WISŁAZWE napisał(a):

Nie, nie leżałem wtedy Rejtanem i nie było mi to na rękę, że takie osoby hańbią dobre imię.
Oczywiście, że pamiętam takie osoby.
Przypomnę jednak, że wcześniej Wisła zachowywała się dość stanowczo do takich osób:
- Wojciech Łobodziński - rozwiązany kontrakt a wcześniej zawieszenie w prawach zawodnika.
- Grzegorz Kurdziel - zdecydowana reakcja klubu, brak przedłużenia umowy. Sprawa podaj wyszła w czerwcu.
-Andrzej Blacha - sam podał się do dymisji.
|
Chwała Wiśle za takie zachowanie. Ale umówmy sie.. Grał u nas piłkarz i trenował nas trener co do ktorych sa podejrzenia.. Na byle kim mie ciążą takie opinie. Nie zawsze i nie wobec kazdego działano w mysl 'zero tolerancji' Za korupcje w polskiej piłce przełomu XX/XXI wieku i poczatku XXI skazanych zostało niewielu.
Chodzi mi tylko o to ze mieliśmy takich ludzi w Wisle. Byli/sa takowi prawdopodobnie w kazdym klubie dzisiejszej ekstraklasy. Tego nie wiesz/nie masz na to wpływu. Zobacz jakie akcje sa na najwyższych związkowych szczeblach..Wdowczyk był umoczony, i to bardzo brzydka karta w jego życiorysie. Ale został trenerem Wisły, w trudnym momencie. Jak piszą - Wdowczyk przyjdzie i pojdzie. A my z Wisla zostaniemy. I teraz tez trzeba kibicować i wspierać. A nie robić kolejna akcje przeciw trenerowi. To nie pomoze. A jesli wybor miałby byc miedzy smuda a wdowczykiem, to wole wdowczyka.