|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Czy śpiewano Małecki, ŻurawS(LD)ki czy nie wiem kto ma to znaczenie choćby wcale, Patryk jest wiślakiem, słabym to fakt, w Pogoni na 45meczów 1gol, tak 1 gol i chyba 5asyst... Ehh..
Młynowy dziś kozak wyszło najbardziej ostatnie 10min meczu: Na dobre i na złe! Co do meczu: Radosław Cierzniak - wie co robi w bramce + wybroni coś extra, co do kontraktu,..,pochodzi z Wielkopolski więc róźnie z nim może być.. Jakub Bartosz - największy wygrany ostatnich meczów, podoba mi się ten facet, ambicja, waleczność, jakiś tam spryt, będą z niego ludzie Arkadiusz Głowacki - legenda, mająca umowę z Cupiałem że przedłuży kontrakt jeśli wzmocnią Wisłę (Głowa i te jego wyprowadzanie piłki do przodu to już swoją drogą dopisywać nie trzeba..) Richard Guzmics - reprezentant Węgier, po ostatnich słabszych 4meczach dziś w miarę solidnie, kiedy trzeba zaasekurował nawet Głowę.. Tomasz Cywka - myślę że nie jeden z nas przed sezonem pomyślał że będą z niego ludzie po powrocie z Anglii, choć też pewnie niejednego zastanawiało czemu nie grał nawet na trzecim poziomie w Anglii przez rok po poprzednich dobrych latach.. Krystian Kujawa - słaby występ, owszem jest "świeżakiem", ale czy młody Bartosz nie jest? Alan Uryga - za parę lat będzie z niego ciekawy zawodnik, b.dobre warunki fizyczne, przyznam że irytowały mnie jego strzały z główki Łukasz Burliga - typowy rzemieślnik na polską ligę.. Denis Popović - po golu w Bielsku z wolnego wydawało się że mamy kolesia od stałych fragmentów, dziś słabiutko te wolne, kompletny brak zagrożenia Kamil Kuczak - zwinny ten młody, z jakimś pomysłem na grę ale po dzisiejszym meczu furory nie zrobił, do poprawki Rafael Crivellaro - cóż, no Rafael, włoski emigrant z Brazylii, 3lata kontaktu, nie mam pojęcia co z nim będzie, teoretycznie z Wisłą nie przeszedł pełnego okresu przyg., co do zawodników jego pokroju jak ulał pasuje: "Jak krawiec kraje, tak materiał staje.." Zero pojęcia co będzie z naszą Wisłą na wiosnę.., zaczynamy od meczu we Wrocławiu, gdzie też jest "gorąco".. Ktoś jeszcze uważa że Brożek pomimo zasług powinien w naszych meczach być odpowiednikiem Saganowskiego od Warszawioków z Legii? Plotki chodzą o Chrapku w Wiśle, zastanawijące jest czemu nie gra w Lechii.. Młody Reca z płockiej Wisły, ciekawy zawodnik.. Póki co zostaje nam poczekać co idzie za postem SKWK na Twitterze z 13 grudnia "Przed nami nowy tydzień i spore zmiany w Wiśle" , ehhh..., Wesołych Świąt wszystkim. ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|