolerować do niedawna wrogów. Karki weszłyby na sektor i zrobili porządek? Zajebisty pomysł stary, to dopiero przyciągnie nowych ludzi na stadion i starych kibiców Wisły. Masz rację, taka akcja na pewno zmniejszy podziały, jak karki będą nade mną stały i plastrami mi uświadamiały jak mam śpiewać

Zejdźcie na ziemię, sytuacja nie wróci szybko do normy. Dużo, bardzo dużo ludzi nie akceptuje ostatnich wydarzeń na trybunach, a ponieważ nie są "decyzyjni" ani nie mają wymiarów pozwalających na rozmowę z decyzyjnymi pozostaje odpuścić sobie kibicowanie.

Cała Wisła zawsze razem nigdy nie było bardziej pustym hasłem niż jest obecnie. I nie jest to wina WKS, Motoru, Łysego Bednarza czy gry grajków.
Szkoda, że mnie uprzedziłeś z odpowiedzią.

Cała Wisła Zawsze Razem zdaniem kumatych = karki mają lać swoich i imię Ruchu ChorzówPrzypomnijmy jeszcze, że niedawno ci sami ludzie dziwili się czemu ktoś nie chciał fetować mistrzostwa Śląska Wrocław.

Otóż "kumaci" "decyzyjni" "batman osiedlowy" i inni muszą zrozumieć, że w tej sytuacji powinni troszkę odpuścić sobie "kumatowatość" w imię tego aby jak najwięcej Januszy Pikników przyszło na stadion.

Wiem, że to aberracja ale wyobraźcie sobie tylko taki dziwny mecz. Doping dla Wisłu cały czas wciąganie w proste przyśpiewki innych sektorów. Oprawa czysto sportowa. Brak PDW Ruchu Chorzów i innych kumatych klimatów.

Wisła potrzebuje pieniędzy jak wody, sponsorów nie będzie ta kasa jest w Januszu Pikniku.
Krotochwila
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 27.08.2016, 11:27
Ty utknąłeś gdzieś na początku lat 90tych, że Ci takie akcje imponują?
Dyscyplinować to sobie możesz czworonoga jak Ci pogryzie Twoje ulubione bambosze. Pozwól łaskawco, że dorośli ludzie będą wyrażać swoje zdanie w taki sposób jaki uznają za stosowne. Niektórzy nawet pod ryzykiem dostania w ryj od kogoś w tych samych barwach.

Jeszcze kilka takich akcji jakimi teraz próbujesz nieudolnie zaimponować samemu sobie, jeszcze kilka wejść "kumatych" jak wczoraj w przerwie na A i ten stadion na 33 tysiące będzie świecił pustkami.
I będziecie stać na tym stadionie Ty i tak z 300 innych "kumatych" i "kombatantów" i będziecie się grzać w tym smrodliwym ciepełku własnej zajebistości, będziecie sobie liczyć te wszystkie wyjazdy jeszcze sprzed Chrystusa, odmieniać słowo "wierność" przez wszystkie znane Wam przypadki i w ogóle będziecie fest twardzielami. Kilku z Was tak się zagotuje, że będzie się uderzać z rozpędu wypiętymi klatami, tak będzie ekstra.

Ale przyjdzie taki moment, że podniesiecie jeden z drugim łby do góry a echo waszych bluzg na cały świat odbije się od pustego stadionu. I może wtedy do jednego czy dwóch nieco bardziej bystrych dotrze, że macie na sobie czarne barwy nie dlatego, że to takie twardzielskie, tylko dlatego, żeście na pogrzebie.
Ostatnio edytowane przez Krotochwila : 27.08.2016 o godz. 11:39.
vel HatefulRespect
gdsmk
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 27.08.2016, 11:41
Krotochwila napisał(a):Wyświetl post
Ty utknąłeś gdzieś na początku lat 90tych, że Ci takie akcje imponują?
Dyscyplinować to sobie możesz czworonoga jak Ci pogryzie Twoje ulubione bambosze. Pozwól łaskawco, że dorośli ludzie będą wyrażać swoje zdanie w taki sposób jaki uznają za stosowne. Niektórzy nawet pod ryzykiem dostania w ryj od kogoś w tych samych barwach.

Jeszcze kilka takich akcji jakimi teraz próbujesz nieudolnie zaimponować samemu sobie, jeszcze kilka wejść "kumatych" jak wczoraj w przerwie na A i ten stadion na 33 tysiące będzie świecił pustkami.
I będziecie stać na tym stadionie Ty i tak z 300 innych "kumatych" i "kombatantów" i będziecie się grzać w tym smrodliwym ciepełku własnej zajebistości, będziecie sobie liczyć te wszystkie wyjazdy jeszcze przed Chrystusem, odmieniać słowo "wierność" przez wszystkie znane Wam przypadki i w ogóle będziecie fest twardzielami. Kilku z Was tak się zagotuje, że będziecie się uderzać z rozpędu wypiętymi klatami. Tak będzie ekstra.

Ale przyjdzie taki moment, że podniesiecie jeden z drugim łby do góry a echo waszych bluzg na cały świat odbije się od pustego stadionu. I może wtedy do jednego czy dwóch nieco bardziej bystrych dotrze, że macie na sobie czarne barwy nie dlatego, że to takie twardzielskie, tylko dlatego, żeście na pogrzebie.
zgadzam się.
Problem w tym, że żeby coś z tego dotarło, trzeba mieć otwarty umysł, a nie zakuty łeb.

W dupie mam zgody. Nie biłem brawo Śląskowi, nie gwizdałem na HKS, nie pozdrawiałem Ruchu i Widzewa.
Nie uważam też, że miłość do klubu mierzy się w kilometrach.

WISŁA potrzebuje desperacko naszej pomocy, a 30 NAJWIERNIEJSZYCH kibiców z miliardem wyjazdów, naszych osiedlowych stróżów na czarno urządziło sobie tour po trybunach.

Śmiejecie się z Cracovii, że bardziej nienawidzą Wisły niż kibicują swoim, a wczoraj zamiast pomóc Wiśle, najważniejsze było dojebać Śląskowi.

To jest miłość do Wisły?

PS. Z innej beczki, czy na transie Śląska nasz herb był przekreślony? Ma ktoś dobre foto?
Ostatnio edytowane przez gdsmk : 27.08.2016 o godz. 12:25.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów