|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2014
Offline |
|
|
|
Weszło i dyrdymały Stanowskiego.
Jak zwykle gość zaprzecza sobie z dnia na dzień. Wczoraj zapowiadał wielkie starcie władz Wisły z Komisją Licencyjną - przeszkodę, którą trudno będzie przeskoczyć. Cytat:
A dzisiaj? Cytat:
http://weszlo.com/2016/08/18/wisla-p...kos-to-bedzie/ |
||
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Kochani chce was przeprosić jednak pomyliłem się do JM chcąc u dać czas po oświadczeniu Citko zrozumiałem ze pan JM zrobi walą tylko nie wiemy jeszcze jakiego.
Do kolegi Wola miałeś racje sory i do reszty tez |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ty qrwa jesteś niespełna rozumu
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
To ja już chyba wiem co to za inwestora Citko ma w rękawie. Nie od dziś wiadomo, że ma/miał dobre stosunki z JW. Możliwe, że JM i MC pokłócili się i Citko powiedział, że zabiera swoje zabawki z tej piaskownicy i się obraził.
Za Citkę ma być Hajto, mam nadzieję, że nie w roli trenera... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Meresiński s.......ił już z Krakowa, ciekawe z kim pracownicy klubu będą teraz rozmawiali o pieniądzach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Skąd info?
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jest to moja samodzielna decyzja, którą podjąłem na podstawie obserwacji tego, co się dzieje w klubie i w jego bezpośrednim otoczeniu.
Jest mi bardzo przykro, że zostałem wielokrotnie wprowadzony w błąd przez pana Jakuba Meresińskiego i nie chcę być łączony z jego działalnością. Zapewniam, że nie miałem wiedzy na temat przeszłości nowego właściciela Wisły Kraków i żałuję, że tak zasłużony klub trafił w niepowołane ręce. Czyli Citko potwierdził to, o czym piszemy od kilku dni. Bajkopisarz, przestępca i idiota... Co teraz? Żeby taki zjeb kupił nasz klub, ....a. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
To chyba HAJTO tez nie bedzie sie pchał jak Citko odpuścił-zart, dobrze, ze w miare szybko sprawy ujrzało światło dzienne...
Nesta co ten informator z TT pisze? Bedzie cos z tego |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
I żeby Wam do głów nie przyszło pisać, że Stanowski opublikował oświadczenie z maila, że to ściema, że ktoś się podszywa pod Citkę. Stanowski widział się z Citką face to face.
![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Kochani chce was przeprosić jednak pomyliłem się do JM chcąc u dać czas po oświadczeniu Citko zrozumiałem ze pan JM zrobi walą tylko nie wiemy jeszcze jakiego.
Do kolegi Wola miałeś racje sory i do reszty tez |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Przy okazji, pisałeś że prowadzisz biznes, tak się okazało że jestem właścicielem Mostu Grunwaldzkiego ale chcę się go szybko pozbyć i jestem gotów sprzedać go po kosztach. Szczegóły na priv. Jasne, nie ma problemu. Przy okazji, mam też Most Dębnicki do sprzedaży, po kosztach. Na zgodę?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.08.2016 o godz. 22:24.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Sorry, ale Most Dębnicki jest mój.
![]()
Tym więcej pragniemy, im więcej przypadło nam w udziale.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Cóż, wydam oświadczenie, że wprawdzie orientujesz się w realiach kibicowskich ale będę bacznie obserwował Twoje poczynania.
P.S. A wziąłeś pod uwagę gdzie się podzieją teraz biedne łabądki? :( ![]()
Tym więcej pragniemy, im więcej przypadło nam w udziale.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dalej tu będziecie .......ić czu przeskoczycie na temat http://www.wislakrakow.com/forum/sho...?t=9681&page=6 i tam zaczniecie rozmawiać i coś ustalimy wreszcie ....A!
![]()
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY! |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
Akurat to o czym pisze ZawszeSztywny to bardzo mocna plotka w niektórych krakowskich kręgach.
Wiec sie odwalcie od chłopaka. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Jaki Stanowski zrobił PR na TT pod tym oświadczeniem? Przecież to oświadczenie nie jest napisane po arabsku, dzieciak z - sorry - gimnazjum zrozumie jego treść i celnie zinterpretuje. A czy był nacisk polityczny, czy po prostu Citko nie wytrzymał degrengolady (a miał dużo do stracenia jako menadżer w środowisku piłkarskim - zaufanie), nie ma żadnego znaczenia. Postanowił, że nie będzie swoim nazwiskiem firmował krętacza. Nie ma znaczenia, czy kazał mu rozsądek czy koledzy politycy. ![]()
czy wygrywasz czy nie, zawsze ja kocham Cie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Meresiński, troche kultura ku**a chamie i wypierdalaj za bramę - bo Cie odholuje!!!
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Banita
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Citko to ciota!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Przecież każda godzina z tym Panem u steru to strata dla Wisły. Tu nie ma na co czekać!
Ostatnio edytowane przez heoij : 19.08.2016 o godz. 07:38.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
P.S Tak, mam maturę. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Staram się wymyślić jak najgorszy scenariusz i podać go jako to co się stanie (sytuacja wokół Wisły nas do tego przyzwyczaiła). Ale powiem szczerze, że może się okazać, że 4 liga to będzie sukces i pobożne życzenie.
Nie chce mi się wierzyć w to co się dzieje dookoła klubu - to jakiś paranoidalny absurd. Na bank nie ma kupca na Wisłę a JM został sam z tym bagnem, zaraz się okaże, że kasa znikła z konta S.A. i nie dokończymy rozgrywek. A JM będzie się bronił z jakiejś bananowej republiki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
według krakowskiej mutacji sport.pl nasz Johny Bravo oczekuje min. 2 mln za Wisłę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pisz na priv. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie mam gwarancji bankowych, może Marek Citko i inwestor się zainteresują tematem.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|