|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Oczywiście, że pamiętam takie osoby. Przypomnę jednak, że wcześniej Wisła zachowywała się dość stanowczo do takich osób: - Wojciech Łobodziński - rozwiązany kontrakt a wcześniej zawieszenie w prawach zawodnika. - Grzegorz Kurdziel - zdecydowana reakcja klubu, brak przedłużenia umowy. Sprawa podaj wyszła w czerwcu. -Andrzej Blacha - sam podał się do dymisji.
Gdyby Wisła była mi obojętna, miałbym w dupie kto będzie zasiadł na ławce trenerskiej, czy kto będzie reprezentował jej barwy. Jednak jako osoba, aktywnie uczestnicząca w życiu tego klubu, mam chyba prawo nie zgadzać się z pewnymi decyzjami, które podejmuje właściciel czy zarząd. Tak się składa jednak, że nie jest mi to obojętne, jako kibicowi/fanatykowi kto będzie prowadził jego ukochaną drużynę. Sami strzelamy sobie samobója, zatrudniając taką osobę. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
||
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|