|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Polska.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.08.2016 o godz. 14:01.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Niestety rzeczywistość jest taka, że wszystko skrzeczy, a z wywiadu JM wyciąga się sporo dalszych nieścisłości i niedomówień. ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Dokładnie tak jest własne potrzeby na pierwszym miejscu,Wisła na drugim i to nie całość tak może chce ,ale ta "decyzyjna"....
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Taki wywiad:
-robimy,pracujemy -dziwne jakby nie -bedzie konferencja z prawdziwego zdarzenia. A sa jakiej inne? - a panie te oskarzenia to ja niewinny. brakuje tylko, ze prokurator sie uwzial. - a ta matura to bledy mlodosci. Teraz jestem duzy Mniej wiecej tak wyobrazalem sobie z nim wywiad wlasnie. Ble Ble Ble bedzie dobrze, blebleble odwalcie sie, dajcie mi czas bo tak. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Haha Brawo on!
Cytat:
Nie wiem komu już wierzyć ? ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Koledzy nie jestem zwolennikiem JM, ale sam miałem wpadkę za błędy młodości czasem człowiek chce iść na skróty i źle się to kończy. Sam miałem do zapłacenie 1200 zł a teraz pracuje prowadzę firmę i jest ok. Ja nie oceniam jeszcze pana JM ani pozytywnie ani negatywnie.
Daje mu na razie czas do końca miesiąca by mieć wstępne zdanie o nim nikt cudu w 2 tygodnie nie zrobi w klubie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To nie jest żaden optymizm. Spora część ludzi żyje w mediokracji. Na podstawie wycinków, plotek itp. maja juz zbudowany cały scenariusz na przyszłość. A ja po prostu nie wiem jak będzie i czekam na rozwój wypadkow. Moze będzie okej, moze nie.
Wywiad spoko. Na TT chodziły płoty juz jakiś czas temu, ze namawiają PDS do powrotu na stanowisko prezesa Wisły. On sie zastanawia. Juszczyk tez dziś napisał, ze być moze warto będzie tyle czekać na konferencje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak dla mnie PDS nie powinien zgadzać się na powrót. Odszedł w patologicznej sytuacji i wchodzenie w kolejne nieznane to BARDZO duże ryzyko. Myślę, że nie powinien bardziej ryzykować zszarganiem swojego nazwiska.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Może mu aż tak zależy, że chce próbować wyciągnąć to na prostą? Być może się coś, czego my nie wiemy, że warto wejść znowu do Wisły?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
dajmy JM spokój do 31 sierpnia
Ostatnio edytowane przez suikoden : 17.08.2016 o godz. 10:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Chyba kpisz sobie. Nigdy w życiu. Jeśli nie ruszymy swoich czterech liter i tematu, to Wisła upadnie!!! TEN TYP NIE ZASŁUGUJE NA TO, BY PRZEZ CHOCIAŻBY 1 MINUTĘ BYŁ WŁAŚCICIELEM WISŁY!!! Ktokolwiek myśli inaczej, ten postradał rozum!!!
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Co Ty! Ja dałbym mu spokój do końca rundy, niech sobie odpocznie chłopina, należy mu się za tą tytaniczną pracę jaką dotychczas wykonał.
Ostatnio edytowane przez heoij : 17.08.2016 o godz. 11:16.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Tomasz Hajto może zostać dyrektorem sportowym Wisły?!
http://www.wislaportal.pl/31363,Toma...wym_Wisly.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Wywiad spoko, widocznie da się dłużej z właścicielem porozmawiać niż tylko telefonicznie. Ciekawi mnie co to za ludzie związani od lat z Wisłą. Liczę na jakieś stanowiska dla byłych piłkarzy Wisły czyli może znajdzie się jakieś biurko dla Żurawia, Szymka albo innego.
Podsumowując: Liczę na to, że z nowymi ludźmi Wisła ruszy z kopyta i niektórym będzie wstyd tu na forum, że pisali spekulacje i inne brednie. Wystarczy być cierpliwym a wszystkiego się dowiemy. W porównaniu do Pana Cupiała to i tak Jakub Meresiński jest rozmowny ![]() Dyrektorem sportowym jest/będzie Marek Citko, więc tutaj nie widzę żadnych zmian, no chyba, że MC będzie jakimś wiceprezesem ds. sportowych.
Ostatnio edytowane przez Franeklowcabramek : 17.08.2016 o godz. 10:32.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
z Plotek jakie wiem Marek Citko prezesem a dyrektorem sportowym Tomek Hajto
a wiceprezesem Włoch. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
wywiad spoko, nie robimy juz protestu?
Meresinski jednak jest blisko klubu, a nie jak twierdzą dziennikarze zabral 4 miliony zlotych do kieszeni i wyjechal na Cypr? ;d |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ty na prawdę jesteś tak naiwny żeby nie dostrzegać tej ustawki?
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Od początku pisałem, że trzeba to co spekulowały media czytać z wielkim przymrużeniem oka, wystarczy cierpliwe czekanie, niektórzy już tu widzieli Wisłę w IV lidze, właściciela za kratkami, a komornika jako prezesa zarządu. Trochę wiary. Widocznie w klubie był taki PRL za BC, że teraz wszystko trzeba poukładać od nowa. Kolega suidoken bardzo dobrze napisał, dajmy spokój JM do końca okienka transferowego, chociaż według mnie to i tak krótki czas aby pewne sprawy ogarnąć.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jeszcze raz zadam pytanie kto będzie chciał dawać nam kasę gdy właścicirlem jest ktoś taki ? Ktos da X mln za reklame koszulkową ? Aby lozniej dowiedziec sie ze kasa jest na Kajmanach ?
Zaufanie to podstawa w biznesie. Podstawa. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Franeklowcabramek ja napisałem, żeby wstepnie dać czas do 31 sierpnia a potem minimum pół roku trzeba by zobaczyc co sie zmieniło to nie Abramowicz który wejdzie da kase kupi kilka gwiazdek i juz u nas trzeb budować od nowa cała strukture klubu której tak naprawde nie było
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie. I teraz tak, szacunek dla Pana Bogusława Cupiała za te wszystkie lata ale za to jak zaniedbał administracyjną część klubu i przede wszystkim marketing to należy się porządna bura. Niektórzy może napiszą, że to zależało od zarządu Wisły, który w ostatnich latach był jaki był. No dobrze zgoda ale to właściciel podejmuje też główne decyzje wraz z radą nadzorczą. Nie powiecie chyba, że BC był tylko właścicielem na papierze i do jego obowiązków należało tylko przyjmowanie i zwalnianie trenerów oraz od czasu do czasu dawanie kasy?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
domin_czyzyny zaufanie to tak ale nie na podstawie tego co gazety piszą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Konsekwentny, nie ma co...
Cytat:
Cytat:
Zatrudnił by przynajmniej kogoś od PR, żeby pomógł mu autoryzować wywiad i nie było takich kwiatków. No ale cóż, czy komuś się to podoba czy nie, trzeba trzymać kciuki, że coś z tego wyjdzie (a że się nie zapowiada to już inna sprawa) ![]()
suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności wzrasta
|
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
Z jednej strony podziwiam pana JM za to ze przyznał sie do Winny a kto w zyciu błedów nie popełnia a szczegóły tych błedów to juz jego sprawa
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Z wywiadi z JM:
Dlaczego dopiero po takim czasie? - Musieliśmy wykonać tytaniczną pracę. Nie mogliśmy wziąć do klubu ludzi z ulicy, którzy nie mają o pewnych tematach pojęcia i nic tu nie wniosą. Że tak to nazwę: rekrutacja trwa. Kompletujemy fajny zespół, który zna klub, wie, co się z czym je. To miejscowy team oparty na działaczach piłkarskich, ludziach ze środowiska piłkarskiego. Również ze środowiska kibiców. Podsumowując: będą to ludzie związani z Wisłą od wielu lat. Dlaczego SKWK milczy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Co do wywiadu, to niesamowite, jak po kilku banałach i pustych sloganach ludzie zmieniają front. Szczególnie ci, którzy twierdzili, że "po czynach go poznacie". Nadal nic jeszcze nie zrobił, że tak tylko przypomnę. ![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Guest
|
|
![]() |
|
|
Banita
Offline |
|
|
ja mówię czas nie można kogoś ocenić za 2 tygodnie pracy.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|