|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Oczywiście ja stałem po stronie atakującego, wtedy miałem trochę więcej chęci na przepychanki i edukowanie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Do ewentualnej zmiany właściciela podchodzę spokojnie - Cupiał najwyraźniej nie może lub nie chce dalej finansować Wisły. Klub przez ostatnie lata się nie rozwijał, zmagał z narastającymi problemami. Obecny właściciel nie był w stanie tego zmienić. Nowy może być szansą na te zmiany pozytywne dla Wisły.
Nie neguje to faktu, że Cupiałowi należy się wdzięczność i szacunek za to, co wcześniej zrobił dla Wisły. Przyszłości nie buduje się jednak na poczuciu wdzięczności lecz na wizji, środkach, zaangażowaniu i pragmatyźmie. Mam nadzieję, że nowy właściciel będzie je posiadał. Cupiał miał je dla Wisły dawniej, nie teraz. Wierutne bzdury. Pamięć, podobnie jak wielu innych forumowiczów mam dobrą, dlatego doskonale wiem tak jak oni, kto naprawdę "pluje jadem" i pisze nieprawdę - zarówno wtedy jak i dziś.
Ostatnio edytowane przez Markus : 20.07.2016 o godz. 21:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Były za to rzeczowe analizy, wskazywanie popełnianych błędów, ostrzeganie przed zagrożeniami związanymi z otaczaniem się przez niewłaściwych ludzi i z porywczością Cupiała. Większość analiz @Markusa i @Kota się potwierdziło. Spełniły się też ich przestrogi co do losu, jaki może spotkać Wisłę. Oczywiście, po latach, pamiętamy tylko, że ktoś krytykował i wskazywał błędy i wydaje się nam, że ten ktoś był wrogiem. A może warto pomyśleć, że ten ktoś tylko martwił się widząc ewidentne błędy podczas gdy inni z zaślepieniem wołali: 1906% poparcia? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() Dla jednego teksty w/w to będzie krytykanctwo, dla innych rady ku przestrodze... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Snuć ogólniki typu: błędem jest pozbycie się/sprzedaż zawodnika X nie mając na jego miejsce godnego następcy nie jest tajną wiedzą tylko oczywistą oczywistością, oni tylko takich argumentów używali - OCZYWISTYCH - dodać do tego poprawną pisownię plus umiejętność budowania zdań dawało wynik taki, że wielu nieogarniętych życiowo ludzi łykało te pospolite brednie... ehhhh "szkoda strzępić r.." na nich. Łatwo gospodarować cudzą kasą... Chłopcy nie odkryli ameryki, że wszystko było na "już" a w ten sposób drugie ManU się nie zbuduje, niemniej jednak chylę czoła przed BC. "rady ku przestrodze..." HAHA oj dziękujemy wam za takie rady, rady ogólnikowe, rady i wizje niczym mądrości Kononowicza. Cóż Wisła osiągnęłaby bez ich rad?
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 20.07.2016 o godz. 11:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
Life is short. Wear your passion!
|
|