The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy Tadeusz Pawłowski to odpowiednia osoba na stanowisku trenera Białej Gwiazdy?
TAK 92 22,44%
NIE 318 77,56%
Głosujących: 410. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.12.2015, 00:13
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Przemyślałem na spokojnie tą nominację Pawłowskiego i jednak uważam że jest to dobry wybór. Zarówno pod względem "urody gry" jak i skuteczności jego Śląsk prezentował się lepiej niż drużyna Smudy czy Moskala.

Jeśli faktycznie dojdzie tych 4 piłkarzy prezentujących solidny poziom to spadek nam nie grozi a i myślę że do 8 powinniśmy się wcisnąć.

Tak jak pisało kilku kolegów (fialo) w naszej sytuacji jakości piłkarzy musimy patrzeć realnie na nasze możliwości i cele.

Tak czy inaczej nie będzie źle

ja tez juz na chlodo musze przyznac ze to wcale nie taka zla opcja.

Krzykacz jakiego czesc forumowiczow chciala Rumak... to Probierz w wersji 2.0 .A co Probierz zrobil Wisle?...nic.
Samym krzyczeniem nic sie nie zrobi.

Pawlowiski pewnie szybko zlapie konktakt z druyzyna,bo jego chyba nie da sie nie lubic,a wtedy to moze jakos
zatrybi.
Oczyswiscie licze na powrot do formy Brozka ,Gerreira i Sarkiego.a wtedy juz mozna bedzie na czyms oprzec akcje ofensywne.
Jak na poczatku bylem wrecz załamany,tak teraz dochodze do wniosku ze to taki najgorszy wybor nie był.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów