The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2016, 21:46
nesta napisał(a):Wyświetl post
Pogadałem sobie trochę na privie z janexem89 na TT. Dla niezorientowanych - to jeden z pewniejszych informatorów na TT natomiast nie znam go osobiście.
I ręki sobie za jego słowa uciąć na pewno nie dam

On tego publicznie nie napisze, ale wskazał osobę za JM. Nie jest to JW. Tak czy inaczej jesli to prawda to i Korona jeszcze zapłacze i inne kluby bedą nam zazdrościć. Napisał ze będzie dobrze. W czw 1-2 transfery na konferencji.

Ale zaznaczam - nie znam typa. Śledzę go jedynie od dłuższego czasu na TT i ma duża sprawdzalność. Dziele sie tym co napisał a czy tak będzie czy nie - czas pokaże.
Pewnie dostanę bana ale niestety chyba do cna skretyniałeś... Co znaczy będzie dobrze?
Transfery? Pomijam fakt, że absolutnie w nie nie wierzę ale jeśli rzeczywiście jakieś lewe pieniądze znajdą się w rzeczywistym obrocie i ktoś tu trafi - nawet cały zaciąg - to absolutnie nic nie zmieni faktu, że jesteśmy po uszy w gównie...Wynik sportowy jest w tym momencie zupełnie nie ważny...
Zafundowany nam został cyrk jakiego nie wymyśliłbym w najlepszych fantazjach dla klubu w paski...

szprotson napisał(a):Wyświetl post
ludzie.
Stanowski zaczynał w Naszej Legii.

czy coś jeszcze trzeba dodawać? To były czasy w których w takich gazetach/zinach itd pracowali fanatycy.
a nie przyszli adepci ktorzy staż odbębniają.
masz drugiego - olkiewicz jest za ŁKS i sie z tym nie kryje (za co szacunek)
Ćwiakała odszedł - a ten był akurat bezstronny, bardziej dla Wisły niz przeciwko.
Przestańmy sobie wreszcie dupę wycierać NL i Stanowskim... Akurat w tej sprawie ma 1906 % racji...
Pomijam kwestię, ze gdy zaczynał był gówniarzem i każdy z nas w tym wieku fascynuje się klubem i piłką w ogóle a później optyka się zmienia. Nie twierdzę, ze nie ma legijnego sentymentu ale nie jest też tak zacietrzewiony w swojej nienawiści do wszystkich wkoło jak niektórzy chcą to widzieć. A na marginesie w tamtych czasach NL śmierdziała ale i tak każdy ją przynajmniej wertował w empiku razem z TMK....
ANTY-RABBIN-FRONT
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.08.2016, 23:40
spartan napisał(a):Wyświetl post
Pewnie dostanę bana ale niestety chyba do cna skretyniałeś... Co znaczy będzie dobrze?
Transfery? Pomijam fakt, że absolutnie w nie nie wierzę ale jeśli rzeczywiście jakieś lewe pieniądze znajdą się w rzeczywistym obrocie i ktoś tu trafi - nawet cały zaciąg - to absolutnie nic nie zmieni faktu, że jesteśmy po uszy w gównie...Wynik sportowy jest w tym momencie zupełnie nie ważny...
Zafundowany nam został cyrk jakiego nie wymyśliłbym w najlepszych fantazjach dla klubu w paski...

Przestańmy sobie wreszcie dupę wycierać NL i Stanowskim... Akurat w tej sprawie ma 1906 % racji...
Pomijam kwestię, ze gdy zaczynał był gówniarzem i każdy z nas w tym wieku fascynuje się klubem i piłką w ogóle a później optyka się zmienia. Nie twierdzę, ze nie ma legijnego sentymentu ale nie jest też tak zacietrzewiony w swojej nienawiści do wszystkich wkoło jak niektórzy chcą to widzieć. A na marginesie w tamtych czasach NL śmierdziała ale i tak każdy ją przynajmniej wertował w empiku razem z TMK....
To, ze "będzie dobrze" napisał Janex89 nie ja. To tak dla precyzji tylko.

Co do reszty - wszystko juz zostało napisane, nie będę sie powtarzał. Napisze jedynie jak ktos wcześniej - moje zdanie o JM nie ma najmniejszego znaczenia, gość zupełnie nie z mojej bajki, tez marzyłby mi sie stateczny właściciel dużej, poważnej firmy, który elegancko objąłby Wiśle, zrobił konferencje, transfery. Którego wszyscy by nam zazdrościli. Ale zaraz, nie ma go... I co mamy płakać? Zamknąć klub? Los nas związał z tym człowiekiem i trzeba sie z tym pogodzić.

Mam wrażenie, ze niektórzy myślą ze im więcej bedą pisać i w niego walic to nie wiem, załamie sie i odejdzie? Wróci Cupiał na białym rumaku? Nie, tak sie nie stanie. Jakie mamy wyjście? Trzeba wziąć sie w garść, chodzić na mecze, wspierać drużyne jak sie da i liczyć, ze przyszłość będzie jednak ok.

Wisła ma 110 lat, żaden Meresinski czy Citko jej nie położy.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów