Dariook napisał(a):

To nie ma nic wspolnego z moim pytaniem...sorki.
Ponawiam, skad wiesz, ze JM przedstawil mityczne gwarancje bankowe?
|
Trzeba założyć że przedstawił.
Jak chcesz możesz oczywiscie trzymać się tezy że ich nie ma, ale wtedy powinieneś umieć rozsądnie wytłumaczyć dlaczego Cupiał miałby okłamać Mięte-Mikołajewicza, lub Mięta miałby kłamać w udzielonym wywiadzie.
Cytat:
|
- Bogusławem Cupiał zapewnił Pana, że Jakub Meresiński będzie miał pieniądze na utrzymanie klubu? - Zapewnił mnie, że Jakub Meresiński przedstawił gwarancje bankowe, które wystarczą na utrzymanie ośrodka treningowego w Myślenicach oraz na utrzymanie klubu. Przedstawił też listy intencyjne sponsorów, którzy mają do Wisły wejść.
|
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA