The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
pomeran
Senior Member

Od: 07.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2016, 21:35
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Nie, nie leżałem wtedy Rejtanem i nie było mi to na rękę, że takie osoby hańbią dobre imię.

Oczywiście, że pamiętam takie osoby.
Przypomnę jednak, że wcześniej Wisła zachowywała się dość stanowczo do takich osób:

- Wojciech Łobodziński - rozwiązany kontrakt a wcześniej zawieszenie w prawach zawodnika.
- Grzegorz Kurdziel - zdecydowana reakcja klubu, brak przedłużenia umowy. Sprawa podaj wyszła w czerwcu.
-Andrzej Blacha - sam podał się do dymisji.
Chwała Wiśle za takie zachowanie. Ale umówmy sie.. Grał u nas piłkarz i trenował nas trener co do ktorych sa podejrzenia.. Na byle kim mie ciążą takie opinie. Nie zawsze i nie wobec kazdego działano w mysl 'zero tolerancji' Za korupcje w polskiej piłce przełomu XX/XXI wieku i poczatku XXI skazanych zostało niewielu.

Chodzi mi tylko o to ze mieliśmy takich ludzi w Wisle. Byli/sa takowi prawdopodobnie w kazdym klubie dzisiejszej ekstraklasy. Tego nie wiesz/nie masz na to wpływu. Zobacz jakie akcje sa na najwyższych związkowych szczeblach..Wdowczyk był umoczony, i to bardzo brzydka karta w jego życiorysie. Ale został trenerem Wisły, w trudnym momencie. Jak piszą - Wdowczyk przyjdzie i pojdzie. A my z Wisla zostaniemy. I teraz tez trzeba kibicować i wspierać. A nie robić kolejna akcje przeciw trenerowi. To nie pomoze. A jesli wybor miałby byc miedzy smuda a wdowczykiem, to wole wdowczyka.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów