|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Tadeusz Pawłowski to odpowiednia osoba na stanowisku trenera Białej Gwiazdy? | |||
| TAK |
|
92 | 22,44% |
| NIE |
|
318 | 77,56% |
| Głosujących: 410. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Mój Skład na mecz
-------------------------Michał Miśkiewicz----------------------- Jakub Bartosz---Boban Jović---Maciej Sadlok---Rafał Pietrzak Witalij Bałaszow---Denis Popovič--Boguski---Wilde-Donald Guerrier ------------------------------Paweł Brożek---------------------------------- ----------------------------Krzysztof Drzazga---------------------------------- Czemu nie inni 1.Michał Buchalik-wiadomo, że Miśkiewicz lepszy a słaba obrona to już recznika nie potrzebujemy na bramce 2.Mateusz Zając I- Jeszcze nie jego czas 3.Michał Czekaj-ten zawodnik jest słaby chociaż był okres że grał w miarę solidnie w pierwszym składzie ale nie wierze powrót do chociaż przyzwoitej gry 4.Arkadiusz Głowacki,Richárd Guzmics- kartki 5.Krystian Kujawa- Młody ale boję się, że nie udźwignie ciężaru meczu bo on musi grać z kimś dobry na początek np Głowacki. 6.Szymon Witek- ? 7.Piotr Żemło Podobno problemy zdrowotne 8.Tomasz Cywka-zawodnik który niema formy w poprzednich meczach niczym się nie wyróżnił 9.Grzegorz Gulczyński ? 10.Konrad Handzlik- zdrajcy się nie wystawia 11.Patryk Małecki na razie brak formy 12.Grzegorz Marszalik- za młody na tą sytuacje co jest teraz by dziwgnąć zespół 13.Krzysztof Mączyński- rechabilitacjia 14.Jakub Mordec-? 15.Rafael Crivellaro- wpuscił bym go w drugiej połowie za POPOVICA 16.Emmanuel Sarki-jeszcze nie jest gotowy do gry 17.Alan Uryga-ostanio dno chłop ma potencjał ale psychika i gra tak jak by bał sie piłki 18.Oskar Wąsikowski-? 19.Rafał Wolski- za mało czasu by go wpuszczac ewentualnie 2 połowa w 60 minucie 20.Zdeněk Ondrášek- jakoś narazie nic nie pokazał wole młodego polaka który bedzie walczy bo dla temtego moze być to szansa życia 22.Adrian Wójcik-? DLACZEGO ONI Michał Miśkiewicz-W ostanich meczach nawet solidnie bez błysku ale tez bez mega wpadek Jakub Bartosz- młody w poprzednich meczach pokazywał że potrafi grać i że mu się szansa nalezy najlepsza opcja na prawą obrone jak Jovic miał by grać w środku Boban Jović-ogrywane wiem, że kiedyś grał na stoperze Maciej Sadlok-tak naprawde jedyny zawodnik który może zagrać na już na stoperze ale troche się obawiam, czy da z siebie maksa Rafał Pietrzak-grał na lewej w gks jak sadlok do środka to automatu powinien byc tam przeniesiony na lewej może grać jeszcze Donald ale ostanio gra kaszane że bał bym się karnych z kapelusza. Witalij Bałaszow-ostanio bez wielkiego błysku ale widać, że jak złapie forme może dać nam dużo Rafał Boguski- ten chłopak troche przypomina mi Czarka Wilka mało widać jakości ale duzo walki i ganiania wszedzie ja wierze, że Rafał jeszcze coś pokaże Denis Popovič dla mnie najlepszy wybór na defensywnego pomocnika bo ani cywka ani uryga nie daja rady Wilde-Donald Guerrier-może coś wpadnie cieżko go sklasyfikować Paweł Brożek-coś czuje że Brożek powinien być takim cichymrozgrywającym Krzysztof Drzazga- w sparingach najlepszy napastnik wiec czas mu dać szanse jak reszta ma niemoc a nuż wypali i bedzie naszym etatowym napstnikiem |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|