|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Na koniec meczu wchodzi nie po to by podać czy kiwnąć tylko by poczuć jak to jest. Potem wpuszcza się chłopaka na kilka minut by juz ze dwa razy piłki dotknął i dopiero potem wpuszcza się go z myślą o tym że juz wejdzie z chłodną głowa na plac i sie nie przestraszy. Jeśli wszedłby na 6 minut nie na 1 minutę to krzywda by mu sie nie stała - Masz na to dowód?Pytam serio. Masz jakiś dowód na to czy nie masz? Bo to jest .......enie. Skoro wszedł na minute to trener taki miał powód, jestem w stanie sie założyc ze Moskal wie wiecej nt. Handzlika, Marszalika niz ty, a decyzje które podejmuje nie biora się z dupy tylko mają jakies podłoże. Ty byś robił jak w football manadzerze, a to jest pilka nozna. Wiesz jak sie wczoraj czuł Handzlik? Wiesz? Wiecz czy go coś bolało itd? Nie wiesz, ale byś go wpuścił. Ja bym go wpuścił na cała drugą połowe, ale to jest tylko i wyłacznie spowodowane tym ze Jankowski jest dnem. Ale skoro trener tego nie zrobił to miał widocznie jakiś powód. Uważam go za osobę inteligentną wiec domniemuje ze to nie małpa podaje mu karteczki ze zmianami tylko sam je pisze. Ty piszesz ,ze czy 1 minuta czy 6 minut róznicy nei zrobi, krzywda by mu sie nie stała. A ja napiszę że mógł zerwać więzadła. p.s. Kuczakowi nie dałbym nawet 20 sekund, a ty go chcesz wpuszczac na zmianę i to nas rózni. Ja Kuczaka wiele razy widzialem na zywo na tle równiesników, jest mały wątły, słaba kiwka, ogólnie nie widze go w seniorskiej piłce, dlatego go bym nie wpuszczał. Ty byś go wpuścił - ponieważ ? Marszalik potrafi poklepać, ale gubi sie w kryciu, dlatego w 100% rozumiem ze rzadko dostaje minuty mimo iż narzekamy na brak skrzydłowych Pamiętam jak przez cały poprzedni rok forum grzmiało : CZEMU NIE GRA LECH!!
Ostatnio edytowane przez szprotson : 07.11.2015 o godz. 10:07.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Zerwać więzadła to i może w meczu III Ligi, gdzie się zresztą kopią bardziej niż w ekstraklasie, nie mówiąc o tym, że najwięcej wypadków zdarza się w domu ![]() Jak źle się czuł i coś go bolało to by nie wszedł na murawę. Proste. Nie traktuj Handzika, jak człowieka którego zabije wiatr. Inaczej już dawno by go drwale z III ligi załatwili, a jednak coś im tam już strzelił. Patrz, Kuczaka w ogóle nie widzisz w seniorskiej piłce, a u Marszalika widzisz że coś potrafi. Moskal go nie wziął nawet do Lubina (a Kuczaka owszem). Podważasz jego kompetencje? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Nie podważam kompetencji trenera, to on odpowiada za wyniki i reszte, ja mam tylko swoje widzi mi się, i nic więcej. I mam tego świadomość, dlatego ciagłe pisanie i narzekanie na Moskala jest po prostu słabe. Docenam to jak gramy, docienam to jaki mamy skład i doceniam trenera. Jak dla mnie sie broni, dla Was wiecej niż priorytet to jest przetrwanie a nie zaden transfer. ![]()
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
![]() Jaki Broniszewski z Moskalem mieli dowód, że Handzik nie dozna kontuzji w 6 minut? jaką krzywdę chcieli mu zrobić! zamiast wpuścić go symbolicznie na minutę, aby poczuł atmosferę meczu, oni chcieli dac mu aż 6 minut! Nogi połamane! Jezus Maria!
Bronienie na siłę każdej decyzji, nawet absurdalnej też jest słabe. PS. A jeśli mamy już faktycznie dołować i notować marne wyniki to osiągajmy to tanim kosztem a przy okazji inwestując w młodzież, a nie Cywką, Jankowskim czy Crivellaro w składzie.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 09.11.2015 o godz. 19:12.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Taki dowód mieli ze to są trenerzy którzy go obserwują, a nie forumowicze nie ogladający treningów.
![]()
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Dopiero co pisałeś, że dłuższy występ mógł Handzika zniszczyć psychicznie. Jak widać trenerzy mieli inne zdanie. Szkoda, że już nie potrafisz obronić swojej tezy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Możesz teraz odnieść się do wczorajszego występu Handzlika z Garcą? ![]()
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|