|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Dla mnie jak ktoś chciałby zrobić wejście w stylu Cupiała i go przebić to musiał by ściągnąć gości w stylu:
- Błaszczykowski - Pazdan - Melikson - Stilic - Sobota Wtedy by mnie przekonali że będzie jak za Cupiała i idziemy teraz po Mistrzostwo Polski. Strasznie mocny ofensywny środek pomocy plus ktoś do Obrony. Okienko jak za Stana Valckx-a gdy każdy zawodnik był dużym wzmocnieniem. I ofensywny styl jaki zawsze preferował Cupiał. Wisła ma być jak polska Barcelona. Wtedy tak, nowi własciciele mają moje poparcie Lub jakiś młode talenty grające w U-19, U-21 którzy gdzieś się już pokazali. Wtedy też, nowi właściciele mają moje poparcie. W innym przypadku będę sceptyczny. Zapewne tak jak większość forum. ![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|