|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
zdarza się że mężczyźni też zmieniają nazwisko po slubie ![]()
Więc dlatego z punktu mając na uwadzę iż ogólna krytyka może być,tak musimy zrobić żeby tej krytyki nie było,tylko aplauz i zaakceptowanie... (Rejs)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
OT/
Niestety nie raz MUSIAŁEM wpisać w rubryczkę. Pewnie dlatego że zmiana nazwiska nie musi być wymuszona wyjściem za mąż - np. mężczyzna może w dowolnym momencie przyjąć nazwisko rodowe matki. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
co do książki - tutaj krótka recenzja http://dyskusja.biz/lifestyle/jakub-...zcze-raz-56182 Coś mi się zdaje że Gimbus nie wymyśla fabuły od podstaw tylko beletryzuje prawdziwe historię. Czy przypadkiem w którymś wywiadzie nie mówił że na jesień wydaje kolejną książkę |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Oby tylko równał do najlepszych. Np. do Tomasza Manna i jego książki "Wyznania hochsztaplera Feliksa Krulla" Nawet tytuł sobie może zapożyczyć, tylko nazwisko zmienić na swoje i będzie OK.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Przestrzeliłeś. Dołęga-Mostowicz. Swojsko. Jednego Dyzmę już mieliśmy.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|

|