|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Tadeusz Pawłowski to odpowiednia osoba na stanowisku trenera Białej Gwiazdy? | |||
| TAK |
|
92 | 22,44% |
| NIE |
|
318 | 77,56% |
| Głosujących: 410. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Pawłowski to poprostu trener miły.Fajny ,lubiany,zawsze uśmiechnięty.Pilkarze go lubią.
Ma jedną wadę.Jest słabym trenerem... Niewiem po co to ,na co,z czym to sie je.Na poczatku jak newsa przeczytalem,to jakbym dostał czymś w tył glowy Od razu przypomnial mi sie Liczka za Kaspreczaka. ALe potem.....Sam pamietam jak Slask jeszce z dobrymi grajkami gral nawet dobrą pilkę. No coz,jedno wiem.. Juz nigdy nie uwierze w zadne "infa' Z roznych zrodel.Mam juz tego dośc.Ktos robi sobie ubaw ,teraz to wsyztsko czytajac.Ktory to juz raz? Wazne tez czy ktos nas wzmocni.Jakis napastnik przedwszyskim.Ktokolwiek.Jakby wrocil Sarki i Dziki Donald to juz by mozna jakos ofensywe zmontowac.I to juz byly promyk nadzieji. W kazdym razie po malym szoku,wlacza sie zdrowy rozsdek.....bo z trenerami w Polsce jest tak rozne(choby jak odpaliz Zielinski w Cracurvie,choc kto tam na niego stawial). A noz Tadek zapewni gre w grupie Mistrrzowskiej?Pozatym zaden trener ktory by do nas przyszedl BY TEGO NIE ZAGWARANTOWAŁ. Wiec tak naprawde jak Brozek zacznie strzlelac z 2 metrow do pustej,Guzmic przypomni sobie jako sie gra w obronie,Cierzniak zostanie ,Guerrier zlapie forme,wroci SARKI (!!) itd...to napewno na Grupe Mistrzowska sznase są.Bo kadrowo ,no bez jaj jak na tak słaby twór jak Ekstaklasa gdzie liderem jest PIAST GLIWICE m...tu wszysko sie zdarzyc moze,my tacy slabi nie ejstesmy.Kontuzje +sedziowie ,to tez trzba brac pod uwage .(tabele bez pomylek sedziwoskkich tez)
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 23.12.2015 o godz. 01:00.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|