|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Zbychu chce kupić karnet na sezon na E, Janusz na VIPka, mają zamiar kupić obydwie meczówki w swoich rozmiarach, na stadionie się zjawią i będą zaciekle dopingować, kupować stadionowe 3,5% szczyny i zażerać letnią kiełbę. Ale chvj, przeczytają wpis daki.kodaki, bódynia, brylanta17, krzaq12 czy chvj wie kogo z tego forum i uznają "Nie, pierrdolę. XYZ na forum TWSD napisał, że Meresiński jest chvjowy czy jego kolega informator od strony ciotecznego kuzyna od strony babki, który miał kolegę, którego kolega pracował u Meresińskiego i ten mu na dzień dobry nie odpowiedział!" Chvj, nie idę na mecz". Idźmy dalej. Kapka jest chvjowy i czytając o sobie na forum również uznał, że jest chvjowy i nadal ogląda kasety VHS murzynów, którzy na własnym terenie dali złapać się w siatkę. Kolejno marketing, itd. itd. Psychol - już wiem skąd. Czyżby zainteresowanie kryminalistyką? Stygmatyzacja sprawcy przez otoczenie? Im bardziej uważacie, że jestem chvjowy, tym bardziej spełnię wasze oczekiwania? Tylko wiesz, w klasyfikacji sprawców obok psychola przypisujesz sobie dodatkowo cechy niedorozwinięcia umysłowego. A propo pokemonów - chyba złapałem jednego: ![]() PSYCHOLTSW used BEŁKOT. It's not very effective... ![]() ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|