|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Tadeusz Pawłowski to odpowiednia osoba na stanowisku trenera Białej Gwiazdy? | |||
| TAK |
|
92 | 22,44% |
| NIE |
|
318 | 77,56% |
| Głosujących: 410. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Problem nie jest w tym czy wywalić natychmiast wesołego Tadka, bo tu nie ma o czym w ogóle dyskutować.
Łączenie z ty nowym trenerem od przygotowania fizycznego, bo obaj powinni dostać wilczy bilet Mnie interesuje kto stał za sprowadzeniem ich tutaj, kto ich forsował, jakie racje mu przyświecały i jakie było tło takich decyzji. Bo nie wierze, że można popełnić tak gruby błąd, Cupiał ma ADHD, ale tak grubych błędów nie popełnia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Trzeba chyba prosić Lenczyka o szybki ratunek. Posiedzą chwile na sali gimnastycznej to utrzymanie powinno być, a w czerwcu będzie można pomyśleć co dalej.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
To jest najlepszy strażak dla Wisły, tylko co biedny Orest może zrobić jak Tadzio z żółtodziobem od przygotowania fizycznego najprawdopodobniej spie...lili przygotowania do rundy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
"W pierwszej połowie i na początku drugiej byliśmy lepsi. Uważam, że nie było się do czego przyczepić". Dobra, żarty żartami, ale to już wygląda na poważny problem z narkotykami.
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Zaczynam wątpić w Tadeusza
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
"Zespół potrzebuje sukcesu, myślę, że wtedy się przełamiemy. W pierwszej połowie i na początku drugiej byliśmy lepsi. Uważam, że nie było się do czego przyczepić. Tak to musi wyglądać"
Jeśli facet to naprawdę gdzieś powiedział powinno się rozważyć jego leczenie. ArturBarlinek zaczynasz? ![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tak, bo każdy potrzebuje czasu, ale ja nie widzę żadnej poprawy, nic nam nie wychodzi, nic się nie klei..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
juz nawet Rumak byl by lepszy....
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
a teraz zarząd robi fiku miku i zatrudnia ....... Stanislav Levý'ego
))))))))))))))))))))))) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
,,Gdybyśmy podwyższyli na 2:0, mecz ułożyłby się inaczej" - Tadeusz Pawłowski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Przewinęło się przez ten klub masę trenerów, ale chyba żaden nie pierd...ił takich głupot jak Tadzio.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
I tak o to, Robert Maaskant i Franciszek Smuda spadli w tabeli A myślałem, że nie da się bardziej pierrdolić. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Przede wszystkim punktem wyjścia powinno być stwierdzenie, że T. Pawłowskie nie jest trenerem. Kolejne stwierdzenie to Wisła nie jest profesjonalnym klubem. Kolejne stwierdzenie to, że Cupiał i jego świta to osły bo to tego wszystkiego doprowadzili.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Maaskant też tak .......ił od rzeczy po derbach. Nawet, że ma ważną umowę i nigdzie się nie wybiera. Oby było tak samo, czyli na następny dzień go już nie było.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Weź już śmieszny Tadziu spierdalaj...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
WNOSZĘ POSTULAT DO ADMINÓW, żeby słowo 'trenerem' w temacie tego wątku dać w cudzysłów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
A tak naprawdę, to czemu wyżywacie się na tym miłym uśmiechniętym starszym panu? Co on jest winien, że ktoś go zatrudnił w roli trenera najlepszego polskiego klubu piłkarskiego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Rozarian - obyś się mylił bo w takim razie nikt już nie pomoże...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Wychodziłem z meczu mega zmięty. Ten mecz w 100% uświadomił mi, że o pierwszej 8 możemy xapomnieć. Cudem będzie utrzymanie.
Ale czytając Wasze komentarze popłakałem się ze śmiechu. Dzięki koledzy !! Gorzej być już nie może. Czy przegramy następne 5 meczów to i tak nic nie zmieni. Chciał bym tylko, aby ten sabotażysta, który optował za Tadziem poniósł konsekwencje. Bo to się w pale nie mieści zatrudniać takiego no namea. A Ci marni kopacze powinni dostać kary za działanie na niekorzyść firmy. Idzie nowe ...... ![]()
Wszystkie akcje fachowe kojarza sie z KRAKOWEM !!!!
|
|
|
|
Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Jako kibic Legii powiem wam, że waszym problemem nie jest Tadek! ktoś tego Tadka zatrudnił, ktoś zatrudnił też "zawodników" itd. Problem jest głębszy i bez oberwania obuchem po łbie się nie obejdzie, zanim osoby decyzyjne to zrozumieją, albo inaczej nie odejdą, będzie bagno takie jakie jest u was obecnie. W tym sezonie albo jakimś cudem unikniecie spadku ( tak spadku do niższej ligi ), albo cudem ocaleni zostaniecie dzięki reformie i podniesiecie się z kolan - 50/50, ciekawe w jakim kierunku podryfujecie? jako kibic Legii wolę Wisłę i mecze z wami, niż np. Termalicą czy Łęczną, może czasem lepiej upaść na dno i się odbudować aniżeli tkwić w czymś co jest skażone i tylko roznosi zarazę ? życzę powrotu z zaświatów i do zobaczenia w lepszych czasach, pozdrawiam ""
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Tadziu wez juz skończ i s,pierdalaj bo 3 mecz i juz sluchac sie tego nie da.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Powiem tak - Pawłowski to pierwszy trener, którego chciałem wywalić już po dwóch meczach. Trzeci jego mecz tylko mnie w tym utwierdził.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Liczę na to, że gdy wsatnę rano - najdalej w poniedziałek - przeczytam, że nazwa tematu zmieni się na "tadeusz Pawłowski BYŁYM trenerem..."
Dostał wszystko. - Zagraniczny obóz, którego nie było chyba kilka lat - 6!!! SZEŚĆ transferów przychodzących (Brleka nie wliczam bo jeszce nie mógł grać) czego nie było od 2010 roku ....A MAĆ!!!! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Ale masz racje- niech wypi***ala. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ostatnie sezony przygotowywali się w Myślenicach, nie było zagranicznych obozów ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jak ....a mozna grac cale przygotowania z Crivellaro i budowac chlopaka w wywiadach ze daje rade, a nastepnie go wpuscic w 3 mecach na 10 minut.
Balaszow to jest totalne nieporozumienie, we wszystkich mecach na wiosne uruchomil chyba z 20 kontr dla przeciwnika. A razem z Pietrzakiem tworzą najbardziej karykaturalna pare z bocznych sektorow boiska w historii Wisly. Zwyciestwo w kielcach i pozniej z Piastem - to moze jedynie uratowac Pawlowskiego. Ale po sezonie ciao. Razem z tym magikiem od przygotowania fizycznego. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
oczywiście, że były! tylko letnie spędzali w Myślenicach.
P.S. poniżej : St Yabol - spoko, ja też... nawet piwo nie może uśmierzyć bólu... :(
Ostatnio edytowane przez TSWthedues : 28.02.2016 o godz. 00:47.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No może, w każdym razie Smuda na pewno przygotowywał w myślenicach bo mówił, że zajebiste warunki i turcja jest niepotrzebna
![]() Nie wiem już sam, wkoorwiony jestem ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|